Nevolnosti v přechodu?

Anonymní
14.7.22 20:48

nevolnosti v přechodu?

Už asi rok mi hapruje do té doby pravidelný cyklus. Někdy jsem menstruovala v jednom kuse, pak zase 2-3 měsíce nic. Lékař nic zvláštního nezjistil, naposledy mi dělal hormonální profil někdy v dubnu a prý zcela v pořádku, ale teď už mám zase pár týdnů zpoždění a do toho už se mi pár týdnů objevují návaly. Není to nic šíleného, i když samozřejmě nepříjemné to je. Tipuji, že už to holt ten přechod bude, je mi třiačtyřicet a dřívější v rodině máme, i když mi k tomu nesedí ten dubnový hormonální profil, který prý dopadl výborně, hodnoty neznám.
S příchodem návalů mi ale začalo být divně od žaludku, ne teda denně, ale dost často, i v autě, na to jsem nikdy netrpěla. Je to tak nějak těhotensky, nikdy jsem moc nezvracela, jen mi bylo divně, testy mám teď ale opakovaně negativní.
Tak se ptám - může to být přechod a můžou s ním nevolnosti souviset?
A pokud ano, jak to řešit? Vlastně se mi nechce moc běhat po doktorech, na gynekologické prevenci jsem byla v květnu, a to ještě návaly ani nevolnosti nebyly, přechod považuji za přirozenou věc a dokud mě ty stavy nebudou moc obtěžovat, asi na tom není moc co léčit. Pokud to ale běžné není, tak řešit na gynekologii, i když nevolnost je otázkou spíš pro praktika?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
3.1.25 11:30

Dobrý den všimla jsem si vašeho příspěvku mám to samé, prosím jak jste natom, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.25 21:30

Přidávám zde příspěvek. Máte nekdo podobné potíže v období menopauzy. Už 4 měsíce jsem bez menzes, jen občas špinění, Ale trápí mě nevolnosti od žaludku, užívám tablety Womeno. Jinak na gyndě jsem byla, tam jinka vše ok, v odběrech krve taky i sono břicha dobrý. Takže potíže směřuju k přechodu??? má někdo něco podobně, popřípadě co mu zabralo. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí