Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Otázka jasná, jaký jste měli den a co celé dny děláte, pokud nepracujete? ![]()
Dotaz - proč anonym? Co je na otázce tak intimního a delikátního?
Dnes jsme dlouho spali, pak jsme se dívali na dva díly oblíbeného seriálu, pak se různě poflakovali, uvařila jsem polívku, dala prádlo do pračky, nádobí do myčky, pak zase válení (dneska nějak nemám chuť nic dělat), muž vzal syna na chvíli ven. Já jsem si umyla hlavu. Až se vrátí, tak si objednáme nějaké jídlo a nejspíš si pustíme film.
Jindy uklízím, vařím, čistím akvária, třídím fotky, dělám se synem úkoly…
@Burj Chalifa to, že jsem se pak chtěla třeba rozepsat, proč zakládam takové téma, pokud s tím nedokažeš žít a nechceš napsat nic pro zábavu, tak ať to klidně @admin smaže.
Díky ![]()
@AnastazieB jaký filmy a seriály máte rádi? A tip na něco dobrýho taky uvítám ![]()
Já nejsem ani doma, tak klasický třídění se mi bohužel vyhlo ![]()
@lachtanice86 ježiš co s tím máš za problém?
tak to klidně smažte ![]()
Budíček cca před šestou dítě tam něco zvatlalo, doufala jsem že ještě usne ale ne. Po šestý jsem vstala udělala si velký hrnek kávy a zacala ranní show s 18 měsíčním batoletem pak v mezičasech dát prat, pověsit prádlo vyklidit myčku dát nové vytřít linku a zamést kuchyň otřít nejvic opatlany věci od ditete. Navštívit tchýni s malou kde se kapku vyradila. V 10 jsem hodila malou do postele a udělala si snídani. O půl 11 jsem vzbudila muže že by tedy mohl vstávat. Uvařila obed. Pak jsme se naobedvali. Já si vypila kafe a uklidila znovu kuchyň. Vzbudilo se dítě tak naobědvat ho a hurá ven ještě samo připravit jídlo sebou. Litali jsme po zahradě pak procházka lesem k rece malá pak ještě pomáhala muži na zahradě. Naveceret ji, muž si ji nacvhilku vzal já připravila postýlku koupání, mléko a mám 20 minut čas si vypít meltu. Pak se bude koupat uspat, udělat večeři a budem koukat na film. Pak si budu číst nebo sjizdet net.
Dneska jsem doma sama, takze jsem se vrhla do vetsiho uklidu, kteryho s detma za zadkem nejsem schopna. Pred chvilkou jsem zadelala na livance a ted cucim na Castle na zabiti
Vstávala jsem pozdě, koukala jsem v noci na film a poslouchala muziku. Nasmažila jsem karbanátky, nachystala k tomu zeleninu a uvařila jsem kotel čočkové polívky.
Po obědě jsem vyrazila ven se psem, protáhlo se nám to na 3 a půl hodiny. Byli jsme mimo lidi, v polích, v lese. Objevila jsem medvědí česnek, tak jsem si ho trochu natrhala.
Pes spí, má dost, a já si dávám kafe.
Večer se zase vrhnu na nějaký film nebo seriál.
Zaujal mě na Netxlixu seriál Neortodoxní, sjela jsem ho celý naráz, včetně bonusu z natáčení ![]()
Příspěvek upraven 04.04.20 v 18:17
Já dnes ráno upekla korpus na dort (nejmladší syn měl včera 3. narozeniny). Pak jsem letěla na nákup, dofouknout kola u auta a honem domů vařit oběd - bylo ražniči a hranolky. Pak jsme s dětmi dort naplnili a hráli si s marcipanem. Připravili jsme pár jednohubek a chlebíčky a šli se projit. Je to takový smutný den dnes, ještě, že to ten malý tak úplně nevnímá a měl radost i z kytičky z lízátek. Já to nesu hůř, chybí mi rodina a přátelé, chybí mi má práce a hlavně se děsím, z čeho budeme za chvilku žít
Dobrý den ![]()
Téma mě baví, nic proti němu nemám.
Kdyby někoho zajímalo, co jsem dělala já, tak (mimo jiné) adminovala
![]()
Nicméně, mě by také zajímalo, milá zakladatelko, proč používáte anonym… ![]()
Hezký den ![]()
Petra
@Anonymní píše:
@iiiv superjak děláš lívance?
Pul kostky drozdi
500 ml mleka
1 vejce
300g polohrube mouky
Spetka cukru a soli