Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o jakékoliv nápady, tipy ![]()
Chystáme oslavu narozenin pro kamarády (já budu slavit 25 a přítel 33), bude to večerní oslava takže spíš taková pijatika, ale
máme na to super prostor, dvoupatrová býválá hospoda, ve které nic není a já protože nemám ráda oslavy kde se jen sedí a kecá, bych tam ráda něco akčnějšího
sehnali jsme fotbálek, přítel tam chce udělat slalom na koloběžkách, turnaj ve fotbale. Protože je ten prostor opravdu pustý, chtěla bych to udělat v nějakém stylu (napadl mě hawaii), abych to tam malinko vyzdobila. Po příchodu bych dala hostům květinový věnec kolem krku, udělala nějaký welcome drink…no a na jednu stranu když nad tím, tak přemýšlím, nevím, jestli ty hry nejsou zbytečný a jak je trošku zařadit do programu, nebo to nechat být a kdo bude chtít půjde si zahrát…měl by tam být i kámoš dj, takže bude i muzika…co jsem doma s dětma tak jsem na žádné párty ani nebyla, takže nějaké konstruktivní nápady, kritiky jsou výtany, chci si to užít a aby se to líbilo i ostatním
Samozřejmě občerstvení typu jednohubky, slané sladké a hlavně sud piva a alka a nealka taky bude. Jo a kdyby měl někdo typa na super drink na přivítání, sem s ním ![]()
No, vymysli to tak, abyste se bavili vy. Nikdy se nezavděčíte všem - ať pak nejsi zklamaná, kdyby ti to někdo dal jaksi najevo přímo. Za sebe - já bych si teda s věncem na krku polapena do nějakých společenských her připadala hodně trapně. To radši půlitra do ruky a vycouvat ven před hospodu a prostě jen pokecat s těma, co na tom budou stejně. Já bych třeba dala tancovačku, ale zase - výběr muziky. To se taky třeba úplně netrefíš.
Jinak uspořádat mejdan roku na povel - přeju, at to vyjde, ale podle mé zkušenosti, nejlepší byly ty neplánované.
Já bych ocenila, že to není jen chlastačka, ale že je to akční a tematický. Když havaj napadlo me ještě to tancování pod snižující se tyčí. Přeji krásné narozeniny.
@Lemonkas A kolik chcete pozvat lidí? Líbí se mi ten nápad udělat to v nějakém stylu ![]()
@Lemonkas na kdy to plánujete? Nevím, Hawai není špatný nápad, ale přijde mi to spíš na léto a party u bazénu, kdy se může do plavek, aspoň já tedy vždycky takhle Hawai party zažila, tak to mám asi s tím spojeno. Co to udělat spíš na styl Halloween? Ten je za chvíli a taky to může hezky vybarvit a mohla by to být i sranda.
Jinak my jsme při poslední party měli na zahradě kroket a největší zážitek pro všechny byl, že si museli přisvěcovat mobilama, aby se trefili do dírky
Při nějakém tom promile v krvi to byla náramná zábava
Taky jsme tam měli šipky, měly taktéž úspěch
Ale měli jsme to skoro všechno venku, bylo to v červenci a počasí super, vevnitř si pak někdo hrál karty, nebo na Play Station se hrál Buzz Quiz, což je pecka na tyhle akce ![]()
Drinky se pily všechny možné, Morgan s colou, Mojito, Pina Colada a nějaké mixy se šampáněm + litry vína a piva. Ale asi ten Morgan s Colou by nemusel být špatný welcom drink ![]()
Jsem na tom asi stejne jako @Emilie .
Pokud chces neco takoveho organizovat, tak se priprav ze z toho fakt vsichni nemusi byt nadseni. Pokud bude hodne lidi tak se asi vzdycky nekdo najde kdo hrat pujde. Ale po desate opakovat, ze fakt hrat nechci a jsem spokojena kdyz sedim a s nekym pokecam je fakt otravne.
Moc diky za postrehy, samozrejme pocitam s tim, ze kdyz budou chtit vzdycky se neco najde co bude vadit. A ty hry jsem chtela jako spestreni ne zahlasit ze se jde delat to a to a musi vsichni hromadne
Pritel je teze, vse az na posledni chvili a vzdy to nejak dopadne, ale zname chlapy ja pak budu resit jidlo/piti vyzdobu a to aby si bylo vube kam sednout a cim svitit
Ja mam naopak rada vse predem, hlavne s dvema detma a stenetem a planovanim synovi oslavy nebudu vedet co driv
@neila halloween nas taky napadl, jeste to zvazime ale chteli jsme trosku netradicni a kdo by cekal hawaii v rijnu, ze
ale zase tam by se vyresilo osvetleni-dynemi i ten welcome drink-krvavym pitim
@Kotatko03 zvanych je asi 25 lidi, pocitam ze jich bude jeste o neco vic ![]()
@suricata diky
taky me to napadlo, to by mohla byt sranda az bude mit vetsina upito