Syn nechce jíst

214
9.10.17 20:23

nevim si rady ,syn nechce jist

Ahoj vsem. Uz si fakt nevim rady se synem a jeho nechuti k jidlu..Uz sem tu jednou psala, ze muj syn je nejedlik uz od 10 mesicu..Prodelal asi pred tremi roky veskere vysetreni a vse bylo v poradku..Pobyl si tam asi 3dny a i dr nechapal, z ceho ten kluk zije..Ted je ve druhe tride a problemy s jidlem jsou cim dal vetsi..Neji svaciny, vesmes mi je nosi cele domu, obedy take moc ne(polivky vubec) a to je kazdy den v druzine tak do pul ctvrte..Kazdy den me ceka boj aby neco malo snedl aspon k veceri. Sladke jidlo neji vubec, sni pouze bramborovy knedlik bez masa, testoviny nekdy pouze suche, brambory vubec, maso zadne, nekdy kureci rizek, obcas si da parek v rochliku ale ani ten nesni cely. Polevku nechce sem tam ochutna spenatovou. Omacky neji. Da si rajce i okurku, z ovoce sem tam jablko nebo banan.Fakt nevim co mam varit a co mu davat k svacine.Kdyz se ho zeptam co by chtel, tak nic.Uz jsem z toho bezradna, ze pak na nej kricim. Bude mu 8 let a vazi 21kg a ma 104cm. S dr to resim porad ale asi odpovida spodni hranici tabulek, tak mu vzdy jen pohrozi nemocnici a je to..Nemocny nebyva, zlobit umi pekne, jen s tim jidlem mame problem. Nejhorsi je, ze on spousta jidla ani nechce ochutnat.Dr rikala, ze si mysli, ze u nej to bude psychicky problem a ze si mam dojit nekam za detskou psychiatrickou..Volala sem a ta mi rekla, ze by ho museli hospitalizovat na tri mesice, coz nedam. Tak nevim co s tim. Vydrzet, ze se to zlepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36222
9.10.17 20:28

104 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.10.17 20:29

Opravdu 104 cm? Tak to urcite neodpovida percentilu, ani nejspodnejsimu. Resite endokrinologii?

• Citovat
  • Upravit
214
9.10.17 20:31

Ne, nikdy nas nikam neposlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

@silviapecho Tyjo,prislo mi to ok dokud jsi nenapsala tu vysku a vahu.104cm mely moje deti nejpozdeji ve 3 letech a 21kg odpovida tak 5,6letum…Stitnou zlazu a hormony vubec vam kontrolovali?
Pokud by to bylo jen o rozcapenosti v jidle, tak se mu na ty svacinky fakt vyprdla, ale tohle se mi nezda :think: Nema ani zadny oblibeny mlsek, nic na co bys ho utahla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

Tolik ma muj petilety syn:(

Pises co ji za jidla. Ale nepises co sni za den - snidane/obed/vecere?!?

Co pije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214

I tu nemocnici jsem si tenkrat vydupala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.10.17 20:36

No to jak kdy. Snidane z pulky rohliku pulku+ jogurt activii, svacina to se mu snazim davat ovoce nebo zeleninu. sem tam neco udobne..obed tak 3 lzice neceho. treba bramborova kase s masem tak jen trochu, nebo ma rad bram. spalicky, ty sni tak 4-5 bez niceho. behem dne se mu porad snazim neco davat ale jak kdy neco sni..vecer bojujem se vsim. nechce nic. pije stavu, vodu, sem tam dzus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.10.17 20:37

Jo oblibene jidlo jsou cesnekovy bramburky, jinak neni nic na co bych ho utahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.10.17 20:37

@silviapecho Fakt má 104cm? Není to překlep? To má můj 3,5letý syn a to je i mezi svými vrstevníky drobnější. V 8 letech musí být mezi svými vrstevníky trpaslík, nevěřím, že by to doktorům přišlo normální. Tohle asi nebude problém jen v jídle. Pokud je ten výškový údaj správný, chtělo by to asi nejaké zevrubné vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.10.17 20:39

Nekdy uz ho nechavam byt at si ji co chce ale stve me to, nema silu na nic. Presto nastesti mu nic neni, energie ma dost i kdyz nechapu kde ji bere, nemocny nebyva krome nejakeho obcasneho nachlazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.10.17 20:39

@silviapecho jestli ma opravdu 104 cm kasli na jidlo a hned na endokrinoligii.

• Citovat
  • Upravit
36222
9.10.17 20:40

@silviapecho A zkusila jsi mezi jídly nic nenabizet? Nepřijde mi to zas tak tragický. Ve škole jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.10.17 20:40

Byl na celkovem vystereni, streva, zaludek, srdce, oci, ja nevim co vsechno..detsky primar z nej byl taky nestastny ale proste je zdravy nastesti. Jen nema potrebu jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.10.17 20:41

Nenabizim mu nic, on zacne brecet a proste to neji, pritom mi rekne, ze ma hlad a kdyz mu dam treba kolinka s rajsou, tak sni par lzic a ze uz nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí