Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jaké si myslíte že jsou šance na oplodnění, když jsme měli tulení po týdnu? Včera večer proběhlo, ráno jsem kontrolovala stav čípku a byl docela hodně zastrčený vzadu a byl celkem dost pootevřený.. MS mám neravidelnou, ale poslední dva cykly byly 38dní takže bych řekla že jsem zrovna měla konec plodných dnů. Jo a ještě jsem toho 12tého měla dle metody jonáše vhodný den na početí
, ale tomu teda nevím jestli věřit.
Lili, já bych tomu i věřila.. mně přijde, že nám to podle toho Jonáše taky vyšlo. Měřila jsem BT teplotu, pořád jsem si hlídala plodné dny.. ale nakonec jsme jeli na dovču a byli jsme tam přesně na toho Jonáše.. a vrátila jsem se těhu, tak to vypadá, že ten Jonáš v kombinaci s dovčou zafungoval.. ![]()
Tak to je super, no uvidím jestli ten večer klapl
o mimi se jakože nesnažíme ale včera to byla trochu divočina
tak to prostě jinak nešlo ![]()
jaj tak jonasove metode neverim, porovnavala jsem pokazde, kdyz jsem otehotnela a nikdy to nesedelo. kdyz si chces byt jista, delej si ovulacni testy nebo mer bazalni teplotu, podle toho poznas, kdy mas ovulaci.
fram píše:
jaj tak jonasove metode neverim, porovnavala jsem pokazde, kdyz jsem otehotnela a nikdy to nesedelo. kdyz si chces byt jista, delej si ovulacni testy nebo mer bazalni teplotu, podle toho poznas, kdy mas ovulaci.
A hlavně soulož, protože tulení nestačí.
![]()
TýnkaK píše:fram píše:A hlavně soulož, protože tulení nestačí.
jaj tak jonasove metode neverim, porovnavala jsem pokazde, kdyz jsem otehotnela a nikdy to nesedelo. kdyz si chces byt jista, delej si ovulacni testy nebo mer bazalni teplotu, podle toho poznas, kdy mas ovulaci.![]()
hahaha, tak to jooo, to je pravda..
![]()
Hihi, to máte pravdu ..dobře mi souložili akorát ja to nazvala tulení..
no já te jonášovce jako taky extra nevěřéím protože když jsem na to parkrat koukala tak to zrovna vyšlo přesě na MS.. nechám to plynout..
Počky jakože před týdnem jsi měla ovulku? Tak to bude asi malá šance..
Před ovu by to klaplo, spermie počkají, ale po ovu vajíčko zaniká, takže šance téměř není. I když - při početí není vše podle výpočtů.
![]()
Davdan píše:
Počky jakože před týdnem jsi měla ovulku? Tak to bude asi malá šance..Před ovu by to klaplo, spermie počkají, ale po ovu vajíčko zaniká, takže šance téměř není. I když - při početí není vše podle výpočtů.
![]()
![]()
ne ne…ja myslim že jsem měla nebo mám ovu ted…poslední tři dny..cykly mám dlouhé tak 38(poslední 2 měsíce to tak bylo..sex byl včera po týdnu, tak jsem to myslela…nějak nebyl čas sexovat ![]()
Jéé tak to joo! Já myslela, jakože týden po ovu chceš vykřesat těhotenství. ![]()
Né
to je mi jasný že to jako nevyšlo aji kdybych chtěla..ikdyž když čtu po internetu ty ruzny články tak je možný všechno ![]()