Otvor v dolní části zad.

Anonymní
21.1.19 19:14

Říkám tomu “prdelní díra”

Anonym snad chapete..
Cca pred rokem se mi udelala mala dira uvnitr zadku. ( jinde nez na fotce, mezi pulkami) Byla jsem s tim u proktologa, ten mi, ze to mal proste nechat zahojit, nemackat, nedavat zadne masticky nic ( tekl z toho puvodne dle lekare tkanovy mok) pote sem byla na chirurgii, znovu, protoze se mi proktolog uplne nezdal. Tam mi rekl, ze je to nejaka cysta, rozrizli mi to do 1/4 zad, vymackali -opet verdikt, tkanovy nok. Mesic sem nemohla z bolesti po ambulantim zakroku sedet. Pak mi rana srosla, ale udelala se mi boule, v miste kde vidite. Ta mi zatim 2× praskla, 1× kdyz jsem se na cosi napichla v autobuse - tekla krev a ocividne ted. ( nevim o tom ze by neco teklo, vsiml si pritel) jsem totalne bez bolesti, i kdyz to asi nevypada o te dire nevim. Kdyby mi to nikdo nerekl, nevim, ze tam neco mam. Nevadi mi sedet, lezet.. nic. Ale nevim, co pouzit na to, aby se mi to zhojilo a udelala se nova kuze a schovalo se to. U lekaru sem s tim byla, dale tam chodit nechci, kdyz me to neboli, nechci aby mi do toho rejpali a ja zase nemohla nesic sedet a zila z prasku na bolest.
Kdyby nahodou mel nekdo neco podobneho, rada uvitam nejake nazory. Jak sem rekla, neboli to, ale nehoji se to, nevim proc. I kdyby nekdo vedel, co by to mohl byt, prokotog mi nic nerekl, jen ze to mam nechat, na chirurgii cysta, ale to se mi moc nezda…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
21.1.19 19:17

Zkus si na to napatlat hemagel, ten rychle hojí. Jinak to vypadá jako otevřená rána, bála bych se aby se do toho něco nedostalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
21.1.19 19:18

Nebo sedave koupele v repiku, ten je hojivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
21.1.19 19:26

Já bych zkusila kombinace obou již zde uvedených věcí (Hemagelu a řepíku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
21.1.19 19:29

A bylas na kožním? Me to prijde jak bercak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
21.1.19 19:30

Tipovala bych to na pistel a zkusila ten hemagel ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.19 19:32

@xsaleen na kožním jsem nebyla, to mě nenapadlo. Toto je vlastně výsledek, co se mi udělal po chirurgickém zákroku. Vše srostlo, ale jen v kousku, kde mi to řezali, se udělala tato boule, co mi tedy ted asi již po druhé praskla. Teď si vzpomínám, že na chirurgii říkali, že je to něco jako strup - proto možná ten tkánový mok. Co je prosím bercak?

• Citovat
  • Upravit
100
21.1.19 19:33

Určitě bych se vyvarovala sedacím koupelím měla jsem řitní trhlinu a sám proktologicka říkal že na rány nejsou dobré může to začít mokvat a nebo se rozjede plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
21.1.19 19:51
@Anonymní píše:
@xsaleen na kožním jsem nebyla, to mě nenapadlo. Toto je vlastně výsledek, co se mi udělal po chirurgickém zákroku. Vše srostlo, ale jen v kousku, kde mi to řezali, se udělala tato boule, co mi tedy ted asi již po druhé praskla. Teď si vzpomínám, že na chirurgii říkali, že je to něco jako strup - proto možná ten tkánový mok. Co je prosím bercak?

Bercovy vřed. Strašně spatne se to hoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 19:52

@xsaleen no koukám na to na netu a je to teda dle fotek hrozný. Hlavně mě to nebolí, nevím o tom..

• Citovat
  • Upravit
5006
21.1.19 19:53
@Twixinka píše:
Tipovala bych to na pistel a zkusila ten hemagel ..

Ja take tipuji pistel, otazka ale zni, proc se tam zakladatelce dela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 19:56

@Helca83 u toho jsem četla, že to hrozně bolí, že lidi nemohu sedět, nic .. :think:

• Citovat
  • Upravit
1234
21.1.19 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.1.19 20:02

Je to sinus pilonidalis. Je to caste onemocneni a lecba je na dlouhou trat nebot s oblibou recidivuje. Tady davam odkaz na odborny clanek o teto problematice a lecbe, dozvis se tam vic https://zdravi.euro.cz/…-peci-467508

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.1.19 20:03

Píštěl se většinou dělá, když je v těle zánět a aby hnis odcházel. Tělo si vlastně má tendenci pomoct samo…
Takže se informuj, jak se dá píštěl zhojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast