Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozumím dobře, že celý problém je v tom, že neumíš udělat dlouhý krok? No… Tak to je opravdu závažný problém. Opravdu, tohle bych nebrala na lehkou váhu.
Zacni poslouchat skupinu Kroky Frantiska Janecka a po dvou tydnech budes delat dvoumetrove ![]()
@Lopst Ne. Respektive určitě si najde někoho, komu to bude vyhovovat být vždy ta horší, ale upřímně bych někoho, kdo si tak moc cení sebe a vše se mu musí přizpůsobovat jako partnera nechtěl. Protože moje zkušenost je taková, že i když vše přizpůsobíš, ten druhý stejně spokojený nebude a najde si další věc.
Rada tety Pepy.
Pokud nevíte co si myslet, nemyslete vůbec, místo toho třeba upečte bábovku, nebo uháčkujte pěknou dečku.
@z.pepa píše:
Rada tety Pepy.
Pokud nevíte co si myslet, nemyslete vůbec, místo toho třeba upečte bábovku, nebo uháčkujte pěknou dečku.
@z.pepa píše:
Rada tety Pepy.
Zrovna pecu protistresovou babovku ![]()
@stinga píše:
to bude nějaká Anička Dajdou - jestli pamatuješ a sledovala jsi
jo, tu pamatuju ![]()
Co je to malovat piškorku na piškvorku? Kdybych nevěděla kdo to píše, tak by si snad představila i nějakou divočinu. ![]()
@Zwetta píše:
Nějaká zvláštní úchylka že..?![]()
Jako já už mám na tyhle trolly opravdu čich, ale fakt nechápu, koho může vzrušovat psát o dlouhých krocích? Kdyby o prádle nebo o jiných intimnostech, ale dlouhé kroky? Nebo je to nějaká sázka? Ale že ji to drží tak dlouho. Zakladatelko, prosím prozraď nám tvoji skutečnou motivaci!
@Judina píše:
Jako já už mám na tyhle trolly opravdu čich, ale fakt nechápu, koho může vzrušovat psát o dlouhých krocích? Kdyby o prádle nebo o jiných intimnostech, ale dlouhé kroky? Nebo je to nějaká sázka? Ale že ji to drží tak dlouho. Zakladatelko, prosím prozraď nám tvoji skutečnou motivaci!
taky těžce nechápu, ale když si vygooglíš, jaké různé úchylky existují, tak toto je ještě dobrý
![]()