Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lorre On měří 166 a já píše: Více
Právě proto. Věř mi, malé nebrat. Zvlášť ty zamindrákované.
@Anonymní píše:
@Lorre On měří 166 a já píše: Více
Hmm to je teď vedlejší, ale důležitý je jestli s tím je smířený, protože být malý chlap může vést ke spoustě komplexu. Já jsem taky na chlapa menší, tudíž to trochu znám, ale ještě jsem tedy naštěstí větší nez většina žen
.
@Anonymní píše:
@Fee-bee No, v reálu z toho má docela komplexy bych řekla. Ale s tím já můžu dělat leda to co už dělám. Takže tolik k tomu.
Sama si přiznej, zda to máš zapotřebí. Jeho komplexy jsou doživotní a bude ti to dávat sežrat čím dál tím víc. Už ti zakázal nosit podpatky?
@Anonymní píše:
@Fee-bee máš zkušenost?
Osobní nemám, protože malej chlap je červenej hadr, ale znám pár takových, bohužel… Všechno jak přes kopírák.
@Lorre může tvrdit, že ano, a přitom z toho může být nešťastný. Já vím jen tolik, kolik mi sám řekne
chápu, že to může být naprd
@Lorre píše:
Hmm to je teď vedlejší, ale důležitý je jestli s tím je smířený, protože být malý chlap může vést ke spoustě komplexu. Já jsem taky na chlapa menší, tudíž to trochu znám, ale ještě jsem tedy naštěstí větší nez většina žen.
Očividně s tím právě smířený není.
@Fee-bee Ne, jen se nad tím trochu ofrňuje, což já na druhou stranu chápu, když jdeme na nějakou společenskou akci, ale jinak v běžném životě podpatky nenosím ani tak, takže mě to neštve nějak
@Fee-bee píše:
Právě proto. Věř mi, malé nebrat. Zvlášť ty zamindrákované.
Nepomlouvej naší rasu
, mimo to stejně bych tě přepral
.
@Anonymní píše:
@Fee-bee Ne, jen se nad tím trochu ofrňuje, což já na druhou stranu chápu, když jdeme na nějakou společenskou akci, ale jinak v běžném životě podpatky nenosím ani tak, takže mě to neštve nějak
Zatím tě to neštve. Ofrňování se brzy změní na nátlak, nepříjemný nátlak atd… A k tomu se přidá, proč koukáš na toho vysokýho chlapa apod.
@Lorre píše:
Nepomlouvej naší rasu![]()
, mimo to stejně bych tě přepral
.
Tak to bys mě jistě přepral. Na tom se ukazuje ta kvalita vztahu, takže zakladatelka si s ničím nemusí lámat hlavu. ![]()
Přijde mi divný mít i instagram a sledovat tam jiný lidí. Natož sex seznamku. Fakt utíkej
@Anonymní píše:
@Lorre může tvrdit, že ano, a přitom z toho může být nešťastný. Já vím jen tolik, kolik mi sám řeknechápu, že to může být naprd
To jde celkem rychle poznat, když s ním jsi v kontaktu. Vzhledem k tomu co píšeš, tak zas tak vyřešeny to mít nebude. Každopádně to jsme odbočili. Tinder je opravdu špatný signál
. Škoda žes nebyla v tu chvíli pohotová a nezeptala se, jestli se můžeš podívat co si tam píše ci co tam tedy dělá, ale vzhledem k tak trapné vymluve hádám, že se kouká, jestli nenarazí na lepší.
@Anonymní píše:
@Premek_Orac Vím, že je nejistý, ohledně své výšky a i když mě to nevadí (jsem asi o 3 cm větší), tak on to pořád nějak nemůže zkousnout, nebo jako jo, ale řekl mi, že kdybych byla ještě o 2 cm vyšší, že už by na mě musel koukat nahoru a že to by nedal, ale tohle téma jsme už řešili nesčetněkrát a on ví, že mě na tomhle nesejde, že ho miluju tak jak je. Je to prostě jen jeho vnitřní problém, se kterým on se nedokáže srovnat. Ale to chce možná čas, nebo nevím.
On to nemusí považovat za vyřešené. Fakt bych o tom s ním mluvil. Případně zvážil psychologickou pomoc, pokud z toho má,,mindrák."
Můj je velký jako já 164cm. 🙂 🙂
Máme i stejné číslo bot.
Dobře se mi pro něj nakupuje.
Podpatky mu nevadí.