Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,nemáte někdo zkušenost s těmahle stránkama?Hledala jsem starší diskuse o placených průzkumech, ale na tohle jsem nenarazila. Já jsem se tam zaregistrovala, no snad jsem se neunáhlila. Některé informace mi tam přišly trochu moc na tělo, tak jsem něco vypustila (např. jestli máme doma DVD atd.). Jste tam taky někdo a co odměna? ![]()
Ahoj,
jsem tam taky zaregistrována. Přečetla jsem ujednání a paragrafy a zkusila to. Můžu se kdykoliv odregistrovat. Jinak s odměnou ti neporadím, zatím jsem na tom stejně jako ty. Ale řeknu ti, že poukázky do tesca by se mi hodily. Třeba na plínky:-))
Předpokládám, že jsi tam zaregistrována dřív než já, tak bych byla ráda, kdyby jsi mi napsala, jak ti dopadl první dotazník a kolik hodil. Jinak já ti také dám vědět pokud budeš mít zájem. Nebudeme se o tom ale bavit tady, tak pokud budeš mít zajem napiš mi to tady a já ti pošlu meil a pokecáme přes meil.
namape
No tak to jsi hodná, to budu ráda. Už jsem se lekla, že jsem jediná, kdo se jim „chytil“. Já jsem se ale zaregistrovala teprve včera, takže uvidíme, komu se ozvou jako první.
Ahoj, kdo jste registrovaný a jaké máte zkušenosti? Jaké výhody jste získali?
Jsem tam registrovaná, ale zatím mám na účtě 30,– takže nic moc.. a to už jsem tam 2 měsíce..
@Ano Andromeda píše:
Ahoj, kdo jste registrovaný a jaké máte zkušenosti? Jaké výhody jste získali?
na cenných názorech jsem přes pět let - za tu dobu jsem měla 2* výplatu v tesco-poukázkách (dohromady 500,– Kč). Většinou nesplňuji nějaké podmínky pro dotazované ![]()
Tam nic moc, ale jsem na aisa národní panel a tam to je docela dobrý