Nevím, proč teď krvácím

Anonymní
17.7.20 08:36

Nevím, proč teď krvácím

Mám asi 14 dní zpožděnou menstruaci vůči mému cyklu. Mám pcos a třeba jednou za rok se mi stane, že menstruace nepřijde. Tak pak jdu na vyvolávací injekci, byla jsem teď už objednaná.
Jenže.. včera shodou náhod jsem si s velkou pravděpodobností potrhla panenskou blanu nebo se možná trochu natrhla nebo poranila. Spinila jsem… a dnes ráno krev, co vypadá stejně, jako kdybych to dostala. Poslední 3 dny zpátky jsem každý den pila víno, zkoušela jsem si menstruaci vyvolat tím, než půjdu na gyndu na injekci.

A já teď nevím, z čeho krvácím, jestli přišla opožděna menstruace, možná z toho vína nebo jestli teď krvácím z protržení te blány. To prý může trvat až 2 dny, takže bych to asi měla poznat podle toho, jestli za ty 2 dny krvácet přestanu… Jak dlouho může trvat to krvácení po protržení? Kdyby to po 2 dnech přešlo, tak to znamená, že menstruace nepřišla a musela bych se na injekci objednat znovu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
17.7.20 08:40

No dva dny určitě ne, a rozhodně ne jako síla menstruace. To se ti pouze poruší blanka, tudíž jemné nárazové krvácení. To spíš máš menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
37134
17.7.20 09:04

To si spis dostala ms, poruseni blany urcite nekrvaci 2 dny a uz vubec ne intenzitou jako pri ms. To je spis jednorazove zakrvaceni, spineni, u nekoho se to neprojevi vubec nijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
16.12.20 09:16

Proč krvácím?

Ahoj, beru HA a chybí mi ještě necelý týden do toho, než mám mít menstruaci. Ale už pár dnů lehce špiním a dneska jsem začala krvácet normálně, docela dost. Co mám dělat, dobrat těch pár prášků nebo už se na to vykašlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.12.20 09:59

Asi bych je nebrala. Radši zavolej gynekoložce, to bude rychlejší, než čekat, co Ti kdo poradí na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
16.12.20 10:06

A stane se něco, když (teď jsem se koukala) ty tři prášky vynechám? @Dana066

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
16.12.20 10:29

Nevím, antikoncepci neberu. Není fakt jednodušší zavolat na gyndu? Není to osobní útok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí