Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Neznáte někdo prosím tuhle písničku kde se zpívá:a dřív nezajimal se o tebe, neumýval nádobí…Nějak tak to bylo, děkuji
Prosím, neznáte název písničky a jméno zpěvačky? Anglicky zpívající blondýna. Měla klip o ženské kráse, že se máme mít rády takové, jaké jsme. Ve videoklipu hrály nejrůznější ženy, od mladých dívek po stařenky. Všechny začínaly nalíčené a postupně se odličovaly, odkládaly umělé řasy, příčesky,… Vždy byla na záběru jen jedna žena, na sobě bílé tričko nebo tílko, za ní bílé pozadí.
@DeeDee.518 píše:
Colbie Caillat - Try?
Jooooooooooo! To je ono! Díky, díky, díky! Já se marně snažím vzpomenout už takovou dobu, furt mi to hlodá v hlavě. Konečně budu mít klid.
Moc děkuji.
Holky prosím, neznáte název písničky? Zpěvačka, která ve videoklipu měla na židli přivázaného/připoutaného muže, chodila kolem něj a mezitím se místnost plnila vodou? Ke konci mám i za to, že už lapal po dechu…Lépe to asi nedokážu popsat. Možná bych dokázala zazpívat kousek refrénu ale to raději jen toto info.
Děkuji ![]()
Prosím, neví někdo o jakou písničku se jedná z filmu I. T., hned zkraje filmu, slova něco jako Do you kill me…?