Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byl z toho špatný, objímal tě a líbal a přesvědčoval, že je to jen sranda. Ale neodinstaloval si to, co? Hm…
Zamilovaný člověk si Tinder nezakládá, ani z legrace. Tohle by pro tebe mělo být varování!
Edit*
Pak když jsme leželi v posteli mi ukázal, že si to odinstaloval
Asi bych se ho zeptala, nebo ja bych trvala na tom at si to odinstaluje. Urcite bych to nejak doresila, nebo jak jsi reagovala? Ja jsem rada ze jsem vdana a mam skvelyho manzela. Protoze nad nějakýma chlapama mi zustava rozum stat.
@Anonymní píše:
Edit*Pak když jsme leželi v posteli mi ukázal, že si to odinstaloval
No ted ja na tobe a tve povaze, jak to vemes, protoze odinstalovat aplikaci je jednoduche. On tam v tom tinderu porad vysi pokud nesmazal ucet a na instalovat a odinstalovat aplikaci ma za 30vterin…
No, řekla jsem mu, že mi přijde úsměvný, že má něco takovýho zapotřebí a pak se ho zeptala jestli někoho má. Na to na mě vykulil oči a řekl „cooo?“ a že prý bych to na něm poznala (a teď pardon za detaily), ale prý tak, že on má občas problém mít sex podruhé, že mu to prostě nejde, tak že tak bych to poznala.
No ale to je důvod, fakt nevím, co si o tom myslet, ještě když řekne tohle.
Mě by to tedy vylekalo.
Je to normální seznamka.
Kdyby to měl manžel docela by ztratil mou důvěru.
Vzal by mi klid.
Přemýšlela bych co to má znamenat.
Ještě s takovou reakcí.
Mě by se to fakt nelíbilo. Že je to seznamka věděl. Člověk spokojený v vztahu nemá na seznamce co dělat, ani pro zábavu. Toť můj názor.
Právě, že jsem z toho vylekaná docela. Nevím, co si mám myslet, když přítel přede mnou žádný vážný dlouhodobější vztah neměl. Max byl prý s holkou, se kterou nedošlo pořádně ani na sex, jen částečně, kvůli jeho stresu nefungoval. To měl i se mnou na začátku, ale mě to nevadilo, já byla trpělivá a teď nám to v téhle oblasti krásně klape. Doma má vše, a prostě doteď jsem myslela, že jsme ideální pár, dělali jsem pro sebe navzájem vše co vidíme druhému ne očích. Ale já prostě nevím, co si mám o tomhle myslet, ráda bych mu věřila, ale nevím jak, mám červíčka v hlavě, co když si s někým píše, nebo tak. Chci mu věřit, ale zas nechci naletět, jako už kdysi. Mám dost zkušeností, vím, jací chlapi jsou. Zažila jsem už 2× ve vztahu podvádění od chlapa. A bojím se, aby se to nestalo znova, přitom přítel říká, že mu nic nechybí, že je se mnou šťastný a spokojený, že nic víc nechce. Občas padlo i téma svatba a děti. Jsem z toho trochu vedle..
@Anonymní píše:
No, řekla jsem mu, že mi přijde úsměvný, že má něco takovýho zapotřebí a pak se ho zeptala jestli někoho má. Na to na mě vykulil oči a řekl „cooo?“ a že prý bych to na něm poznala (a teď pardon za detaily), ale prý tak, že on má občas problém mít sex podruhé, že mu to prostě nejde, tak že tak bych to poznala.
Rozumím. Ale bohužel on si tam po večerech může psát s babama z nudy nebo v práci…toho bych se bála. Teda ja ani nevim jak bych prekousla tohle, ze tam vlastne koukal na ty holky. Ja te nechci strasit vubec, ale proste bych mela ocit na šťopkách teď. Ja takových výmluv slyšela v minulým vztahu…
@Anonymní píše:
Tak to je jasný, rovnou si dělá alibi. Máslo na hlavě rozhodně má. A ne, chlapi si neinstalují Tinder, aby se o samotě koukali na to, jak jsou tam holky divné. A zároveň si tam s nějakou psali.
To jsou fakt kecy. To, že ti tvrdí, že tě miluje, je úplně jedno. Činy mluví za vše.
Ja teda nevim jaka jsi povaha, ale proste bych jeden vecer zkusila mu rict ze si chces promluvit, ale nerikej mu to dopředu(at nema cas vymslet nejaky výmluvy) proste az se sejdete v patek doma po praci tak rict ze si chces jednou jeste promluvit o ty zalezitosti, ze na to musis myslet. (Ja jsme uz v takovy fazi, ze proste co me vadi/hloda resim, protoze ja nemam cas a chut mit hlavou nejakym s prominutim sracek😃) A zkusit to vic rozebrat a jak by bylo jemu kdyby to bylo obracene a jak se citis a zeptat se jestli si smazal ucet nebo jen aplikaci a jestli nesmazal ucet jestli ho teda pred tebou muze smazat, ze tyhle veci do fungujici vztahu nepatri a ze jsi myslela ze nekam smerujete..proste bych nasadila trochu tvrdou konverzaci a na city, aby si to totiz uvedomil poradne, ze to fakt posral..a podle jeho reakci poznas nejvic
@Anonymní píše:
Právě, že jsem z toho vylekaná docela. Nevím, co si mám myslet, když přítel přede mnou žádný vážný dlouhodobější vztah neměl. Max byl prý s holkou, se kterou nedošlo pořádně ani na sex, jen částečně, kvůli jeho stresu nefungoval. To měl i se mnou na začátku, ale mě to nevadilo, já byla trpělivá a teď nám to v téhle oblasti krásně klape. Doma má vše, a prostě doteď jsem myslela, že jsme ideální pár, dělali jsem pro sebe navzájem vše co vidíme druhému ne očích. Ale já prostě nevím, co si mám o tomhle myslet, ráda bych mu věřila, ale nevím jak, mám červíčka v hlavě, co když si s někým píše, nebo tak. Chci mu věřit, ale zas nechci naletět, jako už kdysi. Mám dost zkušeností, vím, jací chlapi jsou. Zažila jsem už 2× ve vztahu podvádění od chlapa. A bojím se, aby se to nestalo znova, přitom přítel říká, že mu nic nechybí, že je se mnou šťastný a spokojený, že nic víc nechce. Občas padlo i téma svatba a děti. Jsem z toho trochu vedle..
Ze zkušenosti také víc věřím činům než slovům.
Překročil hranici.
Možná ze zvědavosti…trochu psal s někým.
Ale překročil.
Mě by štvalo že mě vzal klid a důvěru takovým jednáním.
@Anonymní píše:
Já bych to viděla tak, že jste oba mladí a on ve vztazích naprosto nezkušený. Teď je to jeho první vážný vztah a on ze své nevyzrálosti jen ze zvědavosti sonduje, jakou má šanci na „trhu“. Věřím, že se spokojeností s tebou to fakt nic společného nemá. ![]()
Ahoj.
S pritelem jsme se vcera u vecere divali na jeho telefonu na jedno video na youtube a najednou mu tam nahore vyakocilo oznameni z Tinderu, od nejake holky.
V klidu jsem se ho zeptala, proc ma Tinder, s pobavenim (nikdy jsem nemela duvod mu neverit, proto s pobavenim).
V jeho ocich a tvari jsem videla v tu chvili leknuti a hned se ke me hrnul a objimal a rikal, ze si to zalozil, protoze se s kolegy v praci bavili, ze tam jsou same divne holky a ze to chtel jen videt.
No a pak z toho byl na pohled spatny, ale nevim, co si o tom mam myslet, trochu mi to vrta hlavou.
Jsme spolu necely rok. Posledni pul rok cca u nej prakticky bydlim. V sexu nam to klape a jsme jinak porad jako cerstve zamilovani, pritel mi casto rika ze me miluje, dela pro me hezke veci (chova se stejne cely vztah).
Chci mu verit, ze to bylo jen z nejakeho hecu, nebo ze to chtel jen prozkoumat ale nevim, nejak mi to neda.. kdyz jsem videla to leknuti v jeho obliceji a jak hned se ke me hrnul a horem dolem vysvetloval, prislo mi to takove zvlastni cele.