Next jablíčková bundička - nová kolekce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lokofa píše:mirka1307 píše:V tchibu mi děti odchodily celou zimu. Takže i mrazy. největší chumelenice a super. Na tchiba nedám dopustit
No to mi připomělo, že včera jak jsem malé věšela do skříně tu novou bundičku, tak jsem jí dávala právě vedle Tchiba kompletu a ta bunda od toho teda taky nebyla z nejteplejších… jedině ,že by to třeba bylo z nějakého „funkčního“ matroše… S tím tchibem nemám zatím zkušenost, kupovala jsem jí v lednu ve výprodejích až na tuto zimu.
Taky si myslím, že Tchibo je na chladnou zimu ok. Kombinézu máme Topolino. Taky krátké rukávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a jak mate „staré“ děti a jakou velikost toho TCM máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Holky a jak mate „staré“ děti a jakou velikost toho TCM máte?
My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké
Prostě akorát by jí to bylo v létě, což se moc nehodilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolozubka píše:Stune píše:My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké
Holky a jak mate „staré“ děti a jakou velikost toho TCM máte?Prostě akorát by jí to bylo v létě, což se moc nehodilo
Hm, tak bude u nás podobné
tak jdu do kombinézy z HM http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:kolozubka píše:Hm, tak bude u nás podobnéStune píše:My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké
Holky a jak mate „staré“ děti a jakou velikost toho TCM máte?Prostě akorát by jí to bylo v létě, což se moc nehodilo
My jsme měli v pěti letech 110/116.
Já právě kombinezu nechci. Jak na hory (kvuli wc)a do školky a tak se mi zdá lepší oddělené.
navíc tchibo se dá bud zipem spojit v kombinezu nebo to mít samostatně. Mnohokrát jsme oblékli jen bundu a oteplováky byly doma.
- Citovat
- Upravit
lokofa píše:Stune píše:kolozubka píše:Hm, tak bude u nás podobnéStune píše:My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké
Já právě kombinezu nechci. Jak na hory (kvuli wc)a do školky a tak se mi zdá lepší oddělené.
navíc tchibo se dá bud zipem spojit v kombinezu nebo to mít samostatně. Mnohokrát jsme oblékli jen bundu a oteplováky byly doma.
My měli právě obojí. Taky jsem si říkala, jak to bude s čůráním v té kombinéze, ale to se uvidí až v praxi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolozubka píše:lokofa píše:My měli právě obojí. Taky jsem si říkala, jak to bude s čůráním v té kombinéze, ale to se uvidí až v praxiStune píše:kolozubka píše:Hm, tak bude u nás podobnéStune píše:My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké
Nj, ale když nám 86/92 bude mala a ta vetší zase velká, tak je to zbytečny. Navíc do školky ještě nechodíme, koupím jí ještě bundu, tu z nextu
a na zimní radovánky kombinezu. No jak to bude s čiráním, to uvídím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky neštvěte mě z těma úžasnejma holčičíma hadříkama, já mam dva kluky, sakra, já chcíí taky jablíčkovou bundičku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit