Next jablíčková bundička - nová kolekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
9.8.11 08:54
lokofa píše:
mirka1307 píše:
No to mi připomělo, že včera jak jsem malé věšela do skříně tu novou bundičku, tak jsem jí dávala právě vedle Tchiba kompletu a ta bunda od toho teda taky nebyla z nejteplejších… jedině ,že by to třeba bylo z nějakého „funkčního“ matroše… S tím tchibem nemám zatím zkušenost, kupovala jsem jí v lednu ve výprodejích až na tuto zimu.
V tchibu mi děti odchodily celou zimu. Takže i mrazy. největší chumelenice a super. Na tchiba nedám dopustit

Taky si myslím, že Tchibo je na chladnou zimu ok. Kombinézu máme Topolino. Taky krátké rukávy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
9.8.11 09:00

Holky a jak mate „staré“ děti a jakou velikost toho TCM máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.8.11 09:19
Stune píše:
Holky a jak mate „staré“ děti a jakou velikost toho TCM máte?

My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké :nevim: Prostě akorát by jí to bylo v létě, což se moc nehodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
9.8.11 09:26
kolozubka píše:
Stune píše:
My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké :nevim: Prostě akorát by jí to bylo v létě, což se moc nehodilo :mrgreen:

Hm, tak bude u nás podobné :( tak jdu do kombinézy z HM http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.8.11 09:29
Stune píše:
kolozubka píše:
Stune píše:
My máme 86/92 a malé jsou dva roky a tři měsíce. Vejde se do toho, ale jsou jí rukávy krátké, takže předpokládám, že když koupím to větší, tak jí to zase bude velké :nevim: Prostě akorát by jí to bylo v létě, což se moc nehodilo :mrgreen:
Hm, tak bude u nás podobné :( tak jdu do kombinézy z HM http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

My jsme měli v pěti letech 110/116.

Já právě kombinezu nechci. Jak na hory (kvuli wc)a do školky a tak se mi zdá lepší oddělené.
navíc tchibo se dá bud zipem spojit v kombinezu nebo to mít samostatně. Mnohokrát jsme oblékli jen bundu a oteplováky byly doma.

• Citovat
  • Upravit
12272
9.8.11 09:32
lokofa píše:
Stune píše:
kolozubka píše:
Stune píše:
Hm, tak bude u nás podobné :( tak jdu do kombinézy z HM http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Já právě kombinezu nechci. Jak na hory (kvuli wc)a do školky a tak se mi zdá lepší oddělené.
navíc tchibo se dá bud zipem spojit v kombinezu nebo to mít samostatně. Mnohokrát jsme oblékli jen bundu a oteplováky byly doma.

My měli právě obojí. Taky jsem si říkala, jak to bude s čůráním v té kombinéze, ale to se uvidí až v praxi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
9.8.11 09:40
kolozubka píše:
lokofa píše:
Stune píše:
kolozubka píše:
Stune píše:

navíc tchibo se dá bud zipem spojit v kombinezu nebo to mít samostatně. Mnohokrát jsme oblékli jen bundu a oteplováky byly doma.
My měli právě obojí. Taky jsem si říkala, jak to bude s čůráním v té kombinéze, ale to se uvidí až v praxi :wink:

Nj, ale když nám 86/92 bude mala a ta vetší zase velká, tak je to zbytečny. Navíc do školky ještě nechodíme, koupím jí ještě bundu, tu z nextu :oops: a na zimní radovánky kombinezu. No jak to bude s čiráním, to uvídím no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
16.8.11 15:37

Holky neštvěte mě z těma úžasnejma holčičíma hadříkama, já mam dva kluky, sakra, já chcíí taky jablíčkovou bundičku :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat