Nevolnosti a přesto potrat?

Anonymní
24.7.10 07:46

Nevolnosti a přesto potrat?

Ahoj všichni, jdu se poradit. Dnes jsem 7tt, od 5tt mi bylo celé dny zle jako u prvního těhu a od včera po nevolnostech ani památka. Přijde mi to divné, u prvního mi bylo zle do 4 měsíce. Včera jsem bylo na 1. KO, byl vidět plod a žloutkový váček, mimi odpovídalo o 3 dny méňě, ale nebylo vidět srdíčko. Dr. neviděla problém, na ko jdu až za 4 týdny. Zajímalo by mně, jestli některé z vás bylo špatně a přesto jste potratily? děkuji moc za odpovědi!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21585
24.7.10 09:29

já bych na tvém místě vůbec ani neuvažovala o tom, že by něco nevyšlo a mohl přijít potrat! prostě srdíčko ještě není a každé těhotenství je absolutně jiné. mě třeba nebylo špatně vůbec. Buď v pohodě a počkej na další kontrolu. určitě tam už srdíčko bude. ono se objevuje většinou až kolem 8tt, takže jsi byla u doktorky moc brzo ;-) a hlavně nečti příběhy se smutným koncem! hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.7.10 10:19

Snaž se myslet pozitivně a nestresuj se předem, že něco je špatně! Každé těhotenství je jiné, těžko srovnávat. Vím, že na tohle se neptáš, ale mě třeba špatně nebylo vůbec, v 7. týdnu srdíčko taky ještě netlouklo a vše bylo v pořádku a mám zdravou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.7.10 10:25

Mě teda nepřijde divné, že ti je najednou dobře..Mě bylo špatně nejdřív 14 dní v kuse a pak to jako zázrakem přestalo…na několik dní :roll: Pak se to zas vrátilo a bylo to rodeo :mrgreen: Neboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
24.7.10 10:28

taky myslím, že je otázka položená špatně:-) měla by ses ptát komu špatně nebylo a nepotratil:-)
třeba mně se střídaly nevolnosti, pár dní mi bylo blbě, pak zas den dobře…2 kamarádky co čekaly druhé to měly také přesně jak popisuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
24.7.10 10:33

já to mám teĎ taky tak-dva-tři dny je mi blbě, pak nějaký den dobře a tak se mi to pořád střídá. Zatím nezoufej a nemysli na nejhorší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
24.7.10 11:00

Byla jsem na revizi a těhotenské příznaky přetrvávaly ještě nějaký čas po ní.
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.7.10 12:32

Jak psaly holky, každé těhotenství je jiné. A srdíčko má ještě trochu čas.

Ad nevolnosti. Mě začaly až kolem 8mého týdne, takže se jich třeba zase dočkáš. Ne, že bych ti je přála. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty