Přítel má Tinder

Napsat příspěvek
Velikost písma:
romik01
1.3.24 16:58
@HornyHippo píše:
Tinder je jako instagram, jen tam listuju profily holek. Vím, že to tak má mnoho mužů

Přesně tak, má to x chlapů, řekla bych,35-40 plus a opravdu jen tak jako pro zábavu…ale jsou to určité typy můžu, myslím si, že solventných a v nějaké vyšší pozici, a většinou mají zaplacené různé věci, aby je nemohli lajknout všechny zoufalky… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Blaznivy.Tatka
1.3.24 17:00
@Anonymní píše:
@Blaznivy.Tatka No, věřím, že lidi jsou různí. Mě by ani nenapadlo jen tak z nudy kontrolovat, jestli má partner nějaké profily kdesi. Vztah je o důvěře a on tu mou naboural tímto. To je vše.

Tak některé ženy to dělají… A nedivím se jim. Já bych při zjištění, že někdo si se mnou asi hrál, taky zjišťoval, jestli nezjistím víc informací a třeba ho někde nenajdu. Člověk chce mít jasno v tom, jestli byl hračkou v nějaké divné hře a nenajde toho, komu důěřoval, někde. Zvlášť ten někdo o té seznamce často píše, mluví… Ale jak píšu, člověk, co nemá co skrývat, to dokáže. Že tam byl jednou nebo dvakrát, na pár minut, pod cizí fotkou a pak to zabalil. Si ten telefon půjčte a koukněte, co tam dělal. 8)

• Citovat
  • Upravit
Blaznivy.Tatka
1.3.24 17:12
@Anonymní píše:
@Dena12 Tak to doufám, že tohle byl fakt jednorázový přešlap. On právě byl taky takový ten „nesebevědomý“ hodný kluk. A troufám si tvrdit, že se moc nezměnil, jen teda nevím, co bylo tohle, jinak jsme spokojení ve vztahu oba si troufám tvrdit.

Neexistuje přešlap v podobě registrace na Tinderu. To je vědomá činnost. Musí chtít se tam regnout. No a když tam nějakou lajknul, nebo jak se tomu říká, tak je to jasný. K tomu tam je jistě pod svou fotkou, takže není co řešit. Hledá jinde, pusťte ho do oběhu.

• Citovat
  • Upravit
30823
1.3.24 17:27
@Anonymní píše:
@Lorre Jestli něco takového ještě někdy uvidím, tak to se samozřejmě budu velmi zajímat. Na kdyby už je teď bohužel pozdě :-)

Já ti nevím no, když po roce vztahu loži aktivně na tinder, tak už je důvěra plně nabouraná. Když si s ní píše, tak se museli vzájemně lajknout, což znamená aktivita. Za mě je to pádný důvod k rozchodu. Tady se zas ukázalo, že na každou svini se voda vaří… 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blaznivy.Tatka
1.3.24 17:33
@Lorre píše:
Já ti nevím no, když po roce vztahu loži aktivně na tinder, tak už je důvěra plně nabouraná. Když si s ní píše, tak se museli vzájemně lajknout, což znamená aktivita. Za mě je to pádný důvod k rozchodu. Tady se zas ukázalo, že na každou svini se voda vaří… 8).

Přesně. Je to virtuální nevěra.

• Citovat
  • Upravit
233
1.3.24 20:55

A odinstaloval si ji? Popravdě, i kdyby to bylo z hecu, tímto dal jasně najevo, že kamarádi jsou pro něj důležitější než jeho partnerka. A vzhledem k tomu, že mu tam psala nějaká holka, tak ji snad musel dat match, ne? Nebo jak se to jmenuje - zkratka musel lajknout její profil. Podle mě je to dost neúcta k tobě, i to, ze poslechl kamarády místo, aby jim řekl, že má doma přítelkyni a nebude si zakládat nesmyslně seznamku. Když se chtějí pobavit, mají to udělat z účtu nezadaneho kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 22:00

@Glee123 odinstaloval, ale ucet nejspis nesmazal, takze kdykoliv nainstaluje, jen se prihlasi. Nevim zda si a co si psali, nevidela jsem. Videla jsem jen hlasku v upozorneni ze maji shodu, coz ale znamenalo, ze ji musel pred tim dat like, myslim ze to musi prvni udelat chlap. A souhlasim, ze je to neucta.

• Citovat
  • Upravit
431
2.3.24 00:05

Dokud se k tobe chova hezky, kasli na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.3.24 00:12
@Anonymní píše:
@Glee123 odinstaloval, ale ucet nejspis nesmazal, takze kdykoliv nainstaluje, jen se prihlasi. Nevim zda si a co si psali, nevidela jsem. Videla jsem jen hlasku v upozorneni ze maji shodu, coz ale znamenalo, ze ji musel pred tim dat like, myslim ze to musi prvni udelat chlap. A souhlasim, ze je to neucta.

Podle me je to presne takova vec, kdy si reknes „kvuli takove blbosti prece nezahodim super vztah“.

A pak te ta „blbost“ sakra dozene ve chvili, kdy to budes nejmin potrebovat (bydleni, mimino).

Mit Tinder znamena nainstalovat, zalozit ucet, lajkovat, odpovidat… To je naprosto vedoma a zamerna cinnost. Zadny krok vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.3.24 00:31

To je blb…a ještě ti půjčí telefon, když ví, že to může na tebe kdykoliv „vyskočit“… :roll: Řekla bych mu jasně, že tohle tolerovat nebudu a až něco takového objevím podruhé, bude z něj ex… nicméně asi by to dost nabouralo mou důvěru k němu a ten vztah to poznamenalo…navíc něco jiného je, když tohle udělá chlap po 20 letech a když to udělá po roce, kdy by z tebe měl bejt ještě paf :roll: :zed: Podle mého ale, jak ho popisuješ + ta výška, je velmi pravděpodobné, že si chtěl „jen“ zvednout ego… což tam ostatně dělá velká skupina mužů, ale i žen…což ho ale samozřejmě neomlouvá.

• Citovat
  • Upravit
809
2.3.24 08:12

Taky bych řekla, že se poohlíží jinde a že možná s tebou není 100% spokojený. Jste spolu jen rok a měl by být z tebe úplně paf, hotový a zaláskovaný, takhle hledá nějaké nové vzrušení. Vše od instalace, registrace, vložení fotek, lajkovani a psaní dělal vědomě. Člověk, který bude ve vztahu fakt spokojený, tohle neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.3.24 08:17
@Anonymní píše:
Edit*Pak když jsme leželi v posteli mi ukázal, že si to odinstaloval

Tak nainstalovat si to může kdykoli zas. :lol: U nás to má dost chlapů, i novomanželů - odůvodnění - holky zadarmo (aneb hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.3.24 08:38

Pak si může jen dávat pozor na mobil, abys tam neviděla nebo pozor třeba na badoo, tam můžeš chodit normálně i skrz internetový prohlížeč a nemusíš mít appku. Mně se třeba líbilo, když jsme se s partnerem poznali, tak on ještě nějakou dobu Tinder měl, vsimla jsem si toho v telefonu. A mně bylo trapný mu rikat, ať si ji odinstaluje, jak jsme spolu byli krátce. No pak jsem mu to po 3 měsících řekla a on bez problému odinstaloval a ukázal mi aktivitu na tom Tinderu a opravdu tam vůbec nebyl od doby, co jsme se už byť jen seznámili :) a ukázal mi i chaty a opravdu s nikým si nepsal, nikoho nelajkoval, což mě potěšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.24 09:58

@bloklimiucet no vsimam si ted posledni dva dny, od toho, co jsem to videla, ze kdykoliv prijdu, tak ze mu vidim do mobilu, tak zahlednu jen jak shazuje neco pryc a je tam ta stranka s nabidkou aplikaci. Nevim, uz mu v tomhle asi neverim. Muze to byt nahoda, ale stalo se za ty 2 dny nekolikrat..

Jsem od te doby odtazitejsi a on to citi a ja citim, jako by se zacal vic snazit.

Nevim kam tohle pospěje..

• Citovat
  • Upravit
34322
2.3.24 10:22
@Anonymní píše:
@bloklimiucet no vsimam si ted posledni dva dny, od toho, co jsem to videla, ze kdykoliv prijdu, tak ze mu vidim do mobilu, tak zahlednu jen jak shazuje neco pryc a je tam ta stranka s nabidkou aplikaci. Nevim, uz mu v tomhle asi neverim. Muze to byt nahoda, ale stalo se za ty 2 dny nekolikrat..

Jsem od te doby odtazitejsi a on to citi a ja citim, jako by se zacal vic snazit.

Nevim kam tohle pospěje..

I kdyby se ted snazil hodne, tak tohle uz nevymaze a dozene vas to.

Jak pise @Glee123 nahore, pokud to ma bez aktivity a pak zrusi, tak budiz, ale jestli si pise, tak bude takovy porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí