Nevolnosti před menstruací

Anonymní
2.11.17 15:39

Nevolnosti před menstruací

Ahojky, chci se jen zeptat jestli některá taky trpíte nevolnostmi před ms. Nikdy dřív jsem takové problémy neměla.. až teď od druhého porodu. Mívám i tak silnou ovulaci, že naprosto přesně vím, kdy ji mám! Což jsem taky nikdy dřív nepociťovala, ale k věci. Pár dní před tím než přijde ms, mám žaludek jako na vodě či jako bych měla vzduch v žaludku. Nemám to každý měsíc, ale i tak mi to vadí a obtěžuje mě to :-/ Pomáhá na to něco? Hormonální antikoncepci neužívám a ani nechci..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
2.11.17 15:41
@Anonymní píše:
Ahojky, chci se jen zeptat jestli některá taky trpíte nevolnostmi před ms. Nikdy dřív jsem takové problémy neměla.. až teď od druhého porodu. Mívám i tak silnou ovulaci, že naprosto přesně vím, kdy ji mám! Což jsem taky nikdy dřív nepociťovala, ale k věci. Pár dní před tím než přijde ms, mám žaludek jako na vodě či jako bych měla vzduch v žaludku. Nemám to každý měsíc, ale i tak mi to vadí a obtěžuje mě to :-/ Pomáhá na to něco? Hormonální antikoncepci neužívám a ani nechci..

Ano, stalo se mi to po porodu. A už to neodešlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.11.17 15:43

Od druhého porodu je mi děsně asi tři dny před ovulaci a pak az do ms :zed: bohužel zatím nic nepomáhá
Edit - dokonce uvazuji o Ha, protože mam i křeče a když se to sečte, tak bez potíží jsem vlastně jen jeden týden v cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.11.17 15:55

Tyhle potíže jsem měla od porodu taky, všelijak jsem to zkoušela,,léčit,,dostupnýma lékama, čajema, ale nic platný. Říkala jsem si, že nemám co ztratit, tak jsem to zkusila s homeopatií a to mi opravdu pomohlo.Je to 8 let a mám pokoj. Navíc menses je krátký, slabý a nemám ani pms, jako před otěhotněním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.17 16:08

@Jančakecalka Můžu se zeptat na více informací? Co přesně pomohlo atd.? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti a ani jsem o tom nikdy nic nečetla.

• Citovat
  • Upravit
12236
2.11.17 16:17

Já to mám bohužel stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.11.17 16:37
@Anonymní píše:
@Jančakecalka Můžu se zeptat na více informací? Co přesně pomohlo atd.? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti a ani jsem o tom nikdy nic nečetla.

To Vámtakto napsat nemužu, protože homeopat semnou probral celé mé zdraví, těhotenství, porod, atd, včetně dětství, jaké jsem měla nemoci atd. Takže je to individuální. Dle toho mi,,sestavil,,na míru homeopatické kapky. Kdybyste měla zájem, pošlete mi soukromou zprávu, napíšu kontakt na mého homeopata. ;)

• Citovat
  • Upravit
94
2.11.17 17:01

Také je mívám ;) teplá rašelina pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.11.17 17:21

Zkusila bych brát buď inositol a nebo drmek.

Inositol - 2-4g denně, kupte ho od kulturistů, ne v lékárně, tam je příplatek pro „snažilky“
 https://examine.com/…ts/inositol/

Drmku zhruba 200mg účinné látky- chcete buď tablety s extraktem či mikronizovaným drmkem a nebo tinkturu. Jako čaj je zbytečné užívat- účinné látky se do vody nevylouhovávají. Tablety jsou nejstravitelnější forma, drmek má fakt hnusnou chuť. Pokud vám tato nevadí, tak si tinkturu můžete klidně udělat - kupte 50g sušeného drmku, nalijte na něj 500ml vodky, nebo jiného alkoholu a nechte to 2 týdny louhovat, pak to přeceďte, doslaďte třeba medem dle chuti. Na ten drmek ještě můžete nalít 200ml alkoholu a nechat to louhovat druhákem tak měsíc a pak to dolijte k původní tinktuře. Užívejte tak lžíci denně
 https://examine.com/…gnus-castus/

Plus tedy určitě neuškodí nějaké cvičení, které pomůže srovnat svalové dysbalance v oblasti pánve - to pak pomáhá lepšímu prokrvení oblasti a lepšímu fungování celého systému. Je vcelku jedno, jestli si vyberete hormonální jógu, cvičení podle mojžíšové, nějaké cviky typu mohenodžáro, nebo dobře vedené pitaltes či orientální tance.
Ale pozor - zvyšuje to šanci na početí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.12.17 20:10

Malátnost před ms

Ahoj, já před menstruací nemám nevolnosti, ale bývám celý týden před, extrémně unavená až malátná (cítím se opile). Taky tyhle stavy nemám pravidelně každý měsíc, ale je to příšerný :( Máte to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.12.17 20:48
@Tichošlápek píše:
Od druhého porodu je mi děsně asi tři dny před ovulaci a pak az do ms :zed: bohužel zatím nic nepomáhá
Edit - dokonce uvazuji o Ha, protože mam i křeče a když se to sečte, tak bez potíží jsem vlastně jen jeden týden v cyklu

Já mám bohužel to samé a hruuuza :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.12.17 20:48

Ja jsem tyden pred taky na odstrel :nevim: Unavena, podrazdena, nadmuta, protivna i sama sobe… ale co s tim fakt nevim. Pred poslednim ditetem sem brala na upravu cyklu na doporuceni od gynekologa Agnus castus, ale otehotnela sem hned prvni cyklus po nasazeni, takze nevim jestli to pomaha… az mlade odstavim, tak to zase zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
28.10.23 17:56

@Tichošlápek
Dobry den, zkousim navazat na diskuzi, treba mi odpovite😁mam uplne stejny problem…uz pred ovu mi zacne byt na zvraceni a trva to az do ms obvykle🙄uz rok a pul s malymi vykyvy, kdy mam asi lepsi hormony, ale to je malo kdy…JA brat nemuzu, zkousela jsem to kvuli tomu a jedna tableta mi vyvolala obrovske uzkosti…a uz jsem nepokracovala. Vyresila jste to nejak? Nebo prisla kjste na to, co to zpusobuje? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
29.10.23 00:15

@Akcule tak to se mohu přidat :zed: také tableta a úzkosti :zed: trpím stejně vpodstatě přes půl měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.11.23 16:43

@Akcule vyřešila - nechala jsem si zavést nitroděložní telisko a je klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí