Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A nezkoušela jsi láhev s brčkem? a nebo je super i lahev od Rajce s takovým pítkem. V 15 měsících je už dítě na dudlík docela velké.
Malá má od 1 roku tuhle a je super. Je lehká dobre se drží, neteče.
A mě malá pije z té „Albertove“ Jak má to vycvakavaci pitko. Pije z ní cca od roka a nic jiného nechce. Přešli jsme na ni z prsa
a preskocili dudlací
@-Sára nad touhle právě přemýšlím, pořád kolem ni chodím a nevím. Máme stejnou značku na mlíko a i prvni učici hrneček jsme měli od MAM. A nevyleje sei když s tím hodí?
![]()
Původně jsem brcko moc nechtěla, ale když to nepůjde, zkusím to. Zkouším i obyčejný hrneček, napít se umí, ale jen když mu to držím. A tak na to ma ještě čas ![]()
@Maky K. Nevyleje se ani když s tím hodí. Někdy s tím chodí a má to obráceně a zatim teda dobrý.
@-Sára malej když právě zjistí, že to teče, tak to naschvál otáčí a to je radosti, že to teče. Děkuju za typ. Zkusím jí.
@-Sára píše:
Malá má od 1 roku tuhle a je super. Je lehká dobre se drží, neteče.
Presne tu taky mame a taky velka spokojenost. Mela jsem plno lahvi pro malou a vsechny tekly i v tasce - hlavne ty brckove (i slavny twistshake - nikdy vic!) ![]()
Dcerka taky otacela a kdyz videla, ze lahev tece, naschval s tim sudlala a patlala v tom. Tahle jedina nam zatim netekla ani po spadnuti, hrkani apod…
@Kukacka123 taky už jsme zkoušeli hodně značek a nakonec se mi to tu jen válí
zkusím teda tuto a snad už budeme oba spokojení
Děkuju.
@Maky K. Prave, taky nam to jen lezi doma. Zkus a dej vedet
snad budes taky spokojena ![]()
@Kukacka123 zitra se po ní podívám. Snad se z toho naučí pít. Je zvyklej jen na ty dudliky.
@Maky K. Kupovala jsem v Kauflandu. Nase mala taky byla a naucila se rychle i z brcka
to pujde ![]()
@Kukacka123 tak jsem ji dneska koupila, akorát tu od 12 měsíců, je tam rozdil v tom pitku. Malej se napil, takže z toho umět pít bude a hned s ní musel hodit o zem
vydrzela
pitko okusuje tak uvidím jak dlouho mu vydrží ![]()