Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Blaznivy.Tatka No, věřím, že lidi jsou různí. Mě by ani nenapadlo jen tak z nudy kontrolovat, jestli má partner nějaké profily kdesi. Vztah je o důvěře a on tu mou naboural tímto. To je vše.
Tak některé ženy to dělají… A nedivím se jim. Já bych při zjištění, že někdo si se mnou asi hrál, taky zjišťoval, jestli nezjistím víc informací a třeba ho někde nenajdu. Člověk chce mít jasno v tom, jestli byl hračkou v nějaké divné hře a nenajde toho, komu důěřoval, někde. Zvlášť ten někdo o té seznamce často píše, mluví… Ale jak píšu, člověk, co nemá co skrývat, to dokáže. Že tam byl jednou nebo dvakrát, na pár minut, pod cizí fotkou a pak to zabalil. Si ten telefon půjčte a koukněte, co tam dělal. ![]()
@Anonymní píše:
@Dena12 Tak to doufám, že tohle byl fakt jednorázový přešlap. On právě byl taky takový ten „nesebevědomý“ hodný kluk. A troufám si tvrdit, že se moc nezměnil, jen teda nevím, co bylo tohle, jinak jsme spokojení ve vztahu oba si troufám tvrdit.
Neexistuje přešlap v podobě registrace na Tinderu. To je vědomá činnost. Musí chtít se tam regnout. No a když tam nějakou lajknul, nebo jak se tomu říká, tak je to jasný. K tomu tam je jistě pod svou fotkou, takže není co řešit. Hledá jinde, pusťte ho do oběhu.
@Anonymní píše:
@Lorre Jestli něco takového ještě někdy uvidím, tak to se samozřejmě budu velmi zajímat. Na kdyby už je teď bohužel pozdě
Já ti nevím no, když po roce vztahu loži aktivně na tinder, tak už je důvěra plně nabouraná. Když si s ní píše, tak se museli vzájemně lajknout, což znamená aktivita. Za mě je to pádný důvod k rozchodu. Tady se zas ukázalo, že na každou svini se voda vaří…
.
@Lorre píše:
Já ti nevím no, když po roce vztahu loži aktivně na tinder, tak už je důvěra plně nabouraná. Když si s ní píše, tak se museli vzájemně lajknout, což znamená aktivita. Za mě je to pádný důvod k rozchodu. Tady se zas ukázalo, že na každou svini se voda vaří….
Přesně. Je to virtuální nevěra.
A odinstaloval si ji? Popravdě, i kdyby to bylo z hecu, tímto dal jasně najevo, že kamarádi jsou pro něj důležitější než jeho partnerka. A vzhledem k tomu, že mu tam psala nějaká holka, tak ji snad musel dat match, ne? Nebo jak se to jmenuje - zkratka musel lajknout její profil. Podle mě je to dost neúcta k tobě, i to, ze poslechl kamarády místo, aby jim řekl, že má doma přítelkyni a nebude si zakládat nesmyslně seznamku. Když se chtějí pobavit, mají to udělat z účtu nezadaneho kamaráda.
@Glee123 odinstaloval, ale ucet nejspis nesmazal, takze kdykoliv nainstaluje, jen se prihlasi. Nevim zda si a co si psali, nevidela jsem. Videla jsem jen hlasku v upozorneni ze maji shodu, coz ale znamenalo, ze ji musel pred tim dat like, myslim ze to musi prvni udelat chlap. A souhlasim, ze je to neucta.
@Anonymní píše:
@Glee123 odinstaloval, ale ucet nejspis nesmazal, takze kdykoliv nainstaluje, jen se prihlasi. Nevim zda si a co si psali, nevidela jsem. Videla jsem jen hlasku v upozorneni ze maji shodu, coz ale znamenalo, ze ji musel pred tim dat like, myslim ze to musi prvni udelat chlap. A souhlasim, ze je to neucta.
Podle me je to presne takova vec, kdy si reknes „kvuli takove blbosti prece nezahodim super vztah“.
A pak te ta „blbost“ sakra dozene ve chvili, kdy to budes nejmin potrebovat (bydleni, mimino).
Mit Tinder znamena nainstalovat, zalozit ucet, lajkovat, odpovidat… To je naprosto vedoma a zamerna cinnost. Zadny krok vedle.
To je blb…a ještě ti půjčí telefon, když ví, že to může na tebe kdykoliv „vyskočit“…
Řekla bych mu jasně, že tohle tolerovat nebudu a až něco takového objevím podruhé, bude z něj ex… nicméně asi by to dost nabouralo mou důvěru k němu a ten vztah to poznamenalo…navíc něco jiného je, když tohle udělá chlap po 20 letech a když to udělá po roce, kdy by z tebe měl bejt ještě paf
Podle mého ale, jak ho popisuješ + ta výška, je velmi pravděpodobné, že si chtěl „jen“ zvednout ego… což tam ostatně dělá velká skupina mužů, ale i žen…což ho ale samozřejmě neomlouvá.
Taky bych řekla, že se poohlíží jinde a že možná s tebou není 100% spokojený. Jste spolu jen rok a měl by být z tebe úplně paf, hotový a zaláskovaný, takhle hledá nějaké nové vzrušení. Vše od instalace, registrace, vložení fotek, lajkovani a psaní dělal vědomě. Člověk, který bude ve vztahu fakt spokojený, tohle neudělá.
@Anonymní píše:
Edit*Pak když jsme leželi v posteli mi ukázal, že si to odinstaloval
Tak nainstalovat si to může kdykoli zas.
U nás to má dost chlapů, i novomanželů - odůvodnění - holky zadarmo (aneb hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere). ![]()
Pak si může jen dávat pozor na mobil, abys tam neviděla nebo pozor třeba na badoo, tam můžeš chodit normálně i skrz internetový prohlížeč a nemusíš mít appku. Mně se třeba líbilo, když jsme se s partnerem poznali, tak on ještě nějakou dobu Tinder měl, vsimla jsem si toho v telefonu. A mně bylo trapný mu rikat, ať si ji odinstaluje, jak jsme spolu byli krátce. No pak jsem mu to po 3 měsících řekla a on bez problému odinstaloval a ukázal mi aktivitu na tom Tinderu a opravdu tam vůbec nebyl od doby, co jsme se už byť jen seznámili
a ukázal mi i chaty a opravdu s nikým si nepsal, nikoho nelajkoval, což mě potěšilo
@bloklimiucet no vsimam si ted posledni dva dny, od toho, co jsem to videla, ze kdykoliv prijdu, tak ze mu vidim do mobilu, tak zahlednu jen jak shazuje neco pryc a je tam ta stranka s nabidkou aplikaci. Nevim, uz mu v tomhle asi neverim. Muze to byt nahoda, ale stalo se za ty 2 dny nekolikrat..
Jsem od te doby odtazitejsi a on to citi a ja citim, jako by se zacal vic snazit.
Nevim kam tohle pospěje..
@Anonymní píše:
@bloklimiucet no vsimam si ted posledni dva dny, od toho, co jsem to videla, ze kdykoliv prijdu, tak ze mu vidim do mobilu, tak zahlednu jen jak shazuje neco pryc a je tam ta stranka s nabidkou aplikaci. Nevim, uz mu v tomhle asi neverim. Muze to byt nahoda, ale stalo se za ty 2 dny nekolikrat..Jsem od te doby odtazitejsi a on to citi a ja citim, jako by se zacal vic snazit.
Nevim kam tohle pospěje..
I kdyby se ted snazil hodne, tak tohle uz nevymaze a dozene vas to.
Jak pise @Glee123 nahore, pokud to ma bez aktivity a pak zrusi, tak budiz, ale jestli si pise, tak bude takovy porad.
Přesně tak, má to x chlapů, řekla bych,35-40 plus a opravdu jen tak jako pro zábavu…ale jsou to určité typy můžu, myslím si, že solventných a v nějaké vyšší pozici, a většinou mají zaplacené různé věci, aby je nemohli lajknout všechny zoufalky…