Nevůně z úst při nemoci

Anonymní
24.1.12 17:08

Nevůně z úst při nemoci

Ahoj ženy a muži,
jsem nemocná, nastydlá, sice nemám rýmu, ale necítím se nejlépe, zatím s tím bojuji, beru wobenzym, takže se to zcela nerozšířilo a můžu s dětmi fungovat. ALE vzhledem k nemoci mi zrovna nevoní z úst, klasická ústní hygiena nepomáhá, řekla bych, že to leze z krku, prostě tam bydlí bacil :( nevíte co s tím, abych nebyla vyloučena z lidské společnosti po dobu nemoci? jak se to odstranit? jak odsmrdět tu nemoc? Partner i děti to při nemoci mívají také, takže by se rada fakt hodila. díky
INKO K

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
24.1.12 17:12

A proč lezeš s bacilem do lidské společnosti a roznášíš to dál? Zalehni, vykurýruj se a neřeš neřešitelné. Právě proto lidem smrdí při nemoci z úst - aby se jich jiní štítili, nelezli k nim blízko a nenakazili se, je to přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 17:25

Společností myslím rodinu, jsem jen doma, ale je mi nepříjemné puchnout i na rodinu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.12 17:29

Tak pořád žvýkat,nějaké bonbony větrové…tik tak :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3267
24.1.12 17:37

Asi vážně jen tic-tacy nebo žvýkačku do pusy.. často si čisti zuby, vyplachuj ústní vodou.. ale stejně to moc nepomůže, „smrad“ :mrgreen: zmizí, až se uzdravíš, je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.1.12 17:45

Jo tak rodina by to mohla nějak tolerovat. My teď všichni prodělali angínu a smrdělo i malé miminko :roll: Teď to holt řádí. U tý angíny speciálně - tam jde ten smrad z krku od mandlí, s tím se nic dělat nedalo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 20:35

no samozřejmě, že to tolerují, ale ráda bych měla s přítelem „hezkou chvilku“ a nechci být hmmm , a nevím kolik tic taců se mi do kušny vejde, aby to přebilo nemocnost :)

• Citovat
  • Upravit
362
25.1.12 13:24

Vyčisti si jazyk.
To taky hodně pomůže, i když v době nemoci asi nevyřeší vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí