Krvavý výtok 19. den cyklu

118
14.7.20 19:35

Krvavý výtok 19. den cyklu

Ahoj,

jsem dnes 19. den cyklu (můj cyklus je delší a ne úplně pravidelný - v průměru 35 dní, ale nejsou výjimkou ani kratší ani delší cykly). Dnes se mi z ničeho nic spustil silný čirý výtok s krví (takové nitky až malinkaté cucky krve). Trvalo to chviličku a teď to vypadá, že je všechno v pohodě. Nikdy jsem se s ničím podobným nesetkala, tak jsem z toho taková nesvá…

Co by to mohlo být? Chápu, že mi nikdo neřekne přesně, ale spíš by mě zajímaly možné důvody? K doktorce mi zatím přijde zbytečné chodit a navíc má do konce týdne dovolenou, takže nejdřív příští týden…

Neberu HA a s přítelem se ani nijak jinak nechráníme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
14.7.20 19:45

Může to být ovulace. Nebo taky klidně nidace. Nebo jen jednorázové zakrvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1932
14.7.20 19:52

To bude pravděpodobně ovulace taky to mívám každý měsíc není nutné chodit ke gynekologovi. Ptala jsem se na to doktorky a je to zcela normální jev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.26 23:14

Ahoj, obnovuji diskuzi. Jsem dnes 21. den cyklu. Ovulace podle hlenu byla asi před týdnem. Délka cyklu bývá kolem 30 dnů. Včera večer jsem najednou zaznamenala větší množství výtoku, tak jsem šla rychle na wc a na kalhotkách bylo hnědo červený flek (jako špinění těsně před ms, jen větší množství - dokonce jsem měla špinavé i pyžamo a prostěradlo. Bylo toho celkem dost). Od té doby nic. Je to ok? Řešit / nechat být?

• Citovat
  • Upravit
187
25.1.26 08:52

Já bych to být nenechala a zítra ráno bych stepovala u svého gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí