Nevydařená stimulace

1
16.6.24 18:18

Nevydařená stimulace

Ahoj. Snad mi tady někdo poradí ☺️. Tento měsíc jsem měla jít na ICSI. Na kontrole mi zjistili, že mi injekce vůbec nic neudělali. V patek jsem šla dle doporučení na plazmaterapii vaječníků. Je to takové omlazení. Byla jste některá na tom taky? Jak vám bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ZinaJudita1
19.6.24 10:59

No ale počkej, ICSI je metoda oplození vajíčka a ne metoda hormonální stimulace?-tak jak to myslíš, že jsi na to měla jít tento měsíc? To si určitě pleteš a pokud sis píchala nějaké hormonální injekce, pak se ty léky musely nějak nazývat. Pak se teprve dělá OPU a ICSI.

Plazmaterapii vaječníků nechápu, hledala jsem to na internetu a nic takového jsem nenašla? Některé kliniky nabízejí pouze plazmaterapii intimních oblastí-omlazení zevního genitálu i pochvy, redukci jizev po císařském řezu a poporodních jizev a poranění a řešení dalších estetických i zdravotních problémů v oblasti intimních partií.
Plazmaterapie vaječníků neexistuje, nespletla sis opět název metody? Jako celé to máš domotané a napsala jsi tady úplně nesmyslný příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
5598
19.6.24 11:52

Jak píše @ZinaJudita1, zdá se mi že si trochu pleteš pojmy.
Jaký máš stimulační protokol? To že folikuly nerostou museli zjistit hned z prvního ultrazvuku, to se o tom s tebou vůbec nebavili jaké jsou možnosti?
Máš klasickou stimulaci, nebo jen minimálku? Jaké máš AMH? Je tam hrozná spousta proměnných a v případě nižšího AMH se opravdu může stát že tělo na stimulaci nereaguje. Ale to by s tebou měl doktor probrat i z pohledu úhrady pojišťovnou a ztráty pokusu, nebo možnost zaplacení toho co jste dosud podstoupili s tím. že se ti to nebude počítat jako pokus na pojišťovnu. Dál by s tebou měl určitě projít i jaké jsou další možnosti, třeba změnit protokol, vyzkoušet třeba dlouhý protokol, nebo změnit medikaci na něco co na co bys třeba reagovala lépe.

O plazmaterapii vaječníků jsme v životě neslyšela. Dle nějakých spíš už zastaralých metod se prováděl drilling vaječníků, ale to rozhodně není „omlazení“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí