Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mám trochu problém. Už 12 dní mi mešká menstruace, obvykle mám zpoždění max 4 dny. Více než měsíc mám větší pocit časté potřeby na malou a pobolívá mě břicho i dolní záda úplně jako při menstruaci. Těhotenské testy jsem dělala, negativně. Občas potrápí i žaludek.. docela se děsím. Díky za rady.. ![]()
Jestli máš TT neg, těhotná nejspíš nebudeš. Občas i tělo vynechá a ovulace neproběhne. Zajdi si na gyndu ![]()
Může být, já jeden měsíc neměla vůbec, potom už zas normálně. Doktor říkal, že to mohla být cysta.., měla jsem hodně práce, a asi to bylo tím, ale pro vyvolávačku bych nešla, počkala bych do termínu další MS
Ahojky, chci se zeptat. Menstruaci jsem měla naposledy 24.6.2020 a od té doby nic, většinou ji mívám poslední týden v měsíci, maximálně zpoždění do 1 týdne v další měsíci. 13.07.2020 jsem si dělala test ráno a měla jsem tak druhou čárku slabou. Další test jsem si dělala mám dojem 17.07. a ještě jeden 30.07 a žádná čárka už tam nebyla, při načítání by jakoby se zobrazila a pak zmizela po načtení druhé čárky. Příznaky úplně n nemám, pouze je mi sem tam špatně od žaludku, vadí mi kouř z cigaret (s čímž jsem neměla problém), taky chodím teď dost na záchod po jídle (průjem), lehce mě poboliva v podbřišku někdy až křeč bych řekla. MS dorazila 02.09.2020 všechno zůstalo stejně, i když takhle MS mi přijde hodně slabá oproti té které mám vždycky. Krev je taková světlá a v menším množství než obvykle (tzn. 2-3 vložky denně, teď pouze 1-2 maximálně). Myslíte, že je možné dostat MS i kdyby se tam uhnizdilo vajíčko, nebo ne? Slyšela jsem, že to není možné a že už se to i pár holkám stalo. S přítelem bych si miminko přála, nechráněno styk byl mezitím tak 2× až 3×
Děkuji moc za rady, budu ráda za jakoukoliv odpověď. ![]()
Ahoj dámy, potřebovala bych poradit. Minulý měsíc jsem měla menstruaci 08. 10. - 13. 10. kdy MS přišla pravidelně. Plodné období bylo mezi 25. 10. - 31. 10. a ovulace by měla být 30. 10. Během plodných dnů byl několikrát nechráněný styk v dnech 25.10, 27.10, 28.10, 29.10
Po té na začátku měsíce až 04. 11, 07. 11, 09.11. Od 13.11 bych měla mít MS a dnes už to je zpoždění 6 dnů. Test jsem si dělal včera ráno, na clerblue digitální, kde mi ukázal, že je negativní a na klasickém papírovým testu to vypadalo taky, že je negativní i když trochu tam byla vidět druhá čárka slabě. Je možné, že jsem těhotná a test to ještě nerozezná kvůli nízké hladině hcg?
Nějaké extra potíže nemám, mám občas zvýšenou teplotu, občas pocit na zvracení a bolest v břiše, neboli spíš lehký tlak. Taky mi začal vadit kouř z cigaret po kterých se mi zvedá žaludek, což mi nikdy nevadilo, jelikož je přítel kuřák.
předem děkuji za odpověď
Jednou mi úplně vynechala
jinak sama na sobě vidím, ze se zpozdí kdykoliv změním lehce režim. Pokud mám velký stres, je to klidně tyden…