Pozdní ms - důvody?

Anonymní
16.7.20 09:54

pozdní ms - důvody?

Zdravím všechny,

mám zpoždění v MS (těhotná nejsem), ale chci se zeptat, zda to může být hned ze tří důvodů…
Nikdy na mě nefungovala babská rada voda s citronem, že oddálí MS - poslední dobou jsem ji pila. Mohlo se to změnit a začít to najednou fungovat?
Další, měla jsem zánět močáku - po tom jsem většinou vynechala celý cyklus (nejsem si jistá kdy přesně byl, ale myslím že po něm jsem MS dostala).
A další důvod, že jsem přibrala a začala jsem cvičit, i když ne drasticky.

Cítím se naprosto skvěle, žádná únava, bolest hlavy,… Jen citlivost prsou jako příznak PMS a výtok, což je u mě normální před MS.

Takže má otázka ke konci, je možné že se všechny tři důvody skloubily a já kvůli tomu vynechám měsíc MS? :nevim:

Příspěvek upraven 16.07.20 v 11:28

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1609
16.7.20 10:42

Všechny důvody jsou možné a třeba i nějaký jiný. Pokud víš, že nejsi těhotná, nemáš žádné potíže, tak normálně vyčkej, ms může i vynechat uplně, nejen opozdit, na co bys běhala k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.7.20 11:11

Jestli si lecila zanet mocaku antibiotiky tak to muze byt duvod rozhozeneho cyklu. Pozor, antibiotika vyrusi antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
16.7.20 11:28

No tak menstruace se prostě někdy zpozdí - a světe div se - JE TO ÚPLNĚ NORMÁLNÍ a děje se to všem. Není třeba pro to hledat nějaké extra důvody a běhat kvůli tomu po doktorech. Lidská těla nejsou stroje, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.20 11:41

@Whitedog jasné, ale když se to člověku nestalo, vyhledá rád radu u některých, kteří to zažili a potvrdí, jestli je to normální nebo se hnát za doktorem dřív, než je v plánu. Není v tom nic jiného, než ujištění :)

• Citovat
  • Upravit
10486
16.7.20 11:47

Určitě to může být jeden z těch tří důvodu, pokud víš jisté že těhotná nejsi prostě bych vyčkala. Já jsem teď měla spoždění poměrně velký, byla jsem k tomu ještě po laparoskopii. Sestra od lékaře mě už uháněla na vyvolávačku, nakonec jsem ji ještě ukecala. Pomohla jsem tomu bylinkama a hned po nich druhý den došla. Co jsem tak četla, tak vyvolávačka to pak může rozhodit ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
16.7.20 13:21

@marinka5 jaké bylinky prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
16.7.20 13:24

@bublifucekk heřmánek a šalvěj, nevím co pomohlo více ale řekla bych že šalvěj