Jaký kočárek pro roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
863
1.4.16 20:08

Jaky kocarek pro 1rocni dite

Ahoj, potrebuji poradit jaky koupit kocarek rocnimu synovi. Mame X- Lander Move, al chci neco lehciho, skladnejsiho co zvladne teren a musi byt polohovatelny, malej jeste hodne spi. Libi se mi Baby jogger cyty mini gt, ale cena je hrozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
485
1.4.16 20:20

@Peony1 Ahoj, já jsem malému kupovala kočár Baby4 rapid a jsem s ním neskutečně spokojená a ta cena je taky úžasná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.4.16 21:00

@Adis89 Jenže 4Baby Rapid je šustítko do města.

@Peony1 Jukni na trojkolku B-Motion. Není sice tak hezký jako CM GT, ale je podobný a za polovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
1.4.16 21:09

Valco baby Snap 4 sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
1.4.16 21:09

Podivej se po bj na bazarech. Ted zrovna ve skupince na fb nekdo srovnaval b-motion a bj a teda pry sileny. Proste za kvalitu se plati ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.4.16 21:46

@Zorbas Není to tak děsný. Britax má věci, co mi na GT moc chyběly, a naopak. Když si zvykneš na jeden, ten druhej je vždycky na chvilku horší :mrgreen: Dokonce i ten matroš má svoje pro a proti. Britax se mi třeba nikdy nepodařilo protrhnout :mrgreen:, ale na čištění je to humus. GT svoje šrámy mělo, ale zase na něj stačil opravdu jenom mokrej hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
2.4.16 07:03

@kotyk No já s ním teda jezdím i po lesních cestách a kočár s tím nemá problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
2.4.16 13:04

Taky mám valco baby snap sport a jsem nadšená, předtím jsem měla prampol gazelle, super ale byl velký složený tak jsem ho přidala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.4.16 16:06

@Adis89 Tak zrovna les je pro potah kočárku celkem bezpečná záležitost. Všechno byly čistě městské útoky na potah :mrgreen: Plus teda ty síťky (košík a sezení) obecně na BJ jsou dost nekvalitní, takže vypadají celkem brzy ožvejkaně a povoleně. Na druhou stranu se do nich zase něco vejde. Cpát cokoliv pod Britax je občas žůžo a kapsa v boudě se při větším zatížení občas sama odepla.

Ale jinak souhlas se @Zorbas, prostě lepší práce stojí víc peněz a v bazarech se teď už docela objevují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí