Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se podělit o rady, jak se zbavujete nevyžádané pošty v e-mailech? Reklam narůstá a narůstá, odhlašování nefunguje a často se není ani jak odhlásit, aby nic nechodilo.. Včera jsem odhlašovala například Mall. Napsalo mě to, že účet byl deaktivován a odhlášení proběhlo úspěšně a dneska už mám zase od nich reklamy.
Neresim to nijak. Ve schrance mi to automaticky pada do specialni slozky na reklamni sdeleni. Tam me to neobtezuje, jednou za cas to smazu.
Blokuju adresy. Respektive zadam ve filtrech, ze se ma kazdy mail z dane adresy hned smazat. Zalezi, jaky mas mail.
Ono zadas u jedne firmy mail /nebo kdejoli na netu/ a hned se poskytuje tzv tretim stranam.
Oznacim to jako spam a dal neresim, vse co mi z te adresy pride pada rovnou do spamu, mam neomezenou schranku tak je mi jedno jestli tam mam tisic mailu nebo ne
jediny co nechci, je aby mi to chodilo mezi normalni zpravy aby mi porad nepipal mobil. Jednou za cas pak celou slozku spam smazu.
Já označím jako spam, zablokuju adresu a chodí to do schránky nevyžádaná pošta, takže mě to nijak neotravuje, vždy jen složku po nějaké době smažu ![]()
@Kriss Tina píše:
Oznacim to jako spam a dal neresim, vse co mi z te adresy pride pada rovnou do spamu, mam neomezenou schranku tak je mi jedno jestli tam mam tisic mailu nebo nejediny co nechci, je aby mi to chodilo mezi normalni zpravy aby mi porad nepipal mobil. Jednou za cas pak celou slozku spam smazu.
Ve složce hromadné už je jich 1500 a ačkoliv funguje automatické mazaní po 90 dnech, pořád to přibývá, to samé spemy. Co mě ale štve je to, že mám internet v mobilu. A messenger nerozlišuje ty jednotlivé složky zpráv, pořád mě pípají ptákoviny a nechci je tam. Nebo jsem aspoń dosud nepřišla na to, jak to tam nastavit. Ale co mě vytáčí je to, že e-mail od určité firmy tedy odhlásím v odhlašovací sekci, která bývá dole pod e-mailem a vůbec to nefunguje
A u spousty e-mailů je to tak, že jsou prostě neodhlašitelné, at hledáte jak hledáte, prostě možnost k odhlášení nenajdete ![]()
Pravidlo č. 1
Mám jeden svůj hlavní mail, který používám na komunikaci s lidmi, ale jeho adresu nezadávám NIKAM při různých registracích na webech, kde chtějí uvádět např. při každém nákupu, či při registraci na různé zájmové weby (e-mimino…), a rozhodně ho nikde na webu nezveřejňuju tak, aby byl vyhledatelný robotem (např. hledají podle znaku @ nebo koncovky. cz, takže místo toho napíšu třeba jan. novak * zavináč * blabla * tečka * cz), aby to člověku došlo, ale robotu ne. Další špatný nápad je zkoušet svůj mail vyhledávat, např. v googlu, někam se ta historie vyhledávání ukládá a roboti si to z toho umí vytáhnout.
Taktéž si myslím, že je naivní předpokládat, že firmy (obchody) skutečně nikomu nepředají ty tisíce kontaktů, které se jim nastřádají.
Díky tomuto mi skoro žádné spamy nechodí. Když už něco přijde (což je tak 1 × do měsíce), tak hledám, jak to odhlásit, případně blokuji adresu, jak bylo psáno výše, ale nevím, jak moc to funguje.
K tomu mám jeden záložní mail, který používám právě jen na tyhle různé registrace a nákupy v internetových obchodech, kontroluju ho jen jednou za pár dní, nebo když zrovna něco kupuju přes internet (to je tak max. jednou za 14 dní). Tam mě ty spamy tak neštvou, prostě si z té přehršle vyberu to, co zrovna hledám ("Vaše objednávka je připravena…) a ostatní ignoruju.
Žádám o vymazání z databáze a pokud to nezabere, vyhrožuju udáním na Úřad pro ochranu osobních údajů. To zatím zabralo vždy.
@chipsa taky mam email v mobilu a ve chvili kdy dam neco do spamu, hromadnych apod tak mi to nechodi ![]()
@Kriss Tina píše:
@chipsa taky mam email v mobilu a ve chvili kdy dam neco do spamu, hromadnych apod tak mi to nechodi
U mě v mobilu to všechno padá do jedné sekce. Na e-mailu je to rozlišeno, ale messenger to nebere ![]()
Zrovna ted se čumím na reklamu od firmy Bonami. Sekci zde odhlásit mají, ale když to rozkliknete, tak konečný krok už nikde není.