Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blaznivy.Tatka Těžko, já na tyhle věci typu seznamky nejsem. Ví to a věděl už od začátku. Proto si možná i myslel, že nebudu vědět, jak to funguje nebo co to vlastně je. Nevím.
@Dena12 Tak to doufám, že tohle byl fakt jednorázový přešlap. On právě byl taky takový ten „nesebevědomý“ hodný kluk. A troufám si tvrdit, že se moc nezměnil, jen teda nevím, co bylo tohle, jinak jsme spokojení ve vztahu oba si troufám tvrdit.
Hele, sama Tinder mám a zadaných chlapů je tam ranec (oni si naivně myslí, že nedokážeš najít jejich sociální sítě). A bohužel, dost mi jich píše, dost posílá nahé fotky a dost z nich se chce sejít a není to tak, že by to nakonec zrušili. Jinak pokud to byla přímo zpráva, tak to znamená, že on musel v té aplikaci dát, že se s ní chce spojit, protože tam nemůžeš napsat někomu, s kým nemáš propojení.
@Anonymní píše:
Právě, že jsem z toho vylekaná docela. Nevím, co si mám myslet, když přítel přede mnou žádný vážný dlouhodobější vztah neměl. Max byl prý s holkou, se kterou nedošlo pořádně ani na sex, jen částečně, kvůli jeho stresu nefungoval. To měl i se mnou na začátku, ale mě to nevadilo, já byla trpělivá a teď nám to v téhle oblasti krásně klape. Doma má vše, a prostě doteď jsem myslela, že jsme ideální pár, dělali jsem pro sebe navzájem vše co vidíme druhému ne očích. Ale já prostě nevím, co si mám o tomhle myslet, ráda bych mu věřila, ale nevím jak, mám červíčka v hlavě, co když si s někým píše, nebo tak. Chci mu věřit, ale zas nechci naletět, jako už kdysi. Mám dost zkušeností, vím, jací chlapi jsou. Zažila jsem už 2× ve vztahu podvádění od chlapa. A bojím se, aby se to nestalo znova, přitom přítel říká, že mu nic nechybí, že je se mnou šťastný a spokojený, že nic víc nechce. Občas padlo i téma svatba a děti. Jsem z toho trochu vedle..
Pokud se ti to stalo už předtím, očividně hledáš stejné případy nepoužitelné pro život. Být tebou bych se na něj vyprdla a našla si někoho, kdo jenom nepředstírá šťastný vztah.
@Fee-bee píše:
Já bych to viděla tak, že jste oba mladí a on ve vztazích naprosto nezkušený. Teď je to jeho první vážný vztah a on ze své nevyzrálosti jen ze zvědavosti sonduje, jakou má šanci na „trhu“. Věřím, že se spokojeností s tebou to fakt nic společného nemá.
To bych neřekl. V životě by mě nenapadlo sondovat u jiných ženských či na seznamkach. Zvlášte u první, to člověk nevidí neslyší
. Když jsem zabouchly, tak jine ženy zkrátka neexistovaly. Za mě ji spíš tak nežere a kouká jestli nepotká lepší, prip.je to někdo kdo musí cítit zájem u víc žen ke zvýšení ega.
@Livi92 Kecala bych, kdybych řekla, že mu ta holka psala, ale bylo tam něco jako že se jí líbí a že jsou propojení nebo co. No a já se ho pak ptala, a on mi ukázal její fotku a on jí ukázal s tím, že s takovou holkou by nic neměl. byla to úplně normální slečna, troufla bych si tvrdit, že typově podobná mě. To mě na tom zarazilo asi nejvíc. Tím pádem jí musel lajkovat už předtím on, ne?
Hele samozřejmě může být jen zvědavý, třeba má problém se sebehodnocením a potřebuje nějaké kladné reakce na svůj vzhled, ani nemusí hledat nic víc…
Pokud vnímáš vztah jako spokojený, fungující, tak bych ho kvůli tomu neukončoval, ale zkusil s partnerem komunikovat třeba na témata, která jsem zmínil. Znáš ho, tak sama posoudíš, v čem je nejistý.
@Premek_Orac Vím, že je nejistý, ohledně své výšky a i když mě to nevadí (jsem asi o 3 cm větší), tak on to pořád nějak nemůže zkousnout, nebo jako jo, ale řekl mi, že kdybych byla ještě o 2 cm vyšší, že už by na mě musel koukat nahoru a že to by nedal, ale tohle téma jsme už řešili nesčetněkrát a on ví, že mě na tomhle nesejde, že ho miluju tak jak je. Je to prostě jen jeho vnitřní problém, se kterým on se nedokáže srovnat. Ale to chce možná čas, nebo nevím.
@Lorre píše:
To bych neřekl. V životě by mě nenapadlo sondovat u jiných ženských či na seznamkach. Zvlášte u první, to člověk nevidí neslyší. Když jsem zabouchly, tak jine ženy zkrátka neexistovaly. Za mě ji spíš tak nežere a kouká jestli nepotká lepší, prip.je to někdo kdo musí cítit zájem u víc žen ke zvýšení ega.
No jasně, že si tím honí ego (a možná u toho i něco jiného
), ale to neznamená, že to nějak souvisí se zakladatelkou. Ono se ne nadarmo praví, že pes, co štěká, nekouše…
Edit: Aha, on je k tomu ještě prcek. To pak vysvětluje vše. Na fotce výšku nepoznáš, tak machruje na netu. Ale jsem si jistá, že v reálu to je dost jiné.
@Anonymní píše:
@Premek_Orac Vím, že je nejistý, ohledně své výšky a i když mě to nevadí (jsem asi o 3 cm větší), tak on to pořád nějak nemůže zkousnout, nebo jako jo, ale řekl mi, že kdybych byla ještě o 2 cm vyšší, že už by na mě musel koukat nahoru a že to by nedal, ale tohle téma jsme už řešili nesčetněkrát a on ví, že mě na tomhle nesejde, že ho miluju tak jak je. Je to prostě jen jeho vnitřní problém, se kterým on se nedokáže srovnat. Ale to chce možná čas, nebo nevím.
A on je malý nebo ty si nadměrne vysoká? To už jsem taky zažil, ale ve větší míře. To byla holka fakt o půl hlavy vyssi a musím říct, že to pro mě byl velký důvod už se nescházet.
To tu divnost těch holek musel zkusit tím, že jim napsal, viď? Mu to měli ukázat kolegové nebo kdo. Sama víš, co to znamená, proto se na to ptáš. Abys brzo nebyla nahrazená nějakou tou divnou holkou.
@Anonymní píše:
Prcky, kteří řeší, že jsou prcci, nebrat!
@Fee-bee No, v reálu z toho má docela komplexy bych řekla. Ale s tím já můžu dělat leda to co už dělám. Takže tolik k tomu.
@Dena12 Já to asi vzala tak, že mě pobavilo, že někdo jako on by tohle vůbec udělal, tak jsem to v tu chvíli vzala prostě s humorem, ale pak o nějakou chvíli jsem se ho samozřejmě ptala co tím jako sleduje a ať mi to vysvětlí. No vypadalo to, bylo na něm vidět, že je zoufalý, když už mi to samé opakoval asi po 3. Řekl pak, že ho to mrzí. Já jsem teď asi v takovém nastavení, že bych to viděla ještě jednou a to už bych se fakt nas*ala a dala mu to pořádně sežrat.