Přítel má Tinder

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24800
1.3.24 10:05

Sice zřejmě jen sonduje, má vlastně první pořádný vztah, ALE Tinder je obyčejná SEZNAMKA, takže mou důvěru u partnera by to nabouralo hodně, my se taky seznámili na netové seznamce - ale oba jsme si to ve stejný den odinstalovali a fakt by nás od té doby nenapadlo tam lézt znovu, dělat si profil atd…
určitě bych si dala pozor a promluvila s ním, že žádné seznamky a vypisování s cizími holkami tolerovat nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4926
1.3.24 10:10
@Anonymní píše:
Ahoj.

S pritelem jsme se vcera u vecere divali na jeho telefonu na jedno video na youtube a najednou mu tam nahore vyakocilo oznameni z Tinderu, od nejake holky.
V klidu jsem se ho zeptala, proc ma Tinder, s pobavenim (nikdy jsem nemela duvod mu neverit, proto s pobavenim).

V jeho ocich a tvari jsem videla v tu chvili leknuti a hned se ke me hrnul a objimal a rikal, ze si to zalozil, protoze se s kolegy v praci bavili, ze tam jsou same divne holky a ze to chtel jen videt.
No a pak z toho byl na pohled spatny, ale nevim, co si o tom mam myslet, trochu mi to vrta hlavou.

Jsme spolu necely rok. Posledni pul rok cca u nej prakticky bydlim. V sexu nam to klape a jsme jinak porad jako cerstve zamilovani, pritel mi casto rika ze me miluje, dela pro me hezke veci (chova se stejne cely vztah).
Chci mu verit, ze to bylo jen z nejakeho hecu, nebo ze to chtel jen prozkoumat ale nevim, nejak mi to neda.. kdyz jsem videla to leknuti v jeho obliceji a jak hned se ke me hrnul a horem dolem vysvetloval, prislo mi to takove zvlastni cele.

Mám k tomu 3 slova:

1. Lhář
  2. Pozor
  3. Utíkej

Nikdo normální snad na tinderu není opakovaně. Byl jsem tam jednou a to co tam bylo za šílenosti mi stačilo vidět. Tinder není pro pobavení. Je to z 90% sexuální seznamka jako jsou třeba amatéři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
1.3.24 10:17

Škoda, že jsi nereagovala jinak. Takový „jéé ukaž co tam je za lidi taky mě to zajímá“ by mohlo dost vypovědět jestli ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
1.3.24 10:22
@Fee-bee píše:
Já bych to viděla tak, že jste oba mladí a on ve vztazích naprosto nezkušený. Teď je to jeho první vážný vztah a on ze své nevyzrálosti jen ze zvědavosti sonduje, jakou má šanci na „trhu“. Věřím, že se spokojeností s tebou to fakt nic společného nemá. :kytka:

Ale no tak, on přeci není retardovany. I jeho reakce svědčí o tom, že dobře ví, že tohle do vztahu nepatří.

Já osobně souhlasím s názory nade mnou, že důležité jsou činy. Víš jak to je. Slibem nezarmoutíš. Děti, společný život a věčnou lásku ti během 5 minut může naslibovat každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.3.24 10:24
@AnoNe píše:
Ale no tak, on přeci není retardovany. I jeho reakce svědčí o tom, že dobře ví, že tohle do vztahu nepatří.Já osobně souhlasím s názory nade mnou, že důležité jsou činy. Víš jak to je. Slibem nezarmoutíš. Děti, společný život a věčnou lásku ti během 5 minut může naslibovat každý.

Já neříkám, že jeho chování obhajuji, ale zase bych z toho nedělala žádnou kovbojku. Je to prostě mladý nevybouřený telátko, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
1.3.24 10:29

Delam v chlapskem kolektivu a opravdu spousta chlapu ma Tinder a ukazuje si tam holky. Jsou zadani, zenati…. Jde spis o to, co delaji pak. Co maji na profilu, jestli si s holkama dal pisou. Ale muj kolega to ma roky, jeho slecna o tom nevi a jen si prohlizi holky. Nepise jim ani neodpovida. Bere to jako zabavu :nevim:. Na smysl se me neptej. Nechapu to. Ja potkala soucasnyho partnera na Tinderu a jednou mi rikal, ze kamos v praci takhle kouka taky na baby a ze by se taky podival, ale pri jeho smule by to zapomnel odinstalovat a presne jako tomu tvymu by to vybehlo pri nasem veceru. A tezko se to vysvetluje. Muj chlap je diky bohu prostoreky a napraska se dopredu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.24 10:33

No mě ještě napadá, že to bude zase chlap, který doma nemusí hnout prstem, zakladatelka kolem něj skáče a on vymýšlí z nudy nesmysly :think: každopádně bych si s ním narovinu promluvila, že nejsem na tohle zvědavá a ať přede mnou smaže svůj účet. S tím, že jestli to ještě jednou zjistím, že ho má (nebo i jinou seznamku), tak okamžitě končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 10:37

@Barevné klubíčko to opravdu ne, pritel doma dela domaci prace, chodi na nakupy potravin apod, společně vaříme a podobně

• Citovat
  • Upravit
230
1.3.24 10:39

Takové smýšlení je pro pohodový vztah nepřijatelné. Ale kde chceš najít někoho, kdo to nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.24 10:56
@Anonymní píše:
@Barevné klubíčko to opravdu ne, pritel doma dela domaci prace, chodi na nakupy potravin apod, společně vaříme a podobně

Tak to spíš bude, jak říkají holky. Je mladý a nevybouřený. Kolik má let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.3.24 11:27

Já si třeba myslím, že jsi to vzala až moc v klidu. Bála bych se toho, že jsi mu ukazala, ze se vlastně nic neděje, a ze to může udělat znova.

Ty se na situaci díváš tak, že on před tebou nikoho jiného neměl, a ze je blbost, aby se zas vydaval do světa lovit holky.

On to může vnímat tak, ze mu vyrostlo sebevedomi, vyřešil se problem se sexem a muze zacit zkouset svoje štěstí jinde. Taková byla moje zkušenost-sestehovala jsem se s byvalym pritelem (odstehoval se od rodicu), pomohla jsem mu koupit auto, podporovala jsem ho ve vztahu a v práci. Vyrostlo mu sebevedomi a začal hledat na seznamkach, tahat si je do naseho bytu a brát je na výlety naším autem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 12:57
@Dena12 píše:
Já si třeba myslím, že jsi to vzala až moc v klidu. Bála bych se toho, že jsi mu ukazala, ze se vlastně nic neděje, a ze to může udělat znova.

Ty se na situaci díváš tak, že on před tebou nikoho jiného neměl, a ze je blbost, aby se zas vydaval do světa lovit holky.

On to může vnímat tak, ze mu vyrostlo sebevedomi, vyřešil se problem se sexem a muze zacit zkouset svoje štěstí jinde. Taková byla moje zkušenost-sestehovala jsem se s byvalym pritelem (odstehoval se od rodicu), pomohla jsem mu koupit auto, podporovala jsem ho ve vztahu a v práci. Vyrostlo mu sebevedomi a začal hledat na seznamkach, tahat si je do naseho bytu a brát je na výlety naším autem :roll:

Panebože to je šílený to si neumím představit. Ja se fakt nedivim, kdyz nekdo nekoho v domacnosti zabije v afektu😂

• Citovat
  • Upravit
Blaznivy.Tatka
1.3.24 13:05

Nehledal tam tebe? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.24 13:26

@Barevné klubíčko 25 let mu je

• Citovat
  • Upravit
302
1.3.24 13:27
@Anonymní píše:
Panebože to je šílený to si neumím představit. Ja se fakt nedivim, kdyz nekdo nekoho v domacnosti zabije v afektu😂

Jj, to vnimam jako problem těch „hodnych“ nesebevedomych mužů. Tím, že nemají sebevedomi, tak se poradne neprojevi jejich osobnost…a pak partnerky čeká překvapení, co se z něj vyloupne (někdy dobry, někdy spatny, no) :nevim:

Já jsem to brala tak, že jsem ráda, že jsem zjistila, co je zac, než jsme zalozili rodinu :) a mohla jsem odejit bez vetsich tahanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí