Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mela jsem.caste zanety spojivek, pak jsem prisla na to, ze je to kosmetikou
ten streptokok muze jen napadat uz oslabene oko.
Co Crohnova nemoc? Vylouceno? Jednim z brzkych priznaku je zanet duhovky, pripadne obecne zanet v ocich.
edit - predpokladam, ze bezny zasady jako vyhodit vsechnu kosmetiku pouzivanou pred lecbou, dodrzujes. Nelicit si oci, nekremovat si okoli oci agresivnimi kremy a podobne.
Samozdrejme vše jsem vyhodila a dávám si pozor, ale i když jsem se 14 dni nelíčila tak nebylo žádné zlepšení. Nikdy jsem na záněty netrpěla a teď se toho nemůžu zbavit.. napadlo mě ještě jestli nemůže byt chyba v kanálcích.. už je to opravdu hrozné- bolí mě z toho hlava. Často mám oči zakalené a blbě na ne vidim, ale na pohled oči vypadají dobře a ostatní nepoznají, že bych měla takovéto problémy
Jedna znama ma takhle v ocich pasovej opar, ale jak presne se ji to projevuje nevim. Jestli tvoji ocni dosly napady, nechala bych se odeslat na vyssi pracoviste.
No doktoři už opravdu neví, spíše mi daji další kapky a na co nejdyl a já akorát trpím
@misa.kordik Kup si v lékárně,nebo bylinkářství sypaný světlík lékařský,udělej odvar dle návodu a nakapej si 2× denně přímo do očí.