Světlá stolice a gastroenteritida

Anonymní
21.1.19 10:41

Světlá stolice, gastroenteritida

Ahoj holky, od patku bojujeme v rodine se strevni virózou..prinesla dcera ze skoly..zvracela celou noc…ja to chytla v podobe jen kreci v břiše, asi 7hodinovych..to bylo včera vecer a dnes rano stolice takova světla, jakoby sedo-bila. nikdy jsem to nemela, mam na wc vzdycky vsecko v pohode :mrgreen: mel jste nekdo po strevni viroze? Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
843
21.1.19 10:47

Je to normální, já tak byla s malým v nemocnici, zvracení nešlo zastavit a 2 den po, měl světlou stolici, sestřička potvrdila, že je to po střevní chřipce normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
@Anonymní píše:
Ahoj holky, od patku bojujeme v rodine se strevni virózou..prinesla dcera ze skoly..zvracela celou noc…ja to chytla v podobe jen kreci v břiše, asi 7hodinovych..to bylo včera vecer a dnes rano stolice takova světla, jakoby sedo-bila. nikdy jsem to nemela, mam na wc vzdycky vsecko v pohode :mrgreen: mel jste nekdo po strevni viroze? Dekuju.
Řešila jsem to letos u dcery, byla vyděšená, že je to žloutenka. Je ale fakt, že nezvracela. Stolice naprosto šedobílá, bez barviva. Nebyla to žloutenka..byl to nějaký střevní bacil. Docela rychle se z toho dostala pomocí grepových kapek (dceři budou tři roky, dávala jsem na lžičku do trochy vody vždy 3× denně asi 6 kapek a šup s tím do pusy, dítě se sice kření, je to hořké, ale jednorázově takto tu lžičku vždy spolkla).

Příspěvek upraven 21.01.19 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843

Doporučili tak týden probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.1.19 10:48
@aledud píše:
Doporučili tak týden probiotika.

Jo ano probiotika taky, ty vlastně taky brala k těm kapkám!!! Díky za připomenutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 10:51

Dekuju…ted jsem byla opet :mrgreen: a hnedy… :lol: tak snad to predtim byl famt jen pozůstatek tech nocnich kreci… :hug: probiotika ale zakoupim

• Citovat
  • Upravit
6100
21.1.19 11:40

Taky mela dcera po strevni viroze. Vypada to opravdu desne a vydesilo me to. Tak ze jsme byly na utz atd.. a vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 12:05

A vy dospeli jste nekdy meli?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat