Rané těhotenství?

51
14.4.11 00:42

ranné těhotenství???

ahoj holky,já jsem ta bláznivá co nejspíš otěhotněla ve vaně :mrgreen: Bylo to 8.4. v pátek. Dneska mě začaly strašně bolet prsa,mám je nateklý,bolestivý bradavky,bolí mě v zádech…je možný,že bych měla příznaky už tak brzy??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
14.4.11 00:43

ještě mě v nich cuká a píchá… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
14.4.11 00:51

No myslim, ze pravdepodobnost otehotneni ve vane je skoro nulova, jestli mas teda na mysli, ze pritel ejakuloval do vody ve ktery si se koupala- predpokladam, ze pokud by slo o normalni styk, tak bys podrobnosti s vanou asi neuvadela :-)… takze pokud je to jedina moznost, jak bys mohla byt tehotna, tak si myslim ze nejspis tyhle priznaky nebudou souviset s tehotenstvim.

• Citovat
  • Upravit
51
14.4.11 00:57

přítel ejakuloval do mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
14.4.11 01:02
Pututka píše:
přítel ejakuloval do mě…

Tak priznaky by to byt samozrejme mohly, ale taky to nemusi znamenat vubec nic. Ja jsem par dni po otehotneni zacala trpet na nocni zimnice…Kazdej to proziva jinak. Jistotu ti da az test.

• Citovat
  • Upravit
51
14.4.11 01:03

no,ale to je za dlouho až. To můžu až tak za 14 dní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
14.4.11 01:05

No nejdriv bych testovala tak dva tri dny pote, co neprijde menstruace. Mam pocit, ze nektery testy uvadi, ze je mozny testovat snad jeste driv, ale myslim, ze tam hrozi falesna negativita.

• Citovat
  • Upravit
31323
14.4.11 07:54

na příznaky těhotenství pět dní po styku je u většiny ženských dost brzo (většinou jsou první náznaky až těsně před MS nebo až později)…ale jako může být…
kdy máš ovulaci? když píšeš, že to máš dostat až za 14 dní, tak nemůžou být tyhle tvoje příznaky spíš příznaky ovulace třeba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
14.4.11 08:34
Pututka píše:
ahoj holky,já jsem ta bláznivá co nejspíš otěhotněla ve vaně :mrgreen: Bylo to 8.4. v pátek. Dneska mě začaly strašně bolet prsa,mám je nateklý,bolestivý bradavky,bolí mě v zádech…je možný,že bych měla příznaky už tak brzy??? :nevim:

příznaky to být mohou,a le také nemusí. Asi tak moc toužíš po mimi, že to může být i sugesce.
No, každopádně držím palce, ať je to těhotenství :nevim:
nevím, jestli se příznaky mohou ukázat takto brzy, u mě to bylo až v době, kdy měla přijít MS…dva dny před tím mě bolelo břicho, právě jako při MS, akorát ta se nedostavila. Na začátku často pobolívá podbřišek jako při menzesu - bolelo mě to střídavě cca 1,5 měsíce na začátku.
test se mi 3 dny po zpoždění ukázal negativní. až 7. den zpoždění na mě vykoukly 2 čárky…
jak píše kolegyně, může to být taky ovulace, tu víš kdy máš?
tak držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.11 10:06

přihřeju si polívčičku :oops: sex jsme měli cca 3 dny před ovulací,teď je to 10 dní a šíííleně mě bolí stydká kost (měla jsem to i u prvního těhotenství,ale asi ne hned od začátku) + prsa + mám vlčí hlad… myslíte,že to mohlo klapnout? (anon. kvůli tchýni,nepotřebuju,aby celá rodina věděla,že se snažíme)

• Citovat
  • Upravit
46867
14.4.11 12:46

Zakladatelko, pockej si na mesicky, pokud budes mit zpozdeni, tak si udelej test a uvidis. Jinak si myslim, ze by to priznaky tehu mohly byt , ja jsem mela priznaky snad tyden po oplodneni. Test jsem si delala prvni den menstruace a byl tam jen duch , a pak dva dny po MS a byla tam carka, zkus jeste vydrzet. Muzes mit treba jen MS priznaky. Drzim pesti a dej vedet :palec: .

Anonymni, taky vydrz az do MS. Treba to vyslo…Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25363
14.4.11 14:27

Ahoj, já měla bolesti břicha a prsou (hlvně při chůzi ze schodů) asi týden před očekávanou mens - tzn. asi týden po ovulaci (oplodnění). Ale nesoustředila jsem se na to, protože měsíc před tím mi asi hráblo a dělala si testy před očekávanou mens a tak a moc to řešila. Tady jsem si pak test udělala asi až 4. den po očekávaní mens a test byl jasně pozitivní.
Myslím, že test dělat dopředu moc smysl nemá, nejdřív tak v den očekávání mens … zkus to vydržet, každopádně držím pěsti. Pokud přítel ejakuloval do tebe, tak bych neřešila, jeslti to bylo ve vaně nebo kde jinde, ale halvně, že se stalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
14.4.11 15:01

Já měla pnutí prsou a pobolívání podbříšku „tak nějak jinak“ měsíc a půl před oplodněním - otěhotněním… 13.12. PM, ale 9.11. jsem byla na gyn. s tím, že mě fakt jako hodně bolí prsa a táhnou a celkově mi je jinak než normálně. Toho 9. to pan doktor přisuzoval nějakým hormonálním změnám mého těla,17.1. už potvrdil těhu… :mrgreen: :mrgreen:
e to zvláštní, já vím…ale myslím,že sugesce to u mě nebyla, mimčo jsme chtěli začít zkoušet až letos v létě :wink: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jeremy
8.10.11 09:26

priznaky

ahojky s pritelem se snazime o mimco byly jsme i u lekare a dal nam prasecky k vyvolani ovulace ted mam jednu davku tech prasku za sebou a mam pocit ze se neco deje ale test mi nevysel :cry: mam zvysenou teplotu porad jim mam chute casto se mi mota hlava a ted je mi nejak divne muzou a vzdy kdyz jdu z wc tak neco ze me tece nevim jestli moc nebo vytoky asi neco mezi tim uz mi to docela i vadi :cry: muzu bejt tehotna?

• Citovat
  • Upravit
10683
8.10.11 09:29

Můžeš, ale taky nemusíš. Dojdi si na krev a budeš vědět hned na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí