Nezačít kouřit

125
24.1.12 21:26

Nezačít kouřit

Ahoj, jako asi hodně z vás jsem v těhotenství přestala kouřit. Teď je malé skoro 5 měsíců a občas mám chuť si zapálit. Zatím jsem to neudělala a řeším to nějakou sladkostí, ale jak dlouho mi to vydrží netuším. :oops: Čím nad tímto zlozvykem vítězíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
24.1.12 21:37

Ja jsem nezvitezila. Teho, kojeni, pak druhy teho a druhy kojeni a celou dobu jsem se tesila az prestanu bejt tehotna nebo kojit. Znam pripady co jim to prestalo po tak dlouhy pauze chutnat, ja mezi ne nepatrim, ale kourim na tajnacku, vetsinou kdyz deti spi, manzel to nevi, tak dve denne, takze zadnej brutal. Ale uzivam si to, asi neprestanu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
24.1.12 21:46

Já jsem to nevidržela ani v těhotenství ale hodně moc jsem to omezila ale ted mě začelo štvat tak jsem vyskoušela el. cigeretu nevěřila jsem tomu že to vydřžím zatím je to jen měsíc ale funguje to když malí davam pusu tak s pěknym pocitem že už nesmrdím kouřem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
24.1.12 21:56

Tak si kup elektronickou cigaretu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
24.1.12 22:00

Mě pomůže žvíkačka a nebo nějakej bonbón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
24.1.12 22:05

Vydržela jsem celý těhotenství nekouřit, ani jsem neměla vůbec chut (za což jsem byla vděčná). Jakmile mi skončilo 6ti nědělí, tak jsem to prostě nevydržela a začla znova. Nemám silnou vůli a navíc kouří manžel, takže jsem to nezvládla. Doma nekouříme ani jeden, chodíme ven. Tak přeji hodně sil,at to zvládneš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 22:06

Vcera jsem po dlouhy dobe prisla mezi kamarady zpivat do sboru a jeden hustej zavislak tam palil uvnitr ve zkusebne, ja jak byla tri roky socialne izolovana, tak jsem o el. cigarete vubec nevedela:) A muzu rict, po ochutnani, ze me by to teda neuspokojilo, ja mam z tech mych dvou denne vylozene pozitek, ale chapu to u zavislaku jako on, kdyz mi tam vypocitaval kolik tisic mesicne usetri :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
24.1.12 22:07

elektronická cigareta vás ale kouřit neodnaučí pořád je v tom nikotýn akorát to nesmrdí tak jako cigarety smrdí to o něco mín je to v hlavě opravdu zaměstnej na tu chvíli kdy máš chut svuj mozek něčím jiným třeba si zacvič vyplavíš endorfín a to tělo uspokojí věř mi s prvním dítkem jsem taky začala časem znovu kouřit ale ted už třetím rokem nekouřím a je to skvělé manžel na mě šel psichologicky misto krabičky cigaret si kup tričko stojí to skoro stejně a nebo si spočítej kolik by tě kouření stálo za to máte z rodinou krásnou dovolenou u moře a to je teprve odměna pro tebe i děti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.1.12 22:10

já taky neporadím, v těhu jsem nekouřila, pak jsem to ještě vydržela 1,5roku … a pak zase začala :roll: jsem hrozná, ale prostě jsem měla nervy a hroznou chuť, bonbony ani žvýkačky už mi nezabíraly.
tak přeji hodně štěstí, ať to zvládneš a nezačneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
24.1.12 22:13

byla jsem hodně silna kuřačka vykouřila jsem tak přez krabičku dene k vanocum jsem dostala el cigeretu tyden jsem vykouřila kolem 10 cigeret za den myslím el. ted si dam tak 5 potahnutí za den jen kuli zvyku na odnaučení kouření je mnohem lepší el cigereta než naky žvykačky a nalepky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.1.12 22:14
Sylk píše:
Ahoj, jako asi hodně z vás jsem v těhotenství přestala kouřit. Teď je malé skoro 5 měsíců a občas mám chuť si zapálit. Zatím jsem to neudělala a řeším to nějakou sladkostí, ale jak dlouho mi to vydrží netuším. :oops: Čím nad tímto zlozvykem vítězíte vy?
já si v těhotenství taky sem tam zapálila,ale jak se malá narodila a spustilo se mlíko,tak mi to v tu ranu přestalo chutnat a i když přítel kouří,tak mi to nevadilo,nepotřebovala jsem to,ale malé bude půl roku a už dáváme příkrmy,takře nekojím tak často jako dřív,začínám mít zase chuť na cigárko,už jsem si občas od přítele potáhla,no a zjistila jsem že by mě to asi zase chutnalo,takže to asi dopadne tak,že jak přestanu kojit ůplně,tak zase začnu sem tam kouřit :,( ,znám spoustu mamin co se ke kouření vrátily i nevrátily,záleží na hormonech a hlavně na vůli..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
24.1.12 22:16

tak já myslím že je to v hlavě kouřila jsem 40 cigaret denně pěkně červené žadné light a ze dne na den jsem přestala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
24.1.12 22:21

každej je jinej také jsem kořila červeny nemela jsem pevnou vuli abych přestala a plno žen jí nema proto si myslím že je el. cigereta dobry pomocník při odvikaní je do ní i napln bez nikotinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 22:23
nemolka píše:
tak já myslím že je to v hlavě kouřila jsem 40 cigaret denně pěkně červené žadné light a ze dne na den jsem přestala :dance:

Souhlasim. Pokud si nejsi jista a vis ze by ti to chutnalo tak to asi nedas. Musis stopro vedet ze chces skoncit. Uz jenom to zalozeni diskuze napovida, ze by sis nejradsi zapalila z fleku, ale nechci pokouset a taky preji hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.1.12 22:38

Ahojky přestala jsem kouřit půl roku před otěhotněnim ,chodila jsem do poradny na odvykání kouření měla jsem léky a zabralo to , dnes je malé 5,5 měsíce , kojím a stále nekouřím a doufám že mi to vydrží , nesmím si zapálit , jinak jsem v tom zpátky. Ale chuť mám tak jako na sladké . :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí