Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, chtěla jsem se zeptat, na různé vychytávky a zbytečnosti, co vám zpříjemňují mateřství a péči o dítě/děti ![]()
jako třeba rukávník na kočárek, termoobal a podobně ![]()
Sem s tím ![]()
@habet Autosedačky v obou autech, chůvička, fosforeskující dudlík…
Tak termoobal v zimě je dobrej na čaj, když jsi třeba 3 hodiny venku ![]()
Za mě jsou to nebesa na postýlce třeba ![]()
Řetízek na dudel pro mimino. Jinak mě momentálně nic nenapadá.
@Lenka512 píše:
Tak termoobal v zimě je dobrej na čaj, když jsi třeba 3 hodiny venku
Tak to když už tak spíš termosku…
EDIT: ale jinak to podle mě bylo myšleno, jako to, co člověku zpříjemňuje život, i když to není nezbytné… nikoliv jako to, co člověk koupil zbytečně.
Příspěvek upraven 14.01.15 v 21:55
Houpacka, krmici lehátko/ zidlicka, svítící dudlik, prebalovaci pult, termo obal, dávkovač sunaru.
Lehátko na mimčo…moje máma mi ho hrozně závidí..
držák na dudlík… určitě si na něco ještě vzpomenu… jooo přebalovák mi závidí taky. ![]()
Jup jup, jak rika @j.a.n.i1 to, co vyuzivate, ale da se obejit i bez toho ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak to když už tak spíš termosku…EDIT: ale jinak to podle mě bylo myšleno, jako to, co člověku zpříjemňuje život, i když to není nezbytné… nikoliv jako to, co člověk koupil zbytečně.
Příspěvek upraven 14.01.15 v 21:55
JO, tak jsem to pochopila…
Takže je lepší přelévat čaj z termosky do lahvičky s dudlíkem, než mít danou lahvičku v termoobalu??
![]()
Cestovni nocnik (krome jizzmineneho lehatka atd.) Jo a jeste vajicko na prenas3ni mimina z bytu do kocarkarny a naopak, mela jsem az na druhe, rozdil dva roky, takze obcas se mi volny ruce hodily ![]()
Za mě to je tedy LED světlo na zeď na dálkové ovládání. Malá spustí v noci řev. Já zmáčknu dálkáč, světýlko se rozsvítí u dveří do jejího pokoje. Nemusím blikat lampičkou a budit mužskýho…
Pro mě to například bylo mrazení zeleniny a masa do kostiček v ledovači, odkoukáno zde. Naprosto nejvíc praktická příprava příkrmů.
![]()
@Lenka512 píše:
JO, tak jsem to pochopila…
Takže je lepší přelévat čaj z termosky do lahvičky s dudlíkem, než mít danou lahvičku v termoobalu??![]()
![]()
![]()
No, pro mě určitě, já z dudlíku nepiju
a moje děti taky ne. Ale jinak z hlediska udržení teploty ano.