Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Erachna píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Beru HA, ale poslední dobou jsem kvůli časovému vytížení (nová práce, stěhování) zapomněla vzít 2 prášky po sobě. Dnes jsem na internetu jako šílená hledala, jak moc je to vážné a podle několika kalkulaček jsem ty tabletky vynechala právě ve dnech své ovulace. A samozřejmě jsem v jednom z těchto nechráněných dní jsem měla pohlavní styk…už je to týden a já se cítím hrozně, hrozně vyčerpaná, mám nafouklé břicho a za jeden den sním tolik jídla, kolik by mi normálně vystačilo na tři dny (když nejím, je mi zle od žaludku…hlavně v MHD). Nejdřív jsem tyto příznaky přičítala doznívajícímu nachlazení, ale když jsem si uvědomila ty zapomenuté tabletky…
Prosím vás o názory…hlavně co se týče těhtestu…má smysl si ho dělat už teď nebo je to ještě zbytečné. Prášky beru dál, ale jestli jsem těhotná, tak bych je chtěla rychle vysadit, abych případného mrňouska nějak neohrozila..takže nevím, co dělat. Dá se to už nějak spolehlivě poznat? Děkuji
Taky se mi to stalo, prášky jsem brala dál a čekala na MS, která dorazila, naštěstí.
Třetí mimi momentálně neplánujeme, mladší dcerka mi vydá za dvě.
Počkala bych, pokud nedorazí MS, udělala bych test.
Tak ať to dopadne podle tvého přání. ![]()
Ahoj holky jak velkou možnost by jste viděli otěhotnění jeden den až čtvrtý den po menzes???Menstruaci mívám po 31 dnech???Příznaky nějaké mám je to tři týdny od nechráněného sexu…ale hlavně jsem ted měla celkem nervy..ale pochybuju že bych si tolik příznaků vsugerovala to není prostě možný…:D
@Elina5 ja jsem otehotnela mezi 1.-4. dnem po menzes, takze mozne to je. Priznaky jsem pozorovala cca 3 tydny po tom. Udelej si test a uvidis.Ja jsem cekala az do dne kdy jsem to mela dostat.
@Elina5 ja jsem otehotnela mezi 1.-4. dnem po menzes, takze mozne to je. Priznaky jsem pozorovala cca 3 tydny po tom. Udelej si test a uvidis.Ja jsem cekala az do dne kdy jsem to mela dostat.
Test jsem si dělala ted v pátek a nic…:(ale mám takové tušení že to prostě nejsem já
menses má dostat po vánocích tak uvidime…:)ale tich přiznaků je dost..Dneska jsem ucejtila zelnačku a zvednul se mi kufr
a přitom jí miluju..:DDruhý týden po oplodnění(teda pokud proběhlo)v pondělí jsem měla žravou
To jsem snedla snad všechno na co jsem příšla:Da dneska uvidim jídlo a hned bych šla ![]()
Osobne na priznaky moc nedam, mela jsem jich za zivot hafo, v posledni dobe obcas taky dost vymluvne a tehotenstvim to neni a vzdycky si rikam, ze bych o tom byla presvedcena, pokud bych se nechranila. preju ať máš pravdu a jsi orpavdu těhotná. záleží, kdy ovuluješ, pokud takhle brzo, nebo chvíli po styku prostě ovulace byla, pak je to možné. já mívám ovulaci v půlce cyklu až
PMS jsem teda takovej nikdy neměla ale tak všechno je jednou poprvé tak kdo ví…:))No nevim jestli by to byla výhra ted bejt těhotná ale na potrat bych určitě nešla…ale ted jsme se s přítelem rozešli bydlí 200km daleko tak by to bylo docela zajímavé:DOn mimi chtěl
tak pak po svátkách zajdu k panu gynekologovi a uvidime ale o vánocích udělám test…:)
No taky si říkám jestli to nejsou jen nervy…:/No snad se to nějak vyšeří kdyby náhodou ![]()
No v tomhle kontextu bych se nedivila, ze by to bylo nervama a protoze tehotenstvi se tak docela nehodi, o to vic to clovek proziva a vyhlizi, jestli MS prijde nebo ne. V takovych situacich mivam zpozdeni
Tak mě by se miminko líbilo. Neříkám že ne..Miluju dětičky. ale jak psala lenule vycházelo by to tak stejně…s tima příznakama a tak…:)
Ahoj holky, prosím mám zpoždění menzes 4 den, BT teplota ráno 37, pořád vysoká, bolí mě prsa, trošku, nalévají se mi, mám je plnější. Motá se mi hlava, dneska jsem se ráno málem ublinkla z cigarety. V den ms kdy měla přijít tak jsem mela jen hnědý výtok tmavě a pak jako když utne. Bolest v kříži a děložní čípek si skoro nenahmatámm, je malý, tvrdý, jako kulička a vzadu. Děkuji za info..mám si jít pro test?? ![]()
OK, tak s tím testíkem ještě počkám jestli přijde MS nebo ne
Jde mi hlavně o to, abych zbytečně nebrala antiko kdbych byla těhotná…přece jen jsou ty hormony svinstvo 

Určitě dám vědět, jak to dopadlo