Next jablíčková bundička - nová kolekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59392
8.8.11 08:51

tady jí paní má http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… tak bych jí napsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.8.11 08:52

Holky díky moc za vaše reakce. Jedná se mi o tuto bundičku: http://www.next.co.uk/x483684s1 tu s jablíčky. Ten odkaz, co jsem dávala jsem dávala proto, že u té je napsáno, že je s fleecem a u té jablíčkové to nepíšou. Kdyby byla ze šusťákem, tak bych jí právě nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.8.11 08:53
Markéta80 píše:
tady jí paní má http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… tak bych jí napsala :palec:

Zkusím to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka1307
8.8.11 10:45

Tak už mám bundičku v ruce, ten fleec je i uvnitř, jen v rukávech ne… Ale přijde mi docela slabounká a to kupuju z Nextu zimní bundy každý rok a vždycky mi přišly ok.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
8.8.11 10:46
mirka1307 píše:
Tak už mám bundičku v ruce, ten fleec je i uvnitř, jen v rukávech ne… Ale přijde mi docela slabounká a to kupuju z Nextu zimní bundy každý rok a vždycky mi přišly ok.

Tak to budou spíš na teplejší zimu,kdy až tak nemrzne.
Nu to stejně potřebuje aspon dvě. Nebo počkat, jak doplní kolekci.

• Citovat
  • Upravit
12272
8.8.11 10:56
mirka1307 píše:
Tak už mám bundičku v ruce, ten fleec je i uvnitř, jen v rukávech ne… Ale přijde mi docela slabounká a to kupuju z Nextu zimní bundy každý rok a vždycky mi přišly ok.

Díky za info. Píšou tam právě, že to je na podzim, tak mě to znejistělo. No tak zase nevím, jestli počkat, jestli tam dají ještě teplejší, nebo vzít tuhle. Paní tady v sekáči mi říkala, že Next nemá vyloženě teplé zimní oblečení, protože tam prý nemají takové zimy, jako máme my. To jsem vůbec netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka1307
8.8.11 11:11

Tak je teda pravda, že letos poprvé jsem kupovala zimní výbavu v té první vlně… loni jsem čekala v říjnu na doplnění kolekce a pak teprve objednávala. Třeba pak teprve příjdou na řadu ty teplejší… Jenže já to nechtěla riskovat aby mi přišla zimní bunda na začátku prosince, když už občas v říjnu je potřeba.

• Citovat
  • Upravit
12272
8.8.11 11:30
mirka1307 píše:
Tak je teda pravda, že letos poprvé jsem kupovala zimní výbavu v té první vlně… loni jsem čekala v říjnu na doplnění kolekce a pak teprve objednávala. Třeba pak teprve příjdou na řadu ty teplejší… Jenže já to nechtěla riskovat aby mi přišla zimní bunda na začátku prosince, když už občas v říjnu je potřeba.

Tak mě se hlavně ta jablíčková strašně moc líbí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka1307
8.8.11 11:35

No, hezká je ,to jo, tak holt pod ní bude nosit teplejší svetřík… Jako je lehce slabší, ale jako podzimní bundu bych to taky neviděla…

• Citovat
  • Upravit
12272
8.8.11 20:29
mirka1307 píše:
No, hezká je ,to jo, tak holt pod ní bude nosit teplejší svetřík… Jako je lehce slabší, ale jako podzimní bundu bych to taky neviděla…

Tak taková se taky hodí :wink: :oops: Já jinak mám v plánu ještě pořídit Tchibo. Tedy my jí i máme, ale zkoušela jsem jí malé a celkově by byla, ale rukávy jsou jí už kratší, takže za čtvrt roku bude asi malá. :zed: Loni to bylo ještě velké, takže jsme to moc neužili a letos už to bude malé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.8.11 20:32
kolozubka píše:
mirka1307 píše:
Tak taková se taky hodí :wink: :oops: Já jinak mám v plánu ještě pořídit Tchibo. Tedy my jí i máme, ale zkoušela jsem jí malé a celkově by byla, ale rukávy jsou jí už kratší, takže za čtvrt roku bude asi malá. :zed: Loni to bylo ještě velké, takže jsme to moc neužili a letos už to bude malé :cert:

Taky budem kupovat. Byly parádní

• Citovat
  • Upravit
1946
8.8.11 22:01
lokofa píše:
kolozubka píše:
mirka1307 píše:
Tak taková se taky hodí :wink: :oops: Já jinak mám v plánu ještě pořídit Tchibo. Tedy my jí i máme, ale zkoušela jsem jí malé a celkově by byla, ale rukávy jsou jí už kratší, takže za čtvrt roku bude asi malá. :zed: Loni to bylo ještě velké, takže jsme to moc neužili a letos už to bude malé :cert:
Taky budem kupovat. Byly parádní

A myslíte, že tato bude teplejší :) na mou obranu, anglicky neumím ani bžž :)
Líbí se mi, protože se mi k ní budou hodit jakékoli doplňky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka1307
9.8.11 07:20

No to mi připomělo, že včera jak jsem malé věšela do skříně tu novou bundičku, tak jsem jí dávala právě vedle Tchiba kompletu a ta bunda od toho teda taky nebyla z nejteplejších… jedině ,že by to třeba bylo z nějakého „funkčního“ matroše… S tím tchibem nemám zatím zkušenost, kupovala jsem jí v lednu ve výprodejích až na tuto zimu.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.8.11 08:02
mirka1307 píše:
No to mi připomělo, že včera jak jsem malé věšela do skříně tu novou bundičku, tak jsem jí dávala právě vedle Tchiba kompletu a ta bunda od toho teda taky nebyla z nejteplejších… jedině ,že by to třeba bylo z nějakého „funkčního“ matroše… S tím tchibem nemám zatím zkušenost, kupovala jsem jí v lednu ve výprodejích až na tuto zimu.

V tchibu mi děti odchodily celou zimu. Takže i mrazy. největší chumelenice a super. Na tchiba nedám dopustit

• Citovat
  • Upravit
mirka1307
9.8.11 08:25

To jsem jenom ráda, jak říkám, zatím s tchibem nemám zkušenost, ale každý to chválí, od podzima se na to stojí fronty, tak na tom asi něco bude… :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat