Nežádoucí učinky antikoncepce po roce a půl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.8.13 14:43

Nežádoucí učinky-ted?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Už skoro rok a půl mám antiko Tri-regol. Myslíte, že je možné, že se teprve ted začnou objevovat nežádoucí učinky? Už mě skoro 3 měsíce pobolívá pravé prso-takové pnutí. Z levé bradavky mi při zmáčknutí teče malinko „vodičky“. Udělalo se mi akné-to jsem snad nikdy neměla a nemám vůůůbec chut na sex. Myslíte, že to může být díky antiko? Test jsem si dělala minulý týden a byl negativní. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
13.8.13 14:46
  • ano, já brala HA, po 3,5r problémy s migrénami, na neurologii a gyndě se shodli, že to nemůže být HA, když ji beru dlouho. Ktomu jsem měla hodně velké vzteklé výbuchy, všechno mi vadilo… A pak jsem HA vsadila z jiných důvodůa bylo po problémech…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 14:47

Já samozřejmě pujdu k doktorovi, ale ty prsa „mi nedaj spát“. To co se mi děje, tak píšou i jako nežádoucí učinky, ale právě mi neseděla ta doba, kterou antiko beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.8.13 14:56
@Gladys píše:
  • ano, já brala HA, po 3,5r problémy s migrénami, na neurologii a gyndě se shodli, že to nemůže být HA, když ji beru dlouho. Ktomu jsem měla hodně velké vzteklé výbuchy, všechno mi vadilo… A pak jsem HA vsadila z jiných důvodůa bylo po problémech…

HA má vliv na chování? Já myslela, že jsem ve stresu a vzteklá z těch svých tří cvrčků. Mám naprosto nekontrolovatelný výbuchy vzteku a nějak mě nenapadlo to spojovat s HA. Myslíš, že pomůže jí změnit? Pořád jsem si myslela, že je to spíš tím, že jsem „teprve“ pět měsíců po porodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.8.13 14:56

Já brala HA něco málo přes 3 roky a taky zrovna tri-regol, pak zničeho nic, pnutí v prsou, týden před menstruaci jsem se jich nesměla skoro ani dotknout jak bolely, na kontrole jsem to řekla dr. a další už mi nenapsala, že to nemá smysl a dělala by mi neplechu jakakoliv jiná HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.8.13 15:03

@Devany ano. takový jeden nekonečný premenstruační syndrom to byl, chlap se bál otevřít pusu, abych ho neseřvala a třeba když jsem šla nakupovat, tak jsem se úplně rozklepala vzteky jen proto, že si důchodci stoupli doprostřed s košíky a nešlo projet uličkou :zed: Po vysazení během asi dvou dnů obrovská úleva, k tomu jsem brala magnézko a byla jsem jak milius :mrgreen:
Koukám do příblového letáku a jsou tam uvedené jako vedlejší účinek jen depresivní nálady. Ale u třífázové, co jsem brala, tak jsem měla snad všechno, co bylo v tom letáku, včetně nočních úzkostných stavů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.8.13 15:07

@Gladys bože :roll:.A já to celou dobu svádím na krátkou dobu od porodu :zed:.Všichni už se mi obloukem vyhybají, protože se bojí, že je seřvu jen co je zahlídnu. Budu si muset promluvit s doktorem :think:.Ještě, že to tady čtu, jinak bych to na porod mohla svádět i za dva roky :cert:.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.8.13 15:16

@Devany pravdu doporučuju vysadit HA, chránit se jinak, koupit magnézium lacti a dát se děnně aspoň dvě tabletky. Uvidíš po odmenstruování, jak se budeš cítit, ale hormony jsou fakt sviňa :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.8.13 15:37

@Gladys děkuji za radu, mě by to prostě fakt nenapadlo. Doberu to platíčko a další brát nezačnu. Magnézko mám doma, tak to vyzkouším jak píšeš. Doufám, že to fakt zabere, začínám za ty svoje nálady nesnášet sama sebe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí