Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Blaznivy.Tatka Těžko, já na tyhle věci typu seznamky nejsem. Ví to a věděl už od začátku. Proto si možná i myslel, že nebudu vědět, jak to funguje nebo co to vlastně je. Nevím.
To je přece fuk co ví. Prostě si chtěl ověřit, jestli tě tam nenajde. Tohle dělá hodně lidí. Včetně ženských…
@Blaznivy.Tatka No, věřím, že lidi jsou různí. Mě by ani nenapadlo jen tak z nudy kontrolovat, jestli má partner nějaké profily kdesi. Vztah je o důvěře a on tu mou naboural tímto. To je vše.
@Anonymní píše:
@Blaznivy.Tatka No, věřím, že lidi jsou různí. Mě by ani nenapadlo jen tak z nudy kontrolovat, jestli má partner nějaké profily kdesi. Vztah je o důvěře a on tu mou naboural tímto. To je vše.
To chápu!
@Blaznivy.Tatka píše:
To je přece fuk co ví. Prostě si chtěl ověřit, jestli tě tam nenajde. Tohle dělá hodně lidí. Včetně ženských…
Jj, a proto se matchnul s nějakou mařkou
Make it make sense
@Anonymní píše:
@Dena12 Já to asi vzala tak, že mě pobavilo, že někdo jako on by tohle vůbec udělal, tak jsem to v tu chvíli vzala prostě s humorem, ale pak o nějakou chvíli jsem se ho samozřejmě ptala co tím jako sleduje a ať mi to vysvětlí. No vypadalo to, bylo na něm vidět, že je zoufalý, když už mi to samé opakoval asi po 3. Řekl pak, že ho to mrzí. Já jsem teď asi v takovém nastavení, že bych to viděla ještě jednou a to už bych se fakt nas*ala a dala mu to pořádně sežrat.
No, nikdy není pozdě se k problemu vrátit a to vnimani situace zmenit. Můžeš mu rict, jak tě to ovlivnilo, že to narusilo tvoji důvěru, vyptat se, jestli si ten profil opravdu zrušil. Můžeš mu I říct, že jsi v první chvíli nevedela jak reagovat, že tě to zaskocilo, a ze ti ta situace přišla až tak absurdni, že ses tomu začala smat - ale at to nebere tak, že se nic neděje, nebo ze to chování bylo v pořádku atd. atd.
A popravdě, já bych to na něj vybalila necekane, a pak bych se ho I zeptala, jestli mi pujci telefon - jestli se můžu podívat, že tam tu appku nemá. ![]()
Celkově je na tobě, jak se k tomu postavis, a za jakých podmínek s ním v tom vztahu budeš pokračovat…
Ty jo, tak tohle já zjistit, tak už je to ex-přítel. Taková trapná výmluva
Se vám holky divím, jak to všechno tolerujete…a pak si s stejným týpkem splašíte děti a za pár let zjistíte, že vás celou dobu podvádí ![]()
Tinder je jako instagram, jen tam listuju profily holek. Vím, že to tak má mnoho mužů
@Anonymní píše:
@Livi92 Kecala bych, kdybych řekla, že mu ta holka psala, ale bylo tam něco jako že se jí líbí a že jsou propojení nebo co. No a já se ho pak ptala, a on mi ukázal její fotku a on jí ukázal s tím, že s takovou holkou by nic neměl. byla to úplně normální slečna, troufla bych si tvrdit, že typově podobná mě. To mě na tom zarazilo asi nejvíc. Tím pádem jí musel lajkovat už předtím on, ne?
Jestli si dobre pamatuju, tak na T nechodily upozorneni, kdyz mi dal nekdo like, to bylo jen na profilu. Ale chodily mi az zpravy od chlapu. Pokud se neco nezmenilo, tak pritel keca.
Jinak osobne nevidim duvid, proc byt registrovany na seznamce, kdyz mam vztah. Bud neni takovej nouma, jak si myslis, a hleda ![]()
@Kockazvysocan nemyslim ze je nouma, jen jsem myslela a doufam stale v to, ze je to porad hodny, mily a klidny kluk co je ve vztahu rad a co je rodinny typ. Takhle totiz působí a takhle ja ho znam. Znam ho uz dohromady asi 10 let a chodime spolu necely rok
@HornyHippo píše:
Tinder je jako instagram, jen tam listuju profily holek. Vím, že to tak má mnoho mužů
Přesně!!! Je to vlastně instagram na sex:D
@WhiteCrow píše:
Jj, a proto se matchnul s nějakou mařkouMake it make sense
Tak pak není co řešit, ne? Seznamoval se tam. Ať ukáže přítel telefon, co tam má za fotku, kolik času tam strávil atd. Jestli tam je za sebe a chodí tam pravidelně, je jasný, o co jde. Stačí se zeptat a pokud přítel má čisté svědomí, jistě to dokáže. Vždyť je to tak jednoduchý. ![]()
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan nemyslim ze je nouma, jen jsem myslela a doufam stale v to, ze je to porad hodny, mily a klidny kluk co je ve vztahu rad a co je rodinny typ. Takhle totiz působí a takhle ja ho znam. Znam ho uz dohromady asi 10 let a chodime spolu necely rok
Nevěřte mu. Když chodí na Tinder a hledá, tak hledá. To dá přece rozum. Kdyby nehledal, tak to dokáže. Je to jednoduché. Pusťte ho do oběhu. ![]()
@Kockazvysocan píše:
Jestli si dobre pamatuju, tak na T nechodily upozorneni, kdyz mi dal nekdo like, to bylo jen na profilu. Ale chodily mi az zpravy od chlapu. Pokud se neco nezmenilo, tak pritel keca.
Ale jo, ono to upozornění občas přijde, ale jen když T aktivně používáš. Každopádně pokud tam bylo, že jsou propojení, tak on na ní musel reagovat první a dát, že se mu líbí.
@Lorre Jestli něco takového ještě někdy uvidím, tak to se samozřejmě budu velmi zajímat. Na kdyby už je teď bohužel pozdě