Nevypratelný flek na nových šatech

138
4.11.23 14:12

Nevypratelný flek na nových šatech

Dobrý den dámy, jsem pitomá a drhla jsem flek na šatech, přičemž sem je zničila tím, že jsem v tom místě vydrhla i barvu. :zed: šaty jsou zničené a co je nejhorší, byly dost drahé, jsou z tenclu. Prosím Vás, jelikož jsou volnočasové, je možné na ten flek dát třeba záplatu? Kde nějaké seženu, v galanterii? Na internetu jsem nic moc nenašla hezkého. Nemám s tím zkušenosti, tak zvolit třeba nějaké zažehlovací? Drží? Achjo jsem z toho na mrtvici, flek je cca 3×3 cm…. :zed:
Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
4.11.23 14:16
@MJka píše:
Dobrý den dámy, jsem pitomá a drhla jsem flek na šatech, přičemž sem je zničila tím, že jsem v tom místě vydrhla i barvu. :zed: šaty jsou zničené a co je nejhorší, byly dost drahé, jsou z tenclu. Prosím Vás, jelikož jsou volnočasové, je možné na ten flek dát třeba záplatu? Kde nějaké seženu, v galanterii? Na internetu jsem nic moc nenašla hezkého. Nemám s tím zkušenosti, tak zvolit třeba nějaké zažehlovací? Drží? Achjo jsem z toho na mrtvici, flek je cca 3×3 cm…. :zed:
Moc děkuji za rady

Na jakém je to místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
4.11.23 15:28

@MJka je vyfoť třeba někoho něco napadne spíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
5.11.23 02:00

Co to je tencl? To je obdoba tuzexu?

Vrátil bych je a ještě jim je tam omlatil o hlavu. Šmejd jeden :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
5.11.23 07:18

Raději vyfoť a pošli sem foto. Záleží z jakého jsou materiálu, jestli jednobarevné nebo vzorek, kde ten flek je. Obecně takové nášivky seženeš v každé galanterii, nevím jakou by sis představovala. Lepší je když ji přišiješ, ty nažehlovací někdy moc nedrží a po praní se odlupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
6.11.23 09:05

Děkuji všem, již vyřešeno se šikovnou švadlenkou. ;) Šaty byly midi délky, tak jsme je zkrátily. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
6.11.23 13:03
@MJka píše:
Děkuji všem, již vyřešeno se šikovnou švadlenkou. ;) Šaty byly midi délky, tak jsme je zkrátily. 😊

No vidíš, taky řešení :D Příště s nevypratelným a záhadným flekem raději do čistírny. Neboť z malého fleku se domácím čištěním rád stává velký flek :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová