Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem, nabízím téma pro odlehčení a pobavení. Napadlo mne to v souvislosti s hláškou mého manžela z minulého týdne. Záchodová mísa nebyla po jeho návštěvě zcela v dobré kondici. Šla jsem ho na to upozornit, načež se zamyslel a říká: Ta záchodová stětka nefunguje! ![]()
Podělte se i vy o nejlepší výmluvy ![]()
Ten můj zásadně nezhasina. Když jsem po něm jednou vyjela, že zas svítí celý byt a on nikde, odvětil mi, že je takový světelný skřítek a chodí všude rozsvěcet
![]()
Já když jsem poprosila aby umyl nádobí, tak natáhl své ruce a rekl: myčka se právě rozbila, bude trvat týden, než se dá do kupy
v servisu mají plno ![]()
Jednou mi syn podával nůžky, ale tak nešikovně, že mě trochu střihl do ruky.
Starší syn na to
a dorazila to dcera, která řekla
Chlapa nemám. A nechci ![]()
Mě chlap pravidelně prudí schválně a vždycky když mi provede něco co mě vytočí, poví mi s ledovým klidem: já tě musím zlobit, jinak bys nevěděla že mě máš! Nebo Ty by ses beze mě strašně nudila!
Můj partner nepije čistou vodu, asi mu přijde nudná. No a minule se mě snažil přesvědčit, že on vodu nemůže pít, protože mu nedělá dobře na žaludek a zvrací z ní. ![]()
Rozumějte, on radši vypije lák ze zavařeniny než aby si dal sklenici čistý vody.
@Lynx.lynx píše:Úplně to samí
Můj partner nepije čistou vodu, asi mu přijde nudná. No a minule se mě snažil přesvědčit, že on vodu nemůže pít, protože mu nedělá dobře na žaludek a zvrací z ní.
Rozumějte, on radši vypije lák ze zavařeniny než aby si dal sklenici čistý vody.
Můj přítel má také problém se zhasínáním. Když si po jeho návštěvě koupelny všimnu že nezhasnul ( už dávno vyvalený na gauči) a upozorním ho na to tak mi řekne : já tam ještě půjdu
nebo též wc v nedobré kondici po jeho návštěvě, tak mi řekne že když odcházel tak to bylo čisté, že to je odemě
a nebo když si sundá ponožky a nechá je válet po zemi.. tak prý si je ještě vezme na sebe.
![]()
Tak v tom vidím i mojeho… Nezhasina s tím že tam ještě půjde, i když už třeba leží v posteli… Nebo nechá hrát v obýváku televizi a jde si lehnout do ložnice kde si pustí druhou
taky nechává otevřené skříně, skříňky… Snezene jídlo svádí na kočku ![]()
@Micilin píše:
Ahoj všem, nabízím téma pro odlehčení a pobavení. Napadlo mne to v souvislosti s hláškou mého manžela z minulého týdne. Záchodová mísa nebyla po jeho návštěvě zcela v dobré kondici. Šla jsem ho na to upozornit, načež se zamyslel a říká: Ta záchodová stětka nefunguje!
Podělte se i vy o nejlepší výmluvy
Nemůžeš ty řídíš??já se bojím jezdit ve sněhu