Nezapojená digestoř
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nezapojená digestoř
Ahoj, našli jsme si s přítelem byt na pronájem, všechno v pohodě, nebo se ještě dořešilo, včera jsme podepsali smlouvu.
Digestoř jsme jako všechno předem vyzkoušeli, funguje, svítí i odsává, ale kam odsává, to nás nenapadlo se kouknout 😃 dneska přítel vylezl na linku a kouká, že je ve skříňce nad digestoří vyřezaná díra, kterou jde jako „pryč“ ten odsátý vzduch. Prostě zpátky do kuchyně. Prostě cože? 😃
Setkala jste se s tím některá? Můžete poradit co kdyžtak s tím? Já jsem o něčem takovém v životě neslyšela.
Tenhle týden ještě přijde majitel, takže mu to řekneme a budeme požadovat řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Simmcaa a nepouští teda smrad po celé kuchyni?
Tam tou dírou ve skříňce fakt odchází ten odsátý vzduch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Asiina píše:
@Simmcaa a nepouští teda smrad po celé kuchyni?
Tam tou dírou ve skříňce fakt odchází ten odsátý vzduch.
No pokud neni odtah ven, tak samozrejme ten vzduch jde zpatky do mistnosti.
No neni tak dobra jako ta s odtahem, ale v nekterych bytech jina byt nemuze. Je dulezite menit pravidene filtry.
Příspěvek upraven 25.05.21 v 21:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi ve starém bytě měla digestor jen tak na okrasu
byla součástí kuchyně, ale nikdo se ji nenamahal nějak zapojit a ani nebylo kam, aniž by se muselo kopat a vrtat atd, tak se na to majitel vykaslal. Jako dá se žít bez toho, musíš větrat, dřív žádné nebyly a taky lidi vařili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je normální, je v ní filtr a prostě to přefiltruje vzduch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No doufám že to bude ta recirkulační. @Kriss Tina to si teda neumím představit 😃 jsem celý život zvyklá na tu s vývodem a kam přijdu a digestoř tam třeba není vůbec, tak smrad z vaření všude 😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Asiina píše:
No doufám že to bude ta recirkulační. @Kriss Tina to si teda neumím představit 😃 jsem celý život zvyklá na tu s vývodem a kam přijdu a digestoř tam třeba není vůbec, tak smrad z vaření všude 😃
To se zeptej majitele, hlavne na typ, at muzete menit ty filtry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simmcaa píše:
To se zeptej majitele, hlavne na typ, at muzete menit ty filtry.
Ve většině stačí ty filtry umýt nebo dát do myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Ve většině stačí ty filtry umýt nebo dát do myčky.
i ty s aktivnim uhlim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
ne ty kovove
no tak ty jsou jasne, ale tam se meni i ty s aktivnim uhlim. Proto je dobre vedet jaky typ to je a koupit ty spravne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simmcaa píše:
no tak ty jsou jasne, ale tam se meni i ty s aktivnim uhlim. Proto je dobre vedet jaky typ to je a koupit ty spravne.
Já třeba v podnájmu mám jen jedny kovový
Jinak měla by tam mít někde návody k použití, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit