Nevolnost v 7. týdnu těhotenství

249
4.7.14 16:17

Nevolnost. v tehu

Nj je to tu milionkrat zminovane tema, ale i ja ho zalozim. Ted sem v 7tt a od konce 5tt trpim nevolnodti a posledni 4 dny rano a vecer zvracim. Sla sem kdoktorovi, a ten se na me dival stylem, co tu jako chci ze je toted normalni. I tak mi napsal TORECAN s tim, ze pokud to neni nutny at ho neberu a ze mi zatim neschopenku napsat nemuze protoze zvracim tak jak je to normalni a neubrala sem rapidne na vaze. To ted zas tak netesim. Zatim se mi podarilo zaludek uklidnit vzdy jen odpoledne a kdyz me netrapi nuceni k zvraceni holi me silene hlava. Zacinamz toho nyt zoufala. S tech bolesti hlavy se mi pak zas dela zle. Nejake rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
4.7.14 16:21
@KarlaNim píše:
Nj je to tu milionkrat zminovane tema, ale i ja ho zalozim. Ted sem v 7tt a od konce 5tt trpim nevolnodti a posledni 4 dny rano a vecer zvracim. Sla sem kdoktorovi, a ten se na me dival stylem, co tu jako chci ze je toted normalni. I tak mi napsal TORECAN s tim, ze pokud to neni nutny at ho neberu a ze mi zatim neschopenku napsat nemuze protoze zvracim tak jak je to normalni a neubrala sem rapidne na vaze. To ted zas tak netesim. Zatim se mi podarilo zaludek uklidnit vzdy jen odpoledne a kdyz me netrapi nuceni k zvraceni holi me silene hlava. Zacinamz toho nyt zoufala. S tech bolesti hlavy se mi pak zas dela zle. Nejake rady?

No těhotenské nevolnosti jsou hnus, ale nevypadá tohle spíš na migrénu? U mě to přesně sedí - nevolnost z bolení hlavy a obráceně. Na tohle bych doporučila opravdu co nejvíce pít. Já jsem do sebe i přes těhotenské nevolnosti (zvracení v průběhu celého dne) dokázala dostat jen jemně perlivou chlazenou vodu. A nic jinýho do teď nepiju (15 tt) pořád jen vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
4.7.14 16:22

No asi to budes muset nejak prezit :mrgreen: jedine zkusit ty zazvorovy lizatka, nebo colu..Hlavne jist pravidelne po mensich davkach, treba po dvou hodinach neco pojist i kdyz nemas hlad, nejhorsi je prazdnej zaludek..Me taky bejva spatne, al nezvracim :nevim: sem 8+0tt a lepsi se to :palec: kolikrat se najim i v noci a rano uz mi spatne nebyva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.7.14 16:23

To je mozny, piju hodne malo. Vody mi nesedi, caje mi nesedi. Piju po douskach a nejcadteji si udelam bananovy koktejl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
4.7.14 16:26

Přežít to, nedá se dělat nic. Spatně mi bylo do konce 7 měsíce :poblion: a celý dny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
4.7.14 16:27

Přesně, chce to jíst hodně postupně. Já jsem měla fakt nevolnosti celý den od 7tt do 14tt, teď už se mi snížily jen na večerní. Např. jsem jedla suché věci - brambor a apod., co mi prostě více neublížilo a zároveň zasytilo. Po lízátku mi bylo snad ještě hůře, protože teď nesnáším sladké, ale hodně si chválí Emesin, tedy též se nesmí brát každý den, ale občas to prý uleví. U mě nefungovalo :roll:.
Tak ať je ti brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
4.7.14 16:28

@KarlaNim banánový koktejl je určitě fajn. Dostaneš do sebe tekutiny a zároveň tě i naplní. Tak zkus nějakou jemně perlivou vodu. Ono jak nepiješ, je to ještě horší. Ale chápu, že je to těžký. Bohužel, musí se to jedině vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.7.14 16:33

Jeste sem cetla ze na bolesti hlavy v tehu muze zabirat paralen. Ze je v tehu neskodny. Tak sem to zkusila a ten mi spis vic rozdrazdil zaludek. To je zamotany kruh proste :-D sem zvedava jak to zvladnu v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
4.7.14 16:41

Paralen bych do sebe nervala, to už by mi muselo být hodně zle. Emesin jsem také zkoušela - nezabral, zázvorová lízátka také nic. Opravdu jen chlazená voda, piškoty a mrkev. Syrová mrkev byla moje závislost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
4.7.14 16:45

Ja taky musela presedlat na jemne perlivou studenou vodu. Obcas colu, Birrel, k jidlu par tydnu jen suchy rohliky a brambory (s Gervaisem)…
A cokoli zazvorove (lizatka, caje)
Vydrz! Teoreticky by to melo po 12. tydnu lepsi…
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
4.7.14 18:51

Já zvracela i 10× za den až do 14tt :roll: hodně mi pomáhaly zázvorový lízátka, někdy ani ty ne..jinak asi doporučení vydržet, bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
4.7.14 20:09

Bohužel asi jediná „zaručená“ rada je vydržet. Jinak klasika, sníst něco než vstaneš, cola po lžičkách..Já jsem si začátky taky užila, stejně jako většina z nás a naučila jsem se do sebe nacpat rohlík, zapít vodou a už jsem běžela :poblion:. Ale obrátilo mi to žaludek tak, že jsem byla schopná dojít do práce a chvíli i fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
4.7.14 20:11

Na bolesti hlavy je nejlepší klid, mokrý hadr na hlavu a přes oči, najít polohu ve které to bolí nejméně a vydržet..Začátky jsou hrozné, ale bude líp, neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí