Opožděná menstruace, negativní těhotenský test

17.7.20 03:17

Opožděná menstruace, nejsem těhotná!

Ahojky, mám trochu problém. Už 12 dní mi mešká menstruace, obvykle mám zpoždění max 4 dny. Více než měsíc mám větší pocit časté potřeby na malou a pobolívá mě břicho i dolní záda úplně jako při menstruaci. Těhotenské testy jsem dělala, negativně. Občas potrápí i žaludek.. docela se děsím. Díky za rady.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
17.7.20 05:23

Jestli máš TT neg, těhotná nejspíš nebudeš. Občas i tělo vynechá a ovulace neproběhne. Zajdi si na gyndu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
17.7.20 05:37

@Madeleine96 Stres???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
17.7.20 06:11

Děje se mi to taky a je to stresem. Tělo není stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
17.7.20 07:03

Taky to tak mam. zajdi k dr.na vyvolavacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
17.7.20 07:42

Může být, já jeden měsíc neměla vůbec, potom už zas normálně. Doktor říkal, že to mohla být cysta.., měla jsem hodně práce, a asi to bylo tím, ale pro vyvolávačku bych nešla, počkala bych do termínu další MS

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.20 09:52

Druhá čárka slabá, další negativní, opožděná MS

Ahojky, chci se zeptat. Menstruaci jsem měla naposledy 24.6.2020 a od té doby nic, většinou ji mívám poslední týden v měsíci, maximálně zpoždění do 1 týdne v další měsíci. 13.07.2020 jsem si dělala test ráno a měla jsem tak druhou čárku slabou. Další test jsem si dělala mám dojem 17.07. a ještě jeden 30.07 a žádná čárka už tam nebyla, při načítání by jakoby se zobrazila a pak zmizela po načtení druhé čárky. Příznaky úplně n nemám, pouze je mi sem tam špatně od žaludku, vadí mi kouř z cigaret (s čímž jsem neměla problém), taky chodím teď dost na záchod po jídle (průjem), lehce mě poboliva v podbřišku někdy až křeč bych řekla. MS dorazila 02.09.2020 všechno zůstalo stejně, i když takhle MS mi přijde hodně slabá oproti té které mám vždycky. Krev je taková světlá a v menším množství než obvykle (tzn. 2-3 vložky denně, teď pouze 1-2 maximálně). Myslíte, že je možné dostat MS i kdyby se tam uhnizdilo vajíčko, nebo ne? Slyšela jsem, že to není možné a že už se to i pár holkám stalo. S přítelem bych si miminko přála, nechráněno styk byl mezitím tak 2× až 3× :mavam: Děkuji moc za rady, budu ráda za jakoukoliv odpověď. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.20 11:35

Ahoj dámy, potřebovala bych poradit. Minulý měsíc jsem měla menstruaci 08. 10. - 13. 10. kdy MS přišla pravidelně. Plodné období bylo mezi 25. 10. - 31. 10. a ovulace by měla být 30. 10. Během plodných dnů byl několikrát nechráněný styk v dnech 25.10, 27.10, 28.10, 29.10 :) Po té na začátku měsíce až 04. 11, 07. 11, 09.11. Od 13.11 bych měla mít MS a dnes už to je zpoždění 6 dnů. Test jsem si dělal včera ráno, na clerblue digitální, kde mi ukázal, že je negativní a na klasickém papírovým testu to vypadalo taky, že je negativní i když trochu tam byla vidět druhá čárka slabě. Je možné, že jsem těhotná a test to ještě nerozezná kvůli nízké hladině hcg? :) Nějaké extra potíže nemám, mám občas zvýšenou teplotu, občas pocit na zvracení a bolest v břiše, neboli spíš lehký tlak. Taky mi začal vadit kouř z cigaret po kterých se mi zvedá žaludek, což mi nikdy nevadilo, jelikož je přítel kuřák.
předem děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 08:49

Jednou mi úplně vynechala :) jinak sama na sobě vidím, ze se zpozdí kdykoliv změním lehce režim. Pokud mám velký stres, je to klidně tyden…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa