Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
no motání hlavy by mohlo být nízkým tlakem, ale ta nevolnost, to fakt nevím
Nebo to mlže byt naopak tlakem vysokým. Zašla bych k praktické a nechala se trochu proklepnout.
Já těhotná jsem, nevolno je mi jen trošinku, ale je to tak šíleně otravné, že kdybych to měla zažívat jako netěhotná, tak bych se určitě toho snažila nějak zbavit.Takto jen doufám, že to za pár týdnů přejde ![]()
Nechala bych si změřit tlak, natočit kardio, vzít krev na celkový krevní obraz. Třeba se tam něco vyloupne.
no tak to tam radši nepůjdu,protože bych se fakt dost bála kdyby se tam něco vylouplo a budu doufaž, že to je tim, že jsem snědla třeba něco špatnýho i když je to asi dost velká naivita, no asi si to vybírám za těhotenství, který proběhlo bez jakýchkoliv (krom rostoucího břicha a porodu) příznaků.
anonymní nebud jako malé dítě a jdi raději k lékaři může to být banalita na kterou ti zaberou nějaké léky nemusí to být hned něco strašného ,ale takhle se taky může stát že sebou někde švihneš a už nevstaneš…např. vysoký tlak je na toto mrcha…zajdi si raději na nějaké vyšetření k obvodačce a neblbni máš určo děti tak at pak není třeba pozdě bycha honit…
Me podobne byva pri nizkem tlaku.
Byt tebou k mudr. zajdu. Pokud bys mela byt nejak nemocna, je lepsi podchytit to vcas, nez neco zanedbat. Zvlast jestli mas ditko, mela bys ses o sve zdravi starat.
Pokud bys to mela nizky tlak, tak muzes vic solit, dat si silnejsi kafco, nebo kdyz citim, ze je mi fakt zle a je mi az na omdleni, dam si maleho panaka neceho.
Moc ti poradit nemuzeme, kdyz nevis, od ceho to mas.
Myslim, ze nejlepsi rada je, zajdi k doktorovi.
Ahoj už asi 10dní trpím nevolností..Např po jídle,pití atd.(prostě jak kdybych byla těhotná)Nevíte čím nebo co by to mohlo být-zažili jste?
ahoj,
mám podobný problém.První pokus o mimčo se nám nezdařil a ted to zkoušíme znova. Asi před týdnem se mi zvedl žaludek z kafe, které normálně piju.A od té doby mi je zle,jakoby na zvracení. Většinou to bývá odpoledne až do večera, tak kolem devátý se to vždycky srovná. Test byl zatím negativní ale bylo by ještě brzo. Tak nevím, máte někdo zkušenost?
Ahojky, přesně tohle mi začalo taky s kafem, pila jsem ho bez potíží a s radostí každý den, teď jsem těhu. a kafe nemůžu ani zacítit, když jsem se párkrát napila udělalo se mi děsně zle. Jinak kdyby jste někdo měl radu na příšerné nevolnosti budu vděčná, je mi zle nonstop, strašně
řáká se vydržet první trimestr. já jsem v 11.t. a je mi hůř než na začátku.
@Lilla.02 zkus pravidelně po malých kouskách jíst, já měla pořád v kapse piškoty,
To já jím, přesně jak píšeš, tělo si samoříká o malé a časté porce jídla, ale je mi zle neustále, právě jsme dokončili 12.tt a je mi zle a zle, kdy už to přejde ![]()
Pár dní už mi je divně…jsem unavená, časté změny nálad, pocity na zvracení…Těhotná nejspíš nebudu, užívám HA. Přemýšlela jsem jestli to nemůže být i z antikoncepce. Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným prosím? ![]()
@Lenka92 ..Muzou to byt hormony, stres, a znami se takhle projevila borelioza, furt se necitila.Nech si nabrat krev od dr,
A nebo nedostatek nejakeho vitaminu..
Borelioza to nebude si myslím, žádný červený flek nikde nemám. Nic mě neštíplo ani klíště sem neměla ![]()
Ahojky.Je to asi 14 dní co mi přestalo být špatně od žaludku a začala jsem téměř jíst normálně. Jsem na konci 11tt mimochodem..No a včera…Ach jo, není mi na zvracení, ale mám zase šutr v žaludku
jako úplně na začátku těhotenství…Ráno mám u postele piškoty…Někde jsem se doslechla a četla, že by těhotná měla jíst piškoty než vstane a mělo by jí být dobře..Ráno jsem trpěla na celodenní nevolnosti.Po těch piškotkách mi ráno špatně není
,ale…po obědě vždy začínám mít těžký žaludek a to pak celý den..A je jedno co sním
a vypiju
Snad jen mléko mi pomáhá trochu ulevit
…Já jsem si myslela, že mi už bude lépe..Že je po nevolnostech a je to zpět…Ale na zvracení mi není..Jen mi je těžko a pořád odkrkávám…Tím pádem nemám chuť cokoliv jíst..a do jídla se opět nutín od včerejška
…Lízátka nezabírají..Ještě trochu zázvorový čaj, ale jen malinko a Rennie tak to je můj zachránce..ten mi docela pomáhá..
…Ani pít nemůžu je mi těžko po všem
…Co pomohlo vám???Prý existují nějaké čípky, ale mě se do tohodle moc tedy nechce
.Ach jo…kdy toto zkončí…
![]()
Ahoj, jak zahnat nevolnost a pocit na zvracení a občasné motání hlavy? Těhotná nejsem a Rennie nepomáhají. Je nějaký alternativní způsob než prášky? díky za reakce