Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No dva dny určitě ne, a rozhodně ne jako síla menstruace. To se ti pouze poruší blanka, tudíž jemné nárazové krvácení. To spíš máš menstruaci.
To si spis dostala ms, poruseni blany urcite nekrvaci 2 dny a uz vubec ne intenzitou jako pri ms. To je spis jednorazove zakrvaceni, spineni, u nekoho se to neprojevi vubec nijak.
Ahoj, beru HA a chybí mi ještě necelý týden do toho, než mám mít menstruaci. Ale už pár dnů lehce špiním a dneska jsem začala krvácet normálně, docela dost. Co mám dělat, dobrat těch pár prášků nebo už se na to vykašlat?
Asi bych je nebrala. Radši zavolej gynekoložce, to bude rychlejší, než čekat, co Ti kdo poradí na netu.
A stane se něco, když (teď jsem se koukala) ty tři prášky vynechám? @Dana066
Nevím, antikoncepci neberu. Není fakt jednodušší zavolat na gyndu? Není to osobní útok.
Mám asi 14 dní zpožděnou menstruaci vůči mému cyklu. Mám pcos a třeba jednou za rok se mi stane, že menstruace nepřijde. Tak pak jdu na vyvolávací injekci, byla jsem teď už objednaná.
Jenže.. včera shodou náhod jsem si s velkou pravděpodobností potrhla panenskou blanu nebo se možná trochu natrhla nebo poranila. Spinila jsem… a dnes ráno krev, co vypadá stejně, jako kdybych to dostala. Poslední 3 dny zpátky jsem každý den pila víno, zkoušela jsem si menstruaci vyvolat tím, než půjdu na gyndu na injekci.
A já teď nevím, z čeho krvácím, jestli přišla opožděna menstruace, možná z toho vína nebo jestli teď krvácím z protržení te blány. To prý může trvat až 2 dny, takže bych to asi měla poznat podle toho, jestli za ty 2 dny krvácet přestanu… Jak dlouho může trvat to krvácení po protržení? Kdyby to po 2 dnech přešlo, tak to znamená, že menstruace nepřišla a musela bych se na injekci objednat znovu…