Nevím, zda je test pozitivní

Anonymní
2.9.21 09:50

Nevim zda je test pozitivní

Ahoj, pár dni me pobolivaji vaječníky, rikala jsem si že mám asi zánět. Moje gynekoložka má dovolenou, nebude cely příští týden, sestra me poslala do nemocnice, coz se mi nechce, nemam tamnějši gyndu rada. Trochu me takhle pobolivalo podbrisko u druhého tehu, tak jsem si zkusila včera udelat test, dneska jsem ho zopakovala, protože se mi to zda nejasne. A teda nevim, mam pred menstruaci teprve. 🤷

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.9.21 09:52

Jasně pozitivní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35885
2.9.21 10:02

Tak jestli se ti to zdá nejasný tak si skoč do té nemocnice, ale na oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
2.9.21 10:11

Co ti na tom přijde nejasné? Že nejsou obě stejně silné? Vidím 2 čárky-s velkou pravděpodobností jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
2.9.21 10:17

Co se ti zdá nejasné? Vždyť je tam krásná čárka. Jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.9.21 10:29

Jsi těhotná, co se ti nezdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
2.9.21 10:57
@Anonymní píše:
Ahoj, pár dni me pobolivaji vaječníky, rikala jsem si že mám asi zánět. Moje gynekoložka má dovolenou, nebude cely příští týden, sestra me poslala do nemocnice, coz se mi nechce, nemam tamnějši gyndu rada. Trochu me takhle pobolivalo podbrisko u druhého tehu, tak jsem si zkusila včera udelat test, dneska jsem ho zopakovala, protože se mi to zda nejasne. A teda nevim, mam pred menstruaci teprve. 🤷

Jasné těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
2.9.21 10:58

Gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 11:02

Holky diky, ale kdyz já už jsem strašně stará 🙈 navic u druhého těhotenství jsem mela problemy s pocetim, pry to byl zázrak 8o proto se mi tomu nejak nechce věřit 🤷

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.21 11:05

@JancaS84 zkusim to 👍 diky za radu 🤭

• Citovat
  • Upravit
2558
2.9.21 11:09

Tady jsou dva extrémy, buď se hledá neexistující čárka, nebo ignoruje ta co tam je. Tady je to jasně pozitivní test, k doktorce s tim hned nemusíš, stejně tě neobjedná dřív jak za dva týdny, teda za předpokladu, že dítě chceš, jinak si tam zavolej co nejdřív ať je to brzy vyřešený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
2.9.21 11:20

Možná budu za be-bila., ale kde, holky vidíte ty dvě čárky?? :think: Já jak čumím, tak čumím, ale dvě tam nevidím ani boha… :nevim:
Dokonce jsem si fotku i zvětšila, ale asi jsem dnes úplně slepá. :think:

EDIT: beru zpět… Už vidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Byla jsem jen slepá..
Zakladatelko, gratuluju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
2.9.21 11:31
@Anonymní píše:
Holky diky, ale kdyz já už jsem strašně stará 🙈 navic u druhého těhotenství jsem mela problemy s pocetim, pry to byl zázrak 8o proto se mi tomu nejak nechce věřit 🤷

Hele, tohle je taaak typický! Vyklidněná ženská, o žádné mimino neusiluje, no jasně že zrovna tam se tomu bude chtít. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1892
2.9.21 11:37
@Anonymní píše:

To tak vždycky je, když neusiluješ, tak to jde ani nevíš jak :)

A stará..dnes se na věk nehraje :)

A kolik ti je, jestli můžu mít drzost se ptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí