Nevypratelné fleky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
13.6.08 08:47

MAKINO, já si totiž myslím, že se k namáčení a předepírání budeme muset vrátit. Nejlépe totiž praly prášky s fosfáty a jinými agresivními sajrajty. Jenže teď už se zase nepoužívají, v podstatě se s ekologií vracíme ke kvalitě prášků z let osmdesátých. Jéje, co jsem se napředepírala bílých fuseklí, bléé :evil: Poslední dobou jsem se k předepírání taky vrátila.
Rozhodně to není narážka na ekologické chování, taky se snažím prospívat přírodě. Jen nám to holt při praní přidá práci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
13.6.08 13:22

Zorko, a jaké jsou ty namáčené ponožky krásně bíle, že jo? Tak do bíla mi je nevypere žádný prášek bez namočení, ani s Vanishem. Zas tak pracné mi hodit ponožky do kyblíku s práškem nepřipadá :lol: a funguje to. A jak se teď lítá venku v sandálech, tak ty ponožky někdy vypadají, že holky ty sandály snad ani nenosí. :lol:
A když namočíš celou várku prádla, tak pračka to pozná a o hodně zkrátí cyklus, mám tu se šestým smylem a ona to fakt pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.10.12 07:39

fleky,fleky,fleky-nejdou vyprat!

Obnovuji diskusi. Máme téměř všechny bodíčka špinavé od mrkvičky a dalších příkrmů a nejde to vůbec vyprat. Zkoušela jsem žlučové mýdlo a prádlo vyvyařit, ale marně.

Dále se mi stalo, že jsem vlhkou plínku hodila do koše s prádlem a ona tam za týden začala plesnivět. Taktéž se toho nemůžu ničím zbavit. Poradíte mi prosím jak na to??? Už fakt nevím, co zkusit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
23.10.12 07:48

Taky mam stejny problem, ale nejvic se skvrnami po ms uz nevim co s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
23.10.12 08:09

Fleky od mrkve…docela mi zabral zelenej profesional od Arielu hned naleju na skvrnu, třeba počkám do druhého dne a ještě přidám k praní…skoro to všechno pustilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
23.10.12 08:21

Taky v Dm drogerii prodávají různé čističe na skvrny. Já mám roll on, značku nevím, ale čistí i starý skvrny a to bez praní.

• Citovat
  • Upravit
1748
23.10.12 09:03

Nejlepší je sluníčko :-)
od léta už mám zase na dětském fleky od jídla a se přiznám, že to ani už neřeším :-) na světlé pomáhá namočit do soli na skrvrny z dm, žlučové mýdlo taky není k zahození, ale musí se dát hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
23.10.12 09:22

Ahoj ted jsem bojovala s flekem na klukovo tričku. Kluk mi nedokázal říct co dělali ve školce. Triko jsem vyprala a flek tam byl pořád. Nalila jsem na něj Ariel na skvrny a asi 2 dny leželo triko ve vaně. pak jsem ho normálně znovu vyprala v pračce a červený flek na bílém triku nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
23.10.12 09:48

Tak já ted vyzkoušela na propisku na teplákách nastříkat lak na vlasy nechlala asi 30min. nastříkala znovu a dala vyprat a zmizela 8o :potlesk: a to nebyla čárka to bylo počmáraný stehno dokola :cert: dcera si to nějak spletla s papírem jo a ty tepláky měla podruhý na sobě jsem myslela že mě klepne pepka, ale dobře to dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
23.10.12 11:08

Roll-on od Dr. beckman z Dm drogerie.

• Citovat
  • Upravit
2616
24.10.12 02:08

@taichistka ahojky, díky za tip :-) Vanish je úplně k ničemu :pocitac:

• načítám...