Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A proč lezeš s bacilem do lidské společnosti a roznášíš to dál? Zalehni, vykurýruj se a neřeš neřešitelné. Právě proto lidem smrdí při nemoci z úst - aby se jich jiní štítili, nelezli k nim blízko a nenakazili se, je to přirozené.
Společností myslím rodinu, jsem jen doma, ale je mi nepříjemné puchnout i na rodinu
Asi vážně jen tic-tacy nebo žvýkačku do pusy.. často si čisti zuby, vyplachuj ústní vodou.. ale stejně to moc nepomůže, „smrad“
zmizí, až se uzdravíš, je to normální
Jo tak rodina by to mohla nějak tolerovat. My teď všichni prodělali angínu a smrdělo i malé miminko
Teď to holt řádí. U tý angíny speciálně - tam jde ten smrad z krku od mandlí, s tím se nic dělat nedalo. ![]()
no samozřejmě, že to tolerují, ale ráda bych měla s přítelem „hezkou chvilku“ a nechci být hmmm , a nevím kolik tic taců se mi do kušny vejde, aby to přebilo nemocnost ![]()
Vyčisti si jazyk.
To taky hodně pomůže, i když v době nemoci asi nevyřeší vše.
Ahoj ženy a muži,
nevíte co s tím, abych nebyla vyloučena z lidské společnosti po dobu nemoci? jak se to odstranit? jak odsmrdět tu nemoc? Partner i děti to při nemoci mívají také, takže by se rada fakt hodila. díky
jsem nemocná, nastydlá, sice nemám rýmu, ale necítím se nejlépe, zatím s tím bojuji, beru wobenzym, takže se to zcela nerozšířilo a můžu s dětmi fungovat. ALE vzhledem k nemoci mi zrovna nevoní z úst, klasická ústní hygiena nepomáhá, řekla bych, že to leze z krku, prostě tam bydlí bacil
INKO K