Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A jinak to máš v hlavě v pořádku? Jedna věc je, že u tebe kamarádka nemá co dělat a druhá věc je ta, že tohle snad nemůže soudnýho člověka napadnout? Nevíš jak partner v afektu zareaguje. Mě teda partner vyvést takovou chujovinu, tak se s ním rozejdu pro nedostatek inteligence a smyslu pro realitu… ![]()
No mě osobně to příjde ujeté a trochu moc. Ale jsou samozřejmě lidé s různým smyslem pro humor. Tak třeba se povede.
Ale zas jestli tě informuje o každém kiláku tak bys musela být uplně vymaštěná kdybys tam v tu chvíli někoho fakt měla… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.
Včera jsem celý den hledala co vyvedu, i tady na emimino, ale nic moc…
Tak před spaním mě napadlo toto. Přítel je extrémně zarlivy.Přítel se dnes vrací z Prahy, informuje mě o každém svém kilometru, kdy už bude doma a podobně. Podle mých výpočtu by měl byt doma dnes okolo 14:00-14:30. Tak jsem se domluvila s kamarádkou, která ke mě přijde, ze až bude prijizdet k domu, ze ho uvidíme a samozřejmě mi bude volat, na což já nebudu reagovat.Protože budu už se svým milencem (kamarádkou) v posteli a budeme předstírat sex.
Teď akorát kamarádku napadlo, aby ji nerozbil o hlavu třeba květináč
Co myslíte, není to už moc?![]()
![]()
Ale vím na milion procent, ze se zasmeji hodně, protože to budu celou dobu nenapadne natáčet a těším se na jeho reakci a výraz tváře![]()
![]()
Pokud vim, aprila bylo vcera a je todle fakt trapny ![]()
@Michelle_M píše:
No toto by nebylo vtipné ani 1. dubna.
Ono to bude vtipný až na to budeme koukat v Darwinových cenách, kterak zakladatelka vylepšila genogond lidstva tím, že z něj zavčas odstranila svoje geny… ![]()
Mne se to libi, taky mam rada delani blbosti, i kdyz uz davno nejsem v puberte
napis jak to dopadlo
Apríl byl včera. Já byt tvůj přítel, tak prasknu dveřmi a už mě nebude.
No mě ukamentujte.
Hele dopadlo to tak, ze jsme se luxusně zasmaly. Takže tak.
Díky za super komentáře, který mě naštěstí neodradily. I když není april.
Ahoj.
Včera jsem celý den hledala co vyvedu, i tady na emimino, ale nic moc…
Tak před spaním mě napadlo toto. Přítel je extrémně zarlivy.
Přítel se dnes vrací z Prahy, informuje mě o každém svém kilometru, kdy už bude doma a podobně. Podle mých výpočtu by měl byt doma dnes okolo 14:00-14:30. Tak jsem se domluvila s kamarádkou, která ke mě přijde, ze až bude prijizdet k domu, ze ho uvidíme a samozřejmě mi bude volat, na což já nebudu reagovat.
Protože budu už se svým milencem (kamarádkou) v posteli a budeme předstírat sex.

Teď akorát kamarádku napadlo, aby ji nerozbil o hlavu třeba květináč
Co myslíte, není to už moc?
Ale vím na milion procent, ze se zasmeji hodně, protože to budu celou dobu nenapadne natáčet a těším se na jeho reakci a výraz tváře