Tinder - vztahové cíle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.2.24 14:27

Tinder - vztahové cíle

Zdravím,
chtěla by jsem se Vás jenom zeptat jaké máte zkušenosti s Tinderem. Jde mi o konkrétní věc, které se v aplikaci zadávají, když se registrujete. Musí se tam uvést jaký máte vztahový cíl. Např. dlouhodobý vztah, krátkodobý, přátelství, apod. Ale jeden kluk, s kterým jsme se spoji, tak tam nic takového nemá. A snažila jsem se to všude dohledat v nastavení nebo při přihlašování a prostě nikde nic takového nejde vypnout. Je potřeba to tam mít zadané. Tak nechápu jak je možné, že on to tam nemá? Nevíte jak je to možné? Nemá účet třeba už delší dobu, že se to dříve nezadávalo?

Díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.2.24 14:45

Ahoj, netuším jak je možné, že to tam nemá, ale moc bych to neřešila. Z mé zkušenosti se seznamkami na tom moc nezáleží. to co v tom profilu lidí mají nemusí být pravda nebo se to mohlo od doby kdy si ten profil zakládali změnit. Takže pokud tě to zajímá tak si to od dotyčného zjistit sama během psaní.

• Citovat
  • Upravit
4414
29.2.24 15:04

Jestli to tam vyplnene nema, tak jeho vztahovy cil je “poprcavat” ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.2.24 15:25

Asi ma nejaky starsi ucet, kdy se to pri registraci nedavalo. Nebo nejakou verzi z PC, nebo jineho operacniho systemu, kdy ten Tinder vypada trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí