Neznáte někdo tenhle kočárek?

994
7.4.16 11:01

Neznáte někdo tenhle kočárek?

Neznáte někdo kočárky Klippan? Sháním sporťák a tenhle odpovídá mým požadavkům. Je mi ale dosti neznámý a recenze nic moc. Nemáte ho někdo?
http://www. delfinek. mimishop. cz/detail/5823446/klippan-firstline-2016#147535441

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.4.16 12:12

Viděla sem ho loni na veletrhu v Letňanech a mě se vizuálně docela líbil. Moc jsem ho ale nestudovala, šla jsem spíš po autosedačkách. Jestli máš cestu do Prahy tak jsou teď zase na veletrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 12:25

zbozi.cz/hledani/?q=kocarky%20klippan
Staci hledat podle znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
7.4.16 20:31

@rena621 no a v čem mi to pomůže? :-) já si ten kočárek vygooglit umím. Jakože co má a kde ho prodávají. Ráda bych ale věděla recenze nebo slyšela od někoho, kdo ho má, co umí/neumí a jestli je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 20:37
@Danullaa píše:
@rena621 no a v čem mi to pomůže? :-) já si ten kočárek vygooglit umím. Jakože co má a kde ho prodávají. Ráda bych ale věděla recenze nebo slyšela od někoho, kdo ho má, co umí/neumí a jestli je spokojený.

Jj recenze na tuhle znacku na nete nenajdes :? muzu Ti jen doporucit chicco a cam. Hodne stesti at neco najdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
7.4.16 22:10

@rena621 Cam se mi líbí, ale je jen v trojkombinaci, že? Líbí se mi Cortina nebo Dinamico. Vše jsem ale našla jen v torjkombinaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
7.4.16 22:19
@Danullaa píše:
@rena621 Cam se mi líbí, ale je jen v trojkombinaci, že? Líbí se mi Cortina nebo Dinamico. Vše jsem ale našla jen v torjkombinaci :-(

Taky mam trojkombinaci od cam cortina. Lehky kvalita a super se s nim manipuluje i dite nema problem ho tlacit. Chicco ma kamoska a neda na neho dopustit. Az budete kupovat kocik urcite ho chce zkusit aby byl skladny a dobre se s nim manipulovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí