Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jestli se ti to zdá nejasný tak si skoč do té nemocnice, ale na oční.
Co ti na tom přijde nejasné? Že nejsou obě stejně silné? Vidím 2 čárky-s velkou pravděpodobností jsi těhotná.
Co se ti zdá nejasné? Vždyť je tam krásná čárka. Jsi těhotná.
@Anonymní píše:
Ahoj, pár dni me pobolivaji vaječníky, rikala jsem si že mám asi zánět. Moje gynekoložka má dovolenou, nebude cely příští týden, sestra me poslala do nemocnice, coz se mi nechce, nemam tamnějši gyndu rada. Trochu me takhle pobolivalo podbrisko u druhého tehu, tak jsem si zkusila včera udelat test, dneska jsem ho zopakovala, protože se mi to zda nejasne. A teda nevim, mam pred menstruaci teprve. 🤷
Jasné těhotenství ![]()
Holky diky, ale kdyz já už jsem strašně stará 🙈 navic u druhého těhotenství jsem mela problemy s pocetim, pry to byl zázrak
proto se mi tomu nejak nechce věřit 🤷
Tady jsou dva extrémy, buď se hledá neexistující čárka, nebo ignoruje ta co tam je. Tady je to jasně pozitivní test, k doktorce s tim hned nemusíš, stejně tě neobjedná dřív jak za dva týdny, teda za předpokladu, že dítě chceš, jinak si tam zavolej co nejdřív ať je to brzy vyřešený
Možná budu za be-bila., ale kde, holky vidíte ty dvě čárky??
Já jak čumím, tak čumím, ale dvě tam nevidím ani boha… ![]()
Dokonce jsem si fotku i zvětšila, ale asi jsem dnes úplně slepá. ![]()
EDIT: beru zpět… Už vidím
Byla jsem jen slepá..
Zakladatelko, gratuluju
![]()
@Anonymní píše:
Holky diky, ale kdyz já už jsem strašně stará 🙈 navic u druhého těhotenství jsem mela problemy s pocetim, pry to byl zázrakproto se mi tomu nejak nechce věřit 🤷
Hele, tohle je taaak typický! Vyklidněná ženská, o žádné mimino neusiluje, no jasně že zrovna tam se tomu bude chtít. ![]()
@Anonymní píše:
Holky diky, ale kdyz já už jsem strašně stará 🙈 navic u druhého těhotenství jsem mela problemy s pocetim, pry to byl zázrakproto se mi tomu nejak nechce věřit 🤷
To tak vždycky je, když neusiluješ, tak to jde ani nevíš jak ![]()
A stará..dnes se na věk nehraje ![]()
A kolik ti je, jestli můžu mít drzost se ptat? ![]()
Ahoj, pár dni me pobolivaji vaječníky, rikala jsem si že mám asi zánět. Moje gynekoložka má dovolenou, nebude cely příští týden, sestra me poslala do nemocnice, coz se mi nechce, nemam tamnějši gyndu rada. Trochu me takhle pobolivalo podbrisko u druhého tehu, tak jsem si zkusila včera udelat test, dneska jsem ho zopakovala, protože se mi to zda nejasne. A teda nevim, mam pred menstruaci teprve. 🤷