Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potrebuji poradit jaky koupit kocarek rocnimu synovi. Mame X- Lander Move, al chci neco lehciho, skladnejsiho co zvladne teren a musi byt polohovatelny, malej jeste hodne spi. Libi se mi Baby jogger cyty mini gt, ale cena je hrozna.
@Peony1 Ahoj, já jsem malému kupovala kočár Baby4 rapid a jsem s ním neskutečně spokojená a ta cena je taky úžasná ![]()
@Adis89 Jenže 4Baby Rapid je šustítko do města.
@Peony1 Jukni na trojkolku B-Motion. Není sice tak hezký jako CM GT, ale je podobný a za polovic.
Podivej se po bj na bazarech. Ted zrovna ve skupince na fb nekdo srovnaval b-motion a bj a teda pry sileny. Proste za kvalitu se plati ![]()
@Zorbas Není to tak děsný. Britax má věci, co mi na GT moc chyběly, a naopak. Když si zvykneš na jeden, ten druhej je vždycky na chvilku horší
Dokonce i ten matroš má svoje pro a proti. Britax se mi třeba nikdy nepodařilo protrhnout
, ale na čištění je to humus. GT svoje šrámy mělo, ale zase na něj stačil opravdu jenom mokrej hadr.
@kotyk No já s ním teda jezdím i po lesních cestách a kočár s tím nemá problém ![]()
Taky mám valco baby snap sport a jsem nadšená, předtím jsem měla prampol gazelle, super ale byl velký složený tak jsem ho přidala ![]()
@Adis89 Tak zrovna les je pro potah kočárku celkem bezpečná záležitost. Všechno byly čistě městské útoky na potah
Plus teda ty síťky (košík a sezení) obecně na BJ jsou dost nekvalitní, takže vypadají celkem brzy ožvejkaně a povoleně. Na druhou stranu se do nich zase něco vejde. Cpát cokoliv pod Britax je občas žůžo a kapsa v boudě se při větším zatížení občas sama odepla.
Ale jinak souhlas se @Zorbas, prostě lepší práce stojí víc peněz a v bazarech se teď už docela objevují.