Nevolnosti kvůli práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co na to rika tvoje mama? Probrala jsi to s ni? Treba by nic nemela proti tomu, aby jsi z te prace odesla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Měsíc dělám v nové práci ve které pracuje i moje máma (akorát na jiném oddělení) a tím pádem se bojím dát výpověď aby na ní nebyli hnusní a nemusela poslouchat kecy. Důvod odchodu z práce je že kolegyně jsou na mě zlý a extrémně mě pomlouvají i když se teprve zaučuji což je vůbec nezajímá. Vím že každý začátek práce není lehký ale popravdě kdo by chtěl pracovat v kolektivu kde jsou na něj hnusný a prostě dávají najevo že nechtějí s vámi pracovat. Každé ráno mě bolí břicho ze stresu že mě čeká dalších 12h s nimi v práci.. a nejen to už druhý den před práci nemám jiné myšlenky než že zítra jdu do práce.
Přítel mi řekl že bych si měla zajít dnes za vedoucí a vše ji říct a pokud mi nevyhoví třeba změnou patra na kterém budu pracovat že mám rovnou říct že už víckrát nepřijdu… Mám ohromný strach to udělat a vše ji říct protože když odejdu tak je mi jasné že všechny ty věci co té vedoucí řeknu se dozvý mé kolegyně a máje matka to bude mít těžké s nimi. Co by jste dělali na mém místě vy? PS teď musím být za 20min v práci a už se mi chce zvracet zase z nervů tak mi držte palce prosím.
A co to říct nejdřív mámě, aby věděla, co se děje.? ![]()
Určitě bych nezůstávala, pokud se ti tam nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Měsíc dělám v nové práci ve které pracuje i moje máma (akorát na jiném oddělení) a tím pádem se bojím dát výpověď aby na ní nebyli hnusní a nemusela poslouchat kecy. Důvod odchodu z práce je že kolegyně jsou na mě zlý a extrémně mě pomlouvají i když se teprve zaučuji což je vůbec nezajímá. Vím že každý začátek práce není lehký ale popravdě kdo by chtěl pracovat v kolektivu kde jsou na něj hnusný a prostě dávají najevo že nechtějí s vámi pracovat. Každé ráno mě bolí břicho ze stresu že mě čeká dalších 12h s nimi v práci.. a nejen to už druhý den před práci nemám jiné myšlenky než že zítra jdu do práce.
Přítel mi řekl že bych si měla zajít dnes za vedoucí a vše ji říct a pokud mi nevyhoví třeba změnou patra na kterém budu pracovat že mám rovnou říct že už víckrát nepřijdu… Mám ohromný strach to udělat a vše ji říct protože když odejdu tak je mi jasné že všechny ty věci co té vedoucí řeknu se dozvý mé kolegyně a máje matka to bude mít těžké s nimi. Co by jste dělali na mém místě vy? PS teď musím být za 20min v práci a už se mi chce zvracet zase z nervů tak mi držte palce prosím.
Tu práci sis našla sama nebo hrála roli určitá protekce Tvé mámy? Co na to ona?
Kolegové mají nějaký pádný důvod se po Tobě vozit? Zvládáš objektivně tu práci, její požadované tempo, výsledky?
Jsi dospělá a svéprávná. Je jen na Tobě, jak situaci vyřešíš. Začala bych vlastní sebereflexí, odpovědí na výše uvedené otázky, potom rozhovor s kolegy a s vedoucí. Že tam pracuje matka, bych moc v potaz nebrala.
A toto je jeden z důvodů, proč by členové rodiny neměli pracovat na jednom pracovišti. Téměř nikdy to nedělá dobrotu. Pokud je to nevyhnutelné, tak aspoň na jiném oddělení, jiném sídle pracoviště atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Z kolektivu kde dela mama s dcerou bych taky nebyla nadsena..tyhle rodinne podniky hlavne na uradech, nesnasim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze rict vedouci, jak se po tobe cuzy vezou a jsou hnusny, asi nic proti nicemu nebude, ne? Jen at to pekne vi. Pokud je to vsechno pravda, neni duvod nerict ji to.
Osobne nechapu, jak nekdo muze byt hnusnej na novyho clena tymu, opravdu nechapu. Zacatky jsou proste vzdycky nelehky, je potreba tem novackum trochu pomoct a ne dupat po nich. Ale to samozrejme vypovida o nich leccos. Slusnej clovek se k tobe takhle chovat nikdy nebude. Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze toto se deje casto spis v zenskym kolektivu, proste slepicinec na entou.
Jestli ti vedouci v tomhle nepomuze, tak bych to tam ukoncila. A jak by mohly dupat pontvy mamce? Jestli se umi ozvat a rict jim svuj nazor, tak bych se nebala. Vsak prece jsou na tebe hnusny, tak proc mlcet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Pears1 píše:
Tu práci sis našla sama nebo hrála roli určitá protekce Tvé mámy? Co na to ona?
Kolegové mají nějaký pádný důvod se po Tobě vozit? Zvládáš objektivně tu práci, její požadované tempo, výsledky?
Jsi dospělá a svéprávná. Je jen na Tobě, jak situaci vyřešíš. Začala bych vlastní sebereflexí, odpovědí na výše uvedené otázky, potom rozhovor s kolegy a s vedoucí. Že tam pracuje matka, bych moc v potaz nebrala.
A toto je jeden z důvodů, proč by členové rodiny neměli pracovat na jednom pracovišti. Téměř nikdy to nedělá dobrotu. Pokud je to nevyhnutelné, tak aspoň na jiném oddělení, jiném sídle pracoviště atd.
Tak po mesici na tom s tempem a vysledkama asi jeste nebude jako ty kovany slepice, co se po ni vezou, ne? Logicky..je to novacek ve zkusebni dobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekni to mamce, svému nadřízenému a slepicím. Držím palce ![]()
Já měla fajn zážitky v bývalé práci, nastoupila nová kolegyně a já pak časem odešla. Už se to nedalo 🤷🏻♀️
- Citovat
- Upravit
@marcellia píše:
Tak po mesici na tom s tempem a vysledkama asi jeste nebude jako ty kovany slepice, co se po ni vezou, ne? Logicky..je to novacek ve zkusebni dobe.
No, to ale automaticky neznamena, ze ona je bez chyby a ony slepice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jestli se po tobě vozí, měl by to nadřízený vědět. Máma tam má snad lepší pozici a umí se bránit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o anonym. Já se před půl rokem vrátila do práce po RD. Za tu dobu se změnil kolektiv, je tam většina nových kolegyň včetně vedoucí. Poslední, která tam pracoval ještě než jsem odešla na RD, odešla koncem měsíce. Vůbec tam není dobrý kolektiv, dala jsem výpověď, mám sehnanou jinou práci. Práce mě bavila ale abych tam každé ráno jezdila se staženým žaludkem a s radostí zneužívala OČR, to mi za to nestojí. Jdu dělat něco jiného, takže nervy mám i z toho, že to nezvládnu. Ale hodně jsem si uvědomila, co mi za to stojí a co ne. ![]()
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
No, to ale automaticky neznamena, ze ona je bez chyby a ony slepice…
Pokud se k ni chovaji zpusobem, ze ji je spatne, jen pri pomysleni na praci, tak jsou.
Nikdy nikde jsem se k novackum nechovala takovym zpusobem, nikdy! Protoze kazdy nekde zacina a ja vim, jak to byva narocny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia No, pokud se k ni uplne vsichni chovaji hnusne, tak to povetsinou miva nejaky duvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@marcellia No, pokud se k ni uplne vsichni chovaji hnusne, tak to povetsinou miva nejaky duvod
Ale vždyť tohle je evergreen už na základní škole. Stačí jedna zákeřná drbna, která si zvedá ego šikanou někoho jiného a všichni ostatní se chovají jako ona, protože se bojí, aby se nedostaly do jejího hledáčku. Bohužel, je smutné, že někdy se toto protuneluje i do kolektivu dospělých lidí ![]()
Příspěvek upraven 11.11.22 v 09:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@marcellia No, pokud se k ni uplne vsichni chovaji hnusne, tak to povetsinou miva nejaky duvod
Tak ono staci i polovina a druha muze byt jen laxni, a je to na psychologa..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit