Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chtela jsem se poradit HA Logest jsem pred tehu brala 6 let a ted po 2 letech je mam zase alenuz si nepamatuji kdy se maji zacit uzivat. Pamatuji si akorat, ze zacinaji myslim nedeli??
A příbalový leták u nich není??
Co si pamatuju tak je uplně jedno jakým dnem začneš prostě začínám prvním dnem MS a od toho pak jedeš plato…je jedno jeslti to je pondělí nebo středa…
Nedělí? CO to s tím má společného ![]()
Stačí si přečíst příbalový leták, třeba zde.
Pokud s HA teď začínáš, užívá se 1.den menstruace, další případy máš v příbaláku popsány taky ![]()
Ja si teprve pro Logest jdu zitra tak hi nemam u sebe. takze proste prvni den menstruace a je jedno jaky je den psan na platu.
A ted si ctu letak a tam jasne pisou ze se ma brat prvni den menstruace ale pilulka se ma vzit v den ktery to. tudiz kdyz to dostanu v patek mam si vzit pilulku se zkratkou patek a pokracovat.ale nechapu proc kdyz jsou vsechny stejne ![]()
Aby jsi vedela, ze jsi si tem den uz prasek vzala
Jinak nedelni start je, ze je zacnes uzivat v nedeli a melo by ti to vyjit, ze menstruaci budes mit mimo vikend.Ale ten prvni tyden nejsi chranena.
@kaseny88 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak 6 let se prece neda jen tak zapomenout
![]()
![]()
Uz je neberu pres 2 roky tak uz jsi to opravdu nepamatuju!
Ahoj holky, logest neberte. Můj gynekolog říkal, že to má hodně nežádoucích účínků!
Ahoj, menila sem antikoncepci a zbyly mi dve platicka logestu. nemel by nekdo zajem?