Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to normální, já tak byla s malým v nemocnici, zvracení nešlo zastavit a 2 den po, měl světlou stolici, sestřička potvrdila, že je to po střevní chřipce normální!
@Anonymní píše:Řešila jsem to letos u dcery, byla vyděšená, že je to žloutenka. Je ale fakt, že nezvracela. Stolice naprosto šedobílá, bez barviva. Nebyla to žloutenka..byl to nějaký střevní bacil. Docela rychle se z toho dostala pomocí grepových kapek (dceři budou tři roky, dávala jsem na lžičku do trochy vody vždy 3× denně asi 6 kapek a šup s tím do pusy, dítě se sice kření, je to hořké, ale jednorázově takto tu lžičku vždy spolkla).
Ahoj holky, od patku bojujeme v rodine se strevni virózou..prinesla dcera ze skoly..zvracela celou noc…ja to chytla v podobe jen kreci v břiše, asi 7hodinovych..to bylo včera vecer a dnes rano stolice takova světla, jakoby sedo-bila. nikdy jsem to nemela, mam na wc vzdycky vsecko v pohodemel jste nekdo po strevni viroze? Dekuju.
Příspěvek upraven 21.01.19 v 10:48
@aledud píše:
Doporučili tak týden probiotika.
Jo ano probiotika taky, ty vlastně taky brala k těm kapkám!!! Díky za připomenutí.
Dekuju…ted jsem byla opet
a hnedy…
tak snad to predtim byl famt jen pozůstatek tech nocnich kreci…
probiotika ale zakoupim
Taky mela dcera po strevni viroze. Vypada to opravdu desne a vydesilo me to. Tak ze jsme byly na utz atd.. a vse ok.
Ahoj holky, od patku bojujeme v rodine se strevni virózou..prinesla dcera ze skoly..zvracela celou noc…ja to chytla v podobe jen kreci v břiše, asi 7hodinovych..to bylo včera vecer a dnes rano stolice takova světla, jakoby sedo-bila. nikdy jsem to nemela, mam na wc vzdycky vsecko v pohode
mel jste nekdo po strevni viroze? Dekuju.