Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kolem toho 7meho tydne tehotenstvi, tudiz 5tydnu po otehotneni
Jj 7-8 tt. a při prvním do 26tt a u 2ho celé těhu 8 měs. šel o měsíc dřív ![]()
U prvního těhotenství vůbec (akorát mi bylo blbě hodinu PO a pak jsem asi 2 týdny skoro nemohla jíst), u druhého i třetího kolem 4.tt (tj dva týdny PO).
Asi 3 nebo 4 týdny po otěhotnění mi začalo být občas nevolno a trvalo to cca do konce 3.měsíce, pak už pohoda. Respektive pak postupně přicházejí další věci, mě třeba víc než ta nevolnost v prvním trimestru potrápilo pálení žáhy cca od 6.měsíce až do porodu, to jsem polykala snad 5 pastilek Rennie denně
![]()
Od cca 5.tt do 7. měsíce, myslela jsem, že chcípnu…
Pak jsem konečně přestala zvracet
Bohužel to mám ještě v živé paměti, čili do druhého se neženu ![]()
Ahoj, špatně mi bývá i ve 20 týdnu, ale MĚ pomáhají zázvorové lízatka z lékárny..Ale těžko se můžeš někoho ptát, kamarádkám bývalo špatně až do 9měsíce, ale říká se, že bolesti by měli skončit do 12týdne(pak spíš začíná pálení žáhy, potíže s dýchání)..Závidím těm, které to vůbec neznají :…
No pravě ze ja jsem tak 2-3 tydny PO a pořad zvracim ale zda se mi to nejak brzo
@Anonymní píše:
No pravě ze ja jsem tak 2-3 tydny PO a pořad zvracim ale zda se mi to nejak brzo
muze byt ja po otehotneni mela,,chripku,, myslela jsem ze strevni pac me bobolivalo bricho a blila jsem, pak se to uklidnilo a zas zaclo a bylo to celou dobu tehotenstvi
@danyk píše:
Nezažila jsem jedinou nevolnost.
Měla jsem to stejně, takže pohoda ![]()
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak dlouho jste po početí začali trpět nevolností.