Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, tak jsi jdu opět k Vám pro radu..
Pročetla jsem pár diskuzí na téma botičky, ale přesto se na mě nezlobte za nově založenou. Kupovala jsem malému sandálky SANTE (vel.23 - malý 17m), perfektní jakoby gumová špička, nicméně čertovo odrážedlo mi překazilo moje přesvědčení o tom, že vydrží celé léto. Velikostí by vydržely, ale bohužel špičky jsou v…Víte kde..
Takže, prosím o radu, jaké pořídit botky? (sandálky? - jaké máte Vy), aby přežily snad do konce léta..?
Jsou takové ty plátěnky, ale přesto si mylím, že otevřené sandálky jsou lepší..?V diskuzích jsem četla, že plátěnky víceméně používáte na písek, takže na běžné denní nošení ne..?Těším se na reakce. Popř. napište i jakou značku botek máte. Ps. - malý má docea dost vysoký nárt, tak se bojím koupit přes net ![]()
Pro vášnivé jezdce na odrážedle bych zkusila chrániče bot radši než hledat nezničitelný boty ![]()
Tak na odrážedlo je těžké vybrat botkky. Já jsem malému koupila crosky a je klid. Stojí pár kaček a když se ošoupou, koupím nové… Ale jinak mám velice dobrou zkušenost s peddy. Jsou cenově dostupné a vydrží hodně…
@Gladys píše:
Pro vášnivé jezdce na odrážedle bych zkusila chrániče bot radši než hledat nezničitelný boty
To něco takového existuje..?
Tak to jsem sto let za opicema.. ![]()
Jo, viděla jsem to na mmb, nasadí se to na špičku boty a ta se tím neokope a neošoupe. Přiznávám, nemám vyzkoušeno, starší dítě odrážedlo nikdy nechytlo, mladší je na to ještě malý.
tak to je super, u internetu sedím furt a nic takovýho neznám, TAKOVÝCH PENĚZ BY MI TO UŠETŘILO…kruci fuci
![]()
I keeny zničí odrážedlo
, navíc nejsou pro malinké děti nevhodnější, do tří let určitě, nemají tak dostatečně pevnou patu a to je základ dětské boty. A jsou i celkem široké, i když se dělají myslím ve dvou šířkách.
My prostě měli zvláštní boty na odrážedlo, aby nevadilo, že se zničí
Jinak nosíme, vzhledem ke špatným nožičkám, ty lepší zdravotní jako Superfit, Richter a ECCo. A ty stojí tolik, že na odrážedlo neee. Ale už jezdíme na kole a to m ám budou v zimě 4 ![]()