Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neznáte někdo kočárky Klippan? Sháním sporťák a tenhle odpovídá mým požadavkům. Je mi ale dosti neznámý a recenze nic moc. Nemáte ho někdo?
http://www. delfinek. mimishop. cz/detail/5823446/klippan-firstline-2016#147535441
Viděla sem ho loni na veletrhu v Letňanech a mě se vizuálně docela líbil. Moc jsem ho ale nestudovala, šla jsem spíš po autosedačkách. Jestli máš cestu do Prahy tak jsou teď zase na veletrhu.
zbozi.cz/hledani/?q=kocarky%20klippan
Staci hledat podle znacky.
@rena621 no a v čem mi to pomůže?
já si ten kočárek vygooglit umím. Jakože co má a kde ho prodávají. Ráda bych ale věděla recenze nebo slyšela od někoho, kdo ho má, co umí/neumí a jestli je spokojený.
@Danullaa píše:
@rena621 no a v čem mi to pomůže?já si ten kočárek vygooglit umím. Jakože co má a kde ho prodávají. Ráda bych ale věděla recenze nebo slyšela od někoho, kdo ho má, co umí/neumí a jestli je spokojený.
Jj recenze na tuhle znacku na nete nenajdes
muzu Ti jen doporucit chicco a cam. Hodne stesti at neco najdete.
@rena621 Cam se mi líbí, ale je jen v trojkombinaci, že? Líbí se mi Cortina nebo Dinamico. Vše jsem ale našla jen v torjkombinaci ![]()
@Danullaa píše:
@rena621 Cam se mi líbí, ale je jen v trojkombinaci, že? Líbí se mi Cortina nebo Dinamico. Vše jsem ale našla jen v torjkombinaci
Taky mam trojkombinaci od cam cortina. Lehky kvalita a super se s nim manipuluje i dite nema problem ho tlacit. Chicco ma kamoska a neda na neho dopustit. Az budete kupovat kocik urcite ho chce zkusit aby byl skladny a dobre se s nim manipulovalo.