Tulení po týdnu

13.4.11 18:01

tulení po týdnu

Ahoj holky,
jaké si myslíte že jsou šance na oplodnění, když jsme měli tulení po týdnu? Včera večer proběhlo, ráno jsem kontrolovala stav čípku a byl docela hodně zastrčený vzadu a byl celkem dost pootevřený.. MS mám neravidelnou, ale poslední dva cykly byly 38dní takže bych řekla že jsem zrovna měla konec plodných dnů. Jo a ještě jsem toho 12tého měla dle metody jonáše vhodný den na početí :-D , ale tomu teda nevím jestli věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20522
13.4.11 18:14

Lili, já bych tomu i věřila.. mně přijde, že nám to podle toho Jonáše taky vyšlo. Měřila jsem BT teplotu, pořád jsem si hlídala plodné dny.. ale nakonec jsme jeli na dovču a byli jsme tam přesně na toho Jonáše.. a vrátila jsem se těhu, tak to vypadá, že ten Jonáš v kombinaci s dovčou zafungoval.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 18:19

Tak to je super, no uvidím jestli ten večer klapl :) o mimi se jakože nesnažíme ale včera to byla trochu divočina :cert: tak to prostě jinak nešlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.4.11 19:39

jaj tak jonasove metode neverim, porovnavala jsem pokazde, kdyz jsem otehotnela a nikdy to nesedelo. kdyz si chces byt jista, delej si ovulacni testy nebo mer bazalni teplotu, podle toho poznas, kdy mas ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.4.11 20:35
fram píše:
jaj tak jonasove metode neverim, porovnavala jsem pokazde, kdyz jsem otehotnela a nikdy to nesedelo. kdyz si chces byt jista, delej si ovulacni testy nebo mer bazalni teplotu, podle toho poznas, kdy mas ovulaci.

A hlavně soulož, protože tulení nestačí. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.4.11 20:37
TýnkaK píše:
fram píše:
A hlavně soulož, protože tulení nestačí. :roll: :wink:

hahaha, tak to jooo, to je pravda.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 20:40

Hihi, to máte pravdu ..dobře mi souložili akorát ja to nazvala tulení.. :-D no já te jonášovce jako taky extra nevěřéím protože když jsem na to parkrat koukala tak to zrovna vyšlo přesě na MS.. nechám to plynout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.4.11 20:49

Počky jakože před týdnem jsi měla ovulku? Tak to bude asi malá šance.. :-( Před ovu by to klaplo, spermie počkají, ale po ovu vajíčko zaniká, takže šance téměř není. I když - při početí není vše podle výpočtů. :wink: :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 22:06
Davdan píše:
Počky jakože před týdnem jsi měla ovulku? Tak to bude asi malá šance.. :-( Před ovu by to klaplo, spermie počkají, ale po ovu vajíčko zaniká, takže šance téměř není. I když - při početí není vše podle výpočtů. :wink: :wink: :kytka:

ne ne…ja myslim že jsem měla nebo mám ovu ted…poslední tři dny..cykly mám dlouhé tak 38(poslední 2 měsíce to tak bylo..sex byl včera po týdnu, tak jsem to myslela…nějak nebyl čas sexovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
13.4.11 22:12

Jéé tak to joo! Já myslela, jakože týden po ovu chceš vykřesat těhotenství. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 22:16

Né :lol: to je mi jasný že to jako nevyšlo aji kdybych chtěla..ikdyž když čtu po internetu ty ruzny články tak je možný všechno :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.4.11 11:18

já jsem potřetí otěhotněla z akce 7DC s ovu cca 15-16DC ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.11 11:54

No, říkám že je možná všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat