Nevím už co dělat?:(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.23 07:17

Nevím už co dělat?:(

Ahojky mám 21mesicni dvojčata nikdy nebyli spači a nikdy neprospali celou noc ještě před cca 3mesici sem musela holku každou hodinu uspávat a houpat ve vajíčku. Pak se to trochu zlepšilo a vstávám tak 2×3× za noc jen například podam dudlík k ránu mlíčko. A pak už od 5 chodím a kolem půl 6 až 6 vstávají dřív vstávali v půl 7 :nevim: Co se ale zhoršilo úplně je večerní uspávání, koupu po 18hodine každýho pak sedí u tv a koukají na Večerníček a čistí si zuby po mliku večerním pak zhasni tv a pustím bílý šum a trochu je pohupuji, vždy je stačilo uhoupat trošku ve vajíčku zároveň a pak odnést do postýlky (v postýlce se mi nikdy nepovedlo je uspat oba vstávají lezou prelizaji od malička tam nechtěli bývat, teď prostě holka je strašně hysterická u usínání poslední dny a k tomu není den kdyby nebyl pořádný řev :* stačí ji sundat bundu a začne řvát hystericky vcera při usínání chytla afektivní záchvat. Usínají okolo 19 spis 20hodiny vcera az v 21 hodin a z toho hodinu řvala. V postýlce byla a lezla hned a rev později, takže zpět uspat do vajíčka vždy tam usla a teď prostě usínat nechce nikde a hned hysteraky. Ještě do toho kluka musím uspávat ten je klidný povahy. Říkám si že odpolední spánek který trvá cca 60 až 90minut v kočárku do skoro 14hodiny posunu na dřív asi :,( že pak má problém usnout večer a vymýšlí. Přemýšlím že koupím pediakid nebo něco na usínáni osvědčilo se něco? Já toho měla mraky už :,( :,( jsem sama na ně takže sem totálně vyčerpána jenom. Celý dny se nezastaví že by si hráli sami honí se rvou se a nejhorší je že holka jak není po jejím tak hned začne řvát až z toho chytá úplný hysteraky. Nedá se sni chodít jezdit autem nic, Když chvíli chodí venku a má jít domu tak chytne takový řev, že kolikrát říkám že ven se bude chodit pouze do kočáru spát :,( :,( Děkuji jak by se zlepšilo usínání? Vysadit spánek? posunout ho třeba na 11hodinu venku v kočárku? Jsou ty hysteraky normální už, Vyrvat ju nikdy nenechám ona když chytne hysterak tak zklidnit nejde několik minut stejně takže sem už bezradná špatná matka :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35730
19.4.23 07:21

Jak nacpeš skoro dvouletý do vajíčka aby jsi ho uspala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evča 90
19.4.23 07:23
@pikola píše:
Jak nacpeš skoro dvouletý do vajíčka aby jsi ho uspala? 8o

Oni se narodili malý takže nemají velikou váhu logický

• Citovat
  • Upravit
5655
19.4.23 07:30

Ano, hysteráky jsou v tomhle věku normální. Jinak tedy uspávání ve vajíčku v tomhle věku je úlet 8o, to bys měla odbourat. Usínání v kočárku v tomhle věku je pro nás taky sci-fi, dcera v kočárku nebyla od 16 měsíců. Pokud nechodíte venku pěšky a děti v poledne spí, nejspíš je večer uspáváš brzo, prostě nejsou unavení. Dcera spí taky cca od 12 do 14 hod, ale dopoledne i odpoledne má 1,5-2 km procházku pěšky a to pak spí jedna radost. Když výjimečně nejdeme ven a není unavená, tak ji dávám spát později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evča 90
19.4.23 07:53

Jo zkusím dlouhý procházky a nebo ten spánek posunout akorát nevím jak to zvládnu s 2 ty procházky :(

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
19.4.23 07:53

Ve 21 měsících jsem mela deti už ve velký posteli. Proste strčit do postýlky, a napominat pokud lezou ven. Takhle velké dite to pochopí brzo, jen to chce vydržet. A hlavně davat spat když jsou unavené.

• Citovat
  • Upravit
8642
19.4.23 08:10

Nějak se v tom motas. Hysteraky jsou v tom věku normální, to neřeš, nech ji, ať si řve. Důležitý je, aby si tím revem nikdy nezískala to, co chce. A večerní usínání posun na později. Já jsem se takhle trápila s dcerou, nejmladší. Chtěla jsem, aby usinala v 8 s klukama, ale on alroate v tu dobu ještě nebyla unavená. Hodinu probíhala po pokoji, rvala, protestovala… No kdyby mi to docvaklo dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu nervů.. v 8 jsem dala spal kluky a holku až v 9. Ani tak neusnu úplně hned a v klidu, ale už to nebylo hodinový hystetricky divadlo. Nicmene doteď ona usíná nejpozději a nejdyl a nejvíc u toho vyvádí, to je asi povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.4.23 08:21

Posun ten čas na všem. V 18 se začít chystat je strašně brzy :think: ještě nebudou unavení :think: u nás se cca půl 8 koupe, pak večeře, pak klidový režim s tátou a cca 21 do pelechu :think: mmchdm mám extra malého dvouletaka, ale neumím si představit ho nacpat do vajíčka :mrgreen: :lol: chtěl vyzkoušet, když jsme koupili pro mimino s tedy bez šance :P :lol: jak to děláš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evča 90
19.4.23 09:39
@martina.se píše:
Posun ten čas na všem. V 18 se začít chystat je strašně brzy :think: ještě nebudou unavení :think: u nás se cca půl 8 koupe, pak večeře, pak klidový režim s tátou a cca 21 do pelechu :think: mmchdm mám extra malého dvouletaka, ale neumím si představit ho nacpat do vajíčka :mrgreen: :lol: chtěl vyzkoušet, když jsme koupili pro mimino s tedy bez šance :P :lol: jak to děláš :think:

Tak jedno vajíčko je větší a v pohodě se vyda q holčička je drobná ale jsou tam max hoďku tam i sedí pres den ve vejcu a to mají i křesílka :lol: a stejně sedí ve vejcu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2583
19.4.23 09:48

To je to strašlivé období, kdy má člověk v osm ráno uvařený i oběd. Drž se! Mně pomohlo chodit po snídani na hřiště - tam se děti unaví a nemusíš je moc hlídat, nebo aspoň za nimi běhat. Potom v jedenáct jít na oběd. Dcera ho nejedla pokud dostala po snídani cokoli k jídlu. Dát spát a usnout taky. Potom odpoledne zase někam ven nebo do herny a dát pozor, aby neusnula - hlavně v autě, protože jak usnula, šlo se spát až v deset. V sedm vykoupat a v osm do postele - dřív to nemělo absolutně smysl. Nevím, proč se děti rodí s tak omezenou potřebou spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.4.23 13:12

Jak píšou holky posunout čas. V šest býváme v tomto období ještě venku. Mám skoro dvouletka,, třetí dítě. Vztekani to teď bude, malý se valí kde může, domu chodíme jen s řevem. 🙂 Nevsimat si. Chodila bych s nima někam, kde je bezpečno a můžou se vyběhat. Pak domu na oběd a třeba ve 12 dát spát. Pokud nestíháš, tak i tak zkusit dát spát dřív. Vařím si dopředu na dva dny a rychlá jídla ať můžeme i dopo ven. Až se vyspí, tak svačinka, trochu poklidit a chodíme ven, když začíná být hezky, jsme venku i do sedmi půl osmé. Večeře, sprcha a do devíti v posteli. To usíná za chvilku. Ležíme spolu v posteli a říkám pohádky nebo zpívám. Drž se, dva takový ďáblíci.. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.4.23 07:31

V kolik máte polední spánek? Jeho načasování má taky svou roli, neměl by být dříve než ve 12:30 a v jejich věku i v 1 klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí